Tietoja AvaTradesta

AvaTrade on ollut online-kaupankäynnin innovatiivinen edelläkävijä vuodesta 2006 alkaen. Yritys perustettiin rahoitusalan ammattilaisten ja verkkokaupan asiantuntijoiden yhteishankkeena. Heidän tavoitteenaan oli parantaa yksityisasiakkaiden kokemusta online-kaupankäynnistä.


Ava on laajentunut muutamassa vuodessa valtavasti. Sillä on maailmanlaajuisesti yli 20 000 rekisteröityä asiakasta, jotka tekevät yli kaksi miljoonaa kauppaa kuukaudessa.Yrityksen kaupankäynnin kokonaisvolyymi ylittää 60 miljardia Yhdysvaltain dollaria kuukaudessa.


Avan käyttäjäkeskeinen näkökulma ja vakavarainen asema, ovat myös ainutlaatuisia online-kaupankäynnin alueella.Ava on luonut optimaalisen kaupankäyntiympäristön kaikentasoisille treidereille, alkaen 24-tuntisesta, monikielisestä tukipalvelusta sen laajaan järjestelmä- ja palveluvalikoimaan. Avan laaja valikoima sisältää täyden kaupankäyntivälineistön, kuten valuutat, osakkeet, hyödykkeet ja indeksit.


Ava on monikansallinen yritys, jolla on alueellisia toimistoja ja myyntikeskuksia Pariisissa, Dublinissa, Milanossa, Tokiossa, Sydneyssä ja New Yorkissa.Yhtiön hallinnollinen pääkonttori sijaitsee Dublinissa.


AvaTraden joustavat kaupankäyntialustat ja -palvelut tarjoavat sinulle oikean tasapainon yksinkertaisuuden ja kehittyneisyyden välillä riippumatta siitä, oletko kokenut tai aloitteleva treideri.Ei ole mikään ihme, että Ava on ansainnut yhdeksän alan palkintoa vuodesta 2009 alkaen.


Kutsumme sinut liittymään tuhansiin treidereihin ja yhteiskumppaneihin, jotka ovat valinneet AvaTraden suosimakseen kaupankäyntiportaaliksi. Aloita napsauttamalla tähän.


Pääkonttori EU:ssa

Ava Capital Markets Ltd.
Dublin Exchange Facility
IFSC
Dublin 1
Ireland

Kansainvälinen pääkonttori

Ava Financial Ltd.
Euro American Trust Building
POB 3161
Road Town, Tortola
BVI

Australian pääkonttori

Suite 34, Level 7
88 Pitt St
Sydney NSW 2000
Australia

Japanin pääkonttori

Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japan