Bonus ehdot

Bonus ehdot

 1. Tämä tarjous sovelletaan asiakkaan ensimmäiseen talletukseen AvaTraden uutena asiakkaana tarjouksen voimassaoloaikana.
 2. Jo olemassa olevat asiakkaat saavat kaupankäyntialennuksen. 1,00 (USD, GBP, EUR, AUD) myönnetään, kun rahoitusvälinekohtainen GBP-pari- ja FTSE 100 -kaupankäyntivolyymi 10 000 on saavutettu.
 3. Tarjousta ei voi yhdistää mihinkään muuhun AvaTraden tarjoukseen.
 4. Bonus talletetaan tilillesi, kun henkilöllisyyspaperit on vahvistettu.
 5. Tässä promootiossa tarjotut matkapuhelimet ovat iPhone 6s ja Samsung Galaxy S6 Edge.
 6. Bonukset talletetaan kaupankäyntialustan perusvaluutassa.
 7. Bonuksen nosto:
  1. Nostaaksesi bonuksesi tulee sinun suorittaa minimi kauppavolyymi joka on 10000 perus yksikköä per bonus €1 12 kuukauden sisällä. Jos tarvittava kauppamäärä ei täyty annetun ajan sisällä, bonuksesi perutaan ja poistetaan tililtäsi.
  2. Lahja matkapuhelinta pidetään asiakkaalle annettavana bonuksena. Nostaakseen talletetut varat asiakkaan on täytettävä minimikauppavolyymi osana bonuskaupankäyntiehtoja. Jos asiakas ei täytä minimikauppavolyymia, matkapuhelimen arvo (750) vähennetään noston määrästä maksuna matkapuhelimesta.
 8. AvaTrade on itsenäinen yhtiö, eivätkä Apple Inc. tai Samsung Inc. ole valtuuttaneet, sponsoroineet tai muuten sitoutuneet AvaTradeen.
 9. AvaTrade ei ota vastuuta mistään vahingoista, jotka syntyvät kuljetuksen aikana.
 10. Virheellisten tuotteiden palautus tulee toteuttaa suoraan kotimaasi Applen tai Samsungin edustajan kautta.
 11. Tämä kampanja ei koske asiakkaitamme seuraavissa maissa: Mongolia, Iran, Vietnam, Pakistan, Kiina, Bangladesh, Malesia, Thaimaa, Macao, Indonesia, Taiwan ja Hong Kong.
 12. Jos matkapuhelimen saaja tarvitsee teknistä tukea, hänen on käännyttävä Applen tai Samsungin paikallisen edustajan tai näiden verkkosivujen puoleen.
 13. Asiakkaat, jotka eivät halua vastaanottaa matkapuhelinta, voivat vastaanottaa sitä vastaavan arvon (750 $) tililleen bonuksena. Tavalliset bonusehdot koskevat annettavaa kokonaissummaa.
 14. Asiakkaat seuraavista maista eivät ole oikeutettuja tähän tarjoukseen: Mongolia, Iran, Vietnam, Pakistan, Kiina, Bangladesh, Malesia ja Thaimaa.