Verkkokaupankäynti

Web Trading

Käy valuutta- ja CFD-kauppaa selaimeltasi

Hyödynnä johtavien kauppa-alustojen – AvaTrader in ja MetaTrader 4:n – teho ja mahdollisuudet käyttämällä niitä millä tahansa internet-selaimella.

AvaTraden avulla voit valvoa, analysoida ja käydä kauppaa yli 200 finanssituotteella, joihin kuuluu yli 60 valuuttaparia ja yli 100 CFD-tuotetta, miltä tahansa verkkoyhteyden omaavalta kotitietokoneelta tai kannettavalta kaikkialla maailmassa. AvaTraderin ja MetaTrader 4:n verkkopohjaiset versiot antavat sinulle täyden pääsyn kaavioihin ja analyyttisiin työkaluihin sekä kyvyn avata ja sulkea kaupat ja asettaa ehdolliset käskyt, kuten stopit ja limitit.

Instrumentit

Valuutat, raaka-aineet, indeksit, osakkeetarvopaperit ja rahastot

Yhteensopivuus

Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari ja muut

Kauppa-ajat

24 tuntia vuorokaudessa 5 päivää viikossa

Avaa AvaTrade-tili ja hyödynnä tilaisuus käydä kauppaa selaimellasi:

Kun rekisteröidyt Avaan, pääset käyttämään suosimasi kaupankäyntialustaa ilmaiseksi joko lataamalla sen koneellesi, suoraan verkossa tai mobiiliversiona. Jos sinulla on jo tili, voit aloittaa valitsemasi auppaohjelman verkkoversion käytön heti.

Jos tarvitset neuvoa AvaTrade-tilisi luomisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

MetaTrader 4:n verkkoversio

Maailman suosituimman kaupankäyntialustan verkkopohjainen versio tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia intuitiivisen ja räätälöintivalmiin käyttäjäliittymän sisällä.

  • Suora pääsy kaupankäyntiin, pending, stop ja trailing stop ‑käskyt
  • Useita kaaviovaihtoehtoja
  • Yhteensopiva automatisoitujen kauppastrategioiden kanssa
  • Laaja valikoima työkaluja ja analyyttisia instrumentteja

Voit myös ladata MetaTrader 4:n itsenäiseksi kaupankäyntialustaksi tietokoneen työpöydälle tai käyttää mobiilisovellusta, joka toimii iPhone, Android ja Windows Phone -laitteilla.

AvaTraderin verkkoversio

AvaTrader antaa sinulle tarvitsemasi työkalut valuutan ja muiden finanssituotteiden ammattitasoiseen kaupankäyntiin, ja sen käyttäjäystävälliset toiminnot antavat itsevarmuutta jopa aloittelevalle sijoittajalle.

  • Yhden klikkauksen kauppa
  • Helppo liikkuminen useiden tilien välillä
  • Kaupankäynti suoraan kaavioiden pohjalta
  • Stop- ja limit-käskyjen asettaminen

AvaTraderin voi myös ladata tietokoneen työpöydälle tai käyttää älypuhelimella (yhteensopiva iPhonen ja Androidin kanssa).