Hallinto

Dáire Ferguson Pääjohtaja – Ava Group

Herra Ferguson liittyi Avaan ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja toimi silloin kaupan ja riskienhallinnan johtajana. Ennen Avaa hän oli Euroopan ja Aasian päärahastonhoitaja Bristol Myers Squibbissa, joka on maailman suurimpia lääkeyhtiöitä. Tätä ennen hän toimi Lontoon ja Dublinin suurten kansainvälisten asiantuntijapankki- ja varainhallintaryhmien yritysvaluuttakaupan johtajana. Hän on suorittanut tietotekniikka- ja liiketoimintatutkinnot Irlannin University College Dublinissa sekä Yhdysvaltain Missourissa sijaitsevassa Lindenwoodin yliopistosta.

Roy Aaron Myynnin varajohtaja

Herra Aaron johtaa AvaTraden myyntiryhmää sekä yrityksen toimistoja ympäri maailman. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus finanssiteollisuudesta. Ennen Avaan liittymistä, hän oli raaka-ainemeklari, jonka erikoisalana oli metallikauppa Lontoon metallipörssissä. Hän on tietotekniikan ja liiketoiminnan kandidaatti.

Ian Webb Toiminnanlaadun varajohtaja

Herra Webbillä on yli 15 vuoden kokemus finanssipalvelualan toiminnan laadun ja määräysten noudattamisen saralla. Ennen AvaTradea hän toimi 10 vuoden ajan Citco Bank Nederland N.V:n toiminnanlaatuvalvonnan ja rahanpesuraportoinnin johtajana. Uransa hän aloitti Deutsche Bankissa.

Herra Webb on rahanpesuvastaisen järjestön (ACAMS) sertifioitu asiantuntija ja hänellä on toiminnanlaatututkinto Irlannin pankkitoiminnan instituutista sekä finanssisäännösten tutkinto Irlannin kansallisyliopistosta.

Peadar O’Shea Hallinnollinen johtaja

Herra O’Shea on Lontoon Morgan Stanleyn entinen toimitusjohtaja sekä yrittäjä ja sijoittaja. Hän on rakentanut uransa globaalien pääomamarkkinoiden sydämessä aloittaen Irlannin keskuspankista ja päätyen Morgan Stanleyn Lontoon toimiston toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut myös Morgan Stanleyn globaalissa sijoitusstrategiaryhmässä ja säännöllisesti kirjoittanut yrityksen sijoitustutkimusjulkaisuja. Tällä hetkellä herra O’Shea toimii johtavan hedge-rahastoyrityksen neuvovana johtajana ja hänellä on usea johtokunnnanjäsenen ja pääneuvonantajan paikka.

Hiroshi Niwa AvaTrade Japan K.K:n toimitusjohtaja

Herra Niwa liittyi Ava Groupiin työskenneltyään 8 vuotta marginaalivaluuttakauppa- ja pääomameklarin toimitusjohtajana. Hänellä on laaja kokemus finanssiteollisuudesta kiinteän tuoton tuotteista aina sijoituspankkitoimintaan. Valmistuttuaan Kyoton yliopistosta taloustieteiden maisteriksi hän työskenteli useita vuosia Japanin teollisuuspankissa, Morgan Stanleyssä sekä BNP Paribasissa.