Autochartist – automatisoitu tekninen analyysi

autochartist

Autochartist on AvaTrader-kaupankäyntialustan palkittu automatisoitu teknisen analyysin työkalu, joka tunnistaa kaupankäyntitilaisuudet sadoille finanssi-instrumenteille.

Autochartist skannaa päivämarkkinat taukoamatta edistyksellisen tunnistusominaisuutensa avulla ja tunnistaa parhaat mahdolliset kaupankäyntitilaisuudet sekä ennakoi tulevat hintaliikkeet.

Opi lisää Autochartistista tämän videon avulla

Autochartistin avainominaisuudet
Chart pattern recognition icon Kuvioiden tunnistaminen kaavioista Tunnistaa kaikentyyppiset kaaviokuviot – niin alkavat kuin päättyneetkin – kuvioiden laatuindikaattorin avulla auttaen sinua tekemään oikeita päätöksiä.
Fibonacci pattern recognition icon Fibonacci-kuvion tunnistaminen Automaattisesti tunnistaa laajan valikoiman yksinkertaisia ja monimutkaisia Fibonacci-kuvioita aina retracement-hintakorjauksista perhoskuvioihin.
Key level analysis icon Avaintasoanalyysi Autochartist auttaa sinua asettamaan stopit ja limitit tunnistamalla tuki- ja vastustustasot. Sovellus luokittelee tasot joko rikotuiksi tai rikkomista lähestyviksi.
Pattern Quality Indicator icon Kuvion laatuindikaattori Neljä visuaalista indikaattoria, jotka näyttävät käyttäjälle kuvion loppuun saattamisen todennäköisyyden.

Mitä tahansa kaupankäyntityyliä suositkaan, Autochartist säästää aikaa ja helpottaa monimutkaisten teknisten analyysien suorittamista, mikä johtaa siihen, ettei sinulta jää huomaamatta hyvä kaupankäyntitilaisuus.

Aloita Autochartistin käyttö AvaTraderin kanssa ja tartu heti uusiin kaupankäyntitilaisuuksiin!

Autochartist on täysin integroitu AvaTrader-kaupankäyntialustaan ja se on saatavilla ilmaiseksi asiakkaille, joilla on tilillään vähintään 500 dollarin talletus.

Keskustele tilinhoitajasi kanssa Autochartist-työkalun lisäämisestä AvaTrader-kaupankäyntialustaasi.

LIVE CHAT

Autochartistin palvelut ja sisältö tarjotaan vain informaatiotarkoituksessa. Annettu informaatio ei ota huomioon kenenkään yksityishenkilön henkilökohtaisia olosuhteita, sijoitustavoitteita tai riskinottomahdollisuuksia, eikä se ole AvaTraden kaupankäyntisuositus.