Treidaukseen CFD:ihin, spread-vedonlyöntiin ja optioihin sisältyy riski, ja ne voivat johtaa pääoman menetykseen

AVATrade Forex Welcome Bonus

Ranskan vaalien
2. kierros

Ranska on epävarma presidentistään ja markkinat ailahtelevat, mutta AvaTrade on ja pysyy! Käy kauppaa vakaan välittäjän kanssa, voit saada jopa 100 % bonuksen.
Lue lisää
Sharp Trader

Sharp Trader

Tutustu uuteen Sharp Trader:iin – AvaTraden uusi kaupankäynti koulutussivusto. Opi kaikki markkinoista ja saavuta luottamus käydä kauppaa.
Lue lisää

AvaTrader

AvaTraden edustusalusta tarjoaa käyttäjäystävällisen kokemuksen, on täynnä hyviä ominaisuuksia, ja muokattavissa sisältäen laajan valikoiman valuuttoja ja CFD:itä.
Lue lisää

Kilpailukykyiset spreadit

Alkaen vain 0,9 pip-yksikköä suuruiset AvaTraden spreadit ovat kilpailukykyisiä ja suosiollisia kaupankävijöidemme keskuudessa.

Avaa tili

 

Tervetuloa AvaTradeen – CFD & Valuutta kaupankäyntiä netissä

AvaTrade on säännelty valuuttameklari, omistautunut tarjoamaan sekä ammattisijoittajille, että aloitteleville asiakkailleen räätälöityjä kaupankäynti ratkaisuja. AvaTradella voit aloittaa kaupankäynnin välittömästi vahvoilla alustoilla, kuten AvaTrader ja MT4, tai antaa eksperttien käydä kauppaa puolestasi automaattisten ratkaisujen avulla, esimerkkinä Signal Trader ja ZuluTrade. AvaTrade on sitoutunut antamaan ohjat asiakkailleen, tarjoten parhainta mahdollista valuutta- ja CFD kaupankäynti ympäristöä. Varmistaen sijoittajien varojen korkea tasoisen turvallisuuden, kuten erillistilit johtavissa, kansainvälisissä pankeissa, AvaTrade mahdollistaa kaikille sijoittajille kaupankäynnin luottavaisesti ja turvallisesti.