Treidaukseen CFD:ihin, spread-vedonlyöntiin ja optioihin sisältyy riski, ja ne voivat johtaa pääoman menetykseen

AVATrade Forex Welcome Bonus

Vuoden 2016 parhaan välittäjän palkinnon saa…

AvaTrade! Taas kerran! Liity palkitun ja sääntelyn alaisen välittäjän yhteistyökumppanien joukkoon jo tänään, palkitsemme sinut korkealla velkavivulla ja erityisellä bonuksella!
Lue lisää
Sharp Trader

Sharp Trader

Tutustu uuteen Sharp Trader:iin – AvaTraden uusi kaupankäynti koulutussivusto. Opi kaikki markkinoista ja saavuta luottamus käydä kauppaa.
Lue lisää
New Digital Currencies

Tulevaisuus on täällä

Ethereum, Dash ja Ripple, kuumimmat digitaaliset valuutat, ovat nyt saatavilla AvaTradessa! Liity mukaan kaupankäynnin tulevaisuuteen – jo tänään!
Lue lisää

Kilpailukykyiset spreadit

Alkaen vain 0,9 pip-yksikköä suuruiset AvaTraden spreadit ovat kilpailukykyisiä ja suosiollisia kaupankävijöidemme keskuudessa.

Avaa tili

 

Tervetuloa AvaTradeen – CFD & Valuutta kaupankäyntiä netissä

AvaTrade on säännelty valuuttameklari, omistautunut tarjoamaan sekä ammattisijoittajille, että aloitteleville asiakkailleen räätälöityjä kaupankäynti ratkaisuja. AvaTradella voit aloittaa kaupankäynnin välittömästi vahvoilla alustoilla, kuten AvaTradeAct ja MT4, tai antaa eksperttien käydä kauppaa puolestasi automaattisten ratkaisujen avulla, esimerkkinä Signal Trader ja ZuluTrade. AvaTrade on sitoutunut antamaan ohjat asiakkailleen, tarjoten parhainta mahdollista valuutta- ja CFD kaupankäynti ympäristöä. Varmistaen sijoittajien varojen korkea tasoisen turvallisuuden, kuten erillistilit johtavissa, kansainvälisissä pankeissa, AvaTrade mahdollistaa kaikille sijoittajille kaupankäynnin luottavaisesti ja turvallisesti.