Sääntely

Toimiluvan omaava ja valvottu sijoitusyritys

Ava-konserni erikoistuu online-kaupankäyntiin CFD-sopimuksilla, valuutoilla, hyödykkeillä ja indekseillä. Konsernilla on toimilupia ja se on säännelty eri maissa. Tämä helpottaa Avan asiakkaiden toimintaa, koska he käyvät kauppaa luotettavan ja vakiintuneen palveluntarjoajan kanssa virallisesti säännellyssä ympäristössä*. Avalta edellytetään tiukkojen vaatimusten noudattamista muun muassa asiakkaiden varojen käsittelyn ja turvallisuuden sekä taloudellisen raportoinnin suhteen. Avalla on toimilupia ja ohjesääntöjä seuraavilla aloilla:


Euroopan unioni

Ava Capital Markets Ltd on rekisteröity Irlannissa ja sitä valvoo Irlannin keskuspankki. (Viitenumero: C53877) Ava Capital Markets Ltd:illä on toimilupa ja se on MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) -direktiivin mukainen sijoituspalveluyritys. MiFID tarjoaa yhdenmukaistetun sääntelyjärjestelmän sijoituspalvelujen tarjonnalle Euroopan talousalueella. Se parantaa tehokkuutta ja rahoituksen avoimuutta sekä tarjoaa sijoituspalveluille paremman kuluttajansuojan.


Toimipaikan osoite:
AvaTrade Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens Street
Dublin 1
Irlanti

Australia

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd:illä on toimilupa Australiassa ja sen on ASIC:in (Australian Securities and investments Commission) sääntelemä (Toimilupa nro.: 406684). ASIC on Australian yritysten, markkinoiden ja rahoituspalvelujen sääntelyviranomainen ja se vastaa rahoitusmarkkinaoiden oikeudenmukaisesta toiminnasta ​​ja avoimuudesta.


Toimipaikan osoite:
Ava Capital Markets Australia Pty Ltd.
Level 39
2 park street
Sydney NSW 2000
Australia

International (B.V.I)

Ava Financial Ltd on Brittiläisillä Neitsytsaarilla rekisteröity rahoituspalveluyritys. Sääntely on parhaillaan Brittiläisillä Neitsytsaarten finanssivalvonnan käsittelyssä (BVI Financial Services Commission).

Brittiläisten Neitsytsaarten finanssivalvonta on alueen ainoa rahoituspalvelujen sääntelyviranomainen. Se vastaa rahoituspalvelutoimintaa koskevien lupien myöntämisestä yrityksille tai yksityishenkilöille.
Toimipaikan osoite:
Euro American Trust Building
POB 3161
Road Town, Tortola
BVI

Japan

Ava Trade Japani K.K.:lla on toimilupa Japanissa ja sen toimintaa valvoo Financial Services Agency -elin (Toimilupa: 1662), the Financial Futures Association of Japan (Toimilupa nro: 1574).


Toimipaikan osoite:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japan

* Sääntely vireillä Brittiläisillä Neitsytsaarilla