AvaTrader

Tulet havaitsemaan, että AvaTraderin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja sitä on helppo mukauttaa kaupankäyntiympäristöösi riippumatta siitä, oletko kokenut tai aloitteleva treideri. AvaTraderilla valuutta-, osake-, hyödyke- ja indeksikauppaa voidaan käydä vain yhdellä napsautuksella.


Tässä monipuolisessa alustassa on laajasisältöinen käyttöliittymä, joka näyttää raportteja, jälleenmyyjätietoja, kaavioita ja kaikkea, mitä tarvitset kaupankäyntistrategiasi toteuttamiseksi.AvaTraderin reaaliajassa suoratoistettujen hintakaavioiden avulla voit tehdä kauppoja suoraan kaavioita käyttäen.


AvaTraderin tärkeimmät ominaisuudet

Käyttäjäystävällinen Helppokäyttöinen ja intuitiivinen alusta, joka on suunniteltu sekä aloittelevien että ammattimaisten treidereiden tarpeisiin
Räätälöitävä Luo tarpeitasi vastaavat, omat näytöt kaupankäyntiin
Markkinavalikoima Käy kauppaa yli 60 valuuttaparilla, hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla, joukkolainoilla ja muilla kohteilla.
Työkalut ja resurssit Voit käyttää vapaasti useita reaaliaikaisia uutissyötteitä, sisäänrakennettua teknistä analyysiä, markkinatutkimusta ja talousalan kalenteria. Niiden ansiosta voit tehdä parempia kauppoja.
Kaaviot
Kehittynyt kaaviopaketti, jossa on reaaliaikaisia kaupankäynnin kaavioita ja kymmenittäin teknisiä mittareita (sekä mahdollisuus luoda omia mittareita)
Automatisoitu kaupankäynti Määritä automaattisen kaupankäynnin strategiat käyttäen ActFX-tekniikkaa tarvitsematta ulkoista VPS-palvelinta
Nopea ja luotettava AvaTrader -alustaa valvotaan jatkuvasti parhaan mahdollinen luotettavuuden ja kauppojen nopeiden toteutusten varmistamiseksi

Käyttäjän mittareiden editori

Voit myös luoda uusia mittareita samalla kun käyt kauppaa. Katso lisätietoja.

 

Rekisteröi uusi AvaTrader -tili:

[Avaa oikea tili] [Avaa harjoitustili]

Onko sinulla jo tili tai haluatko lisätietoja?

[Lataa AvaTrader] [Opetusvideot] [AvaTraderin kaupankäyntiehdot]