Käskyjen toteutussäännöt

1. YLEISKATSAUS

AvaTrade (johon viitataan alla sanoilla "me", ”meille” tai "meidän") on sitoutunut tekemään liiketoimintaa asiakkaidensa kanssa rehellisellä ja ammattimaisella tavalla ja toimimaan tilausten toteuttamisessa asiakkaidensa parhaaksi.

2. PALVELUT

Me tarjoamme marginaalipalveluja, jotka kattavat valuutat ja raaka-aine-CFD:t, metallit, indeksit ja osakkeet. Me päätämme, mitkä markkinat ovat saatavilla ja julkaisemme kauppahintamme. Me osallistumme jokaiseen kauppaan, mikä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on kauttamme tehty avoin positio, voit sulkea tämän position ainoastaan meidän kauttamme.

Kun klikkaat meidän julkaisemaa hintaa, kauppa toteutuu, kun se on vahvistettu, ja samalla me vahvistamme sinulle myös hinnan.

3. KAUPANKÄYNTIALUSTA

Tilauksesi toteutetaan ainoastaan kaksipuolisena kauppana meidän kanssamme meidän kaupankäyntialustamme kautta, eikä kauppana kenenkään muun välityksellä, monenkeskeisen kauppajärjestelmän tai muun ulkopuolisen toteuttajan kautta.

Meidän kaupankäyntialustamme on täysin automatisoitu hinnoituksen ja tilausten toteutuksen suhteen. Kun asetat tilauksen kaupan avaamiseksi tai sulkemiseksi, annat kaupankäyntialustalle ohjeen asettaa tilaus tilillesi alustan muodostamien hintojen perusteella.

Hinnat muodostetaan elektronisesti. Vaikka nämä hinnat perustuvat eri lähteiden markkinatietoihin, ne eivät tule miltään lähteeltä suoraan, ja siksi eivät ehkä vastaa muualla esitettyjä hintoja (mm. osakemarkkinoilla esitettyjä hintoja).

Hinta, jolla tilaus toteutetaan, voi olla heikompi, kuin tilauksen asettamisen aikana kaupankäyntialustalla oleva hinta (esimerkiksi, jos tilauksen asettamisen ja sen kaupankäyntialustalla toteuttamisen välisenä aikana markkinaliikkeet ovat muuttuneet).

Tilauksen asettamisen yhteydessä nähtävä hinta voi poiketa hinnasta, jolla kauppa toteutetaan. Me pyrimme jatkuvasti päivittämään hintoja ja esittämään senhetkiset oikeat hinnat kaupankäyntialustallamme niin nopeasti kuin mahdollista. Tekniset olosuhteet (kuten tietoverkostojen siirtonopeus) voivat kuitenkin johtaa hinnan muuttumiseen tilauksesi asettamisen, tilauksesi vastaanottamisen ja tilauksesi toteuttamisen välillä. Tällaiset muutokset perustuvat kaupankäyntijärjestelmän jatkuvaan hintojen automaattiseen laskemiseen, joka pohjautuu pörssien markkinatietoihin, markkinoihin ja muihin sijoitusalustoihin. Tämä tarkoittaa, että tällaiset muutokset epäsuoranaisesti johtuvat finanssimarkkinoiden vaihteluista, eivätkä meidän sattumanvaraisesti tekemistä muutoksista. Jos sellaiset muutokset tapahtuvat, tilaus toteutetaan yleensä hinnalla, joka on kaupankäyntialustalla kaupan toteuttamisen hetkellä. Tällaiset hintaliikkeet voivat olla sinulle joko tappiollisia tai suotuisia.

Lisäksi on mahdollista, että on aikoja, jolloin olosuhteet estävät kaupankäyntialustaa muodostamasta hintoja tai vaikuttavat hintojen muodostamiseen. Ole hyvä ja tutustu käyttöehtojemme osioon Vastuuvapautus / Vastuunrajaus..

4. MEIDÄN SITOUMUKSEMME

Sitoudumme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen ja erinomaisen palvelun ja uskomme, että seuraavat tekijät ovat tärkeitä tämän palvelutarjonnan kannalta:

Hinta: Meidän valuutta- ja CFD-hintamme lasketaan sijoituskohdehinnan perusteella, joka tulee kolmannen osapuolen likviditeetintarjoajilta. Me valitsemme omat likviditeetintarjoajamme heidän järjestelmiensä hintalaskentaluotatettavuuden sekä hintojen päivittämistiheyden pohjalta varmistaaksemme, että saamme johdonmukaista palvelua ilman suurempia häiriöitä. Voimme käyttää yllä olevia likviditeetintarjoajia tarjoamamme CFD-positioiden suojaamiseksi. Tämä ei tule vaikuttamaan sitoumukseemme saavuttaa paras mahdollinen tulos asiakkaidemme kannalta.

Palkkio-osuudet (spreadit): Meidän tarjouspalkkio-osuutemme johdetaan likviditeetintarjoajien hinnoista. Ava pyrkii tarjoamaan markkinoille suhteelliset kilpailukykyiset palkkio-osuudet, ja palkkio-osuuksien erot heijastavat kunkin sijoituskohteen vaihteluja. Tuotteidemme palkkio-osuudet löytyvät verkkosivustomme Kaupankäynti-osiossa.

Nopeus: Valuuttojen ja CFD:n kaltaisten vipujohdannaisten tuotteiden kauppaan liittyvien riskien vuoksi pidämme erittäin tärkeänä kauppojen nopean toteuttamisen, jotta asiakkaan tilaukset toteutuvat halutulla tai hyvin lähellä haluttua olevalla hinnalla.

Yllä olevaan sitoumukseemme voivat vaikuttaa seuraavat tekijät:

Tilauksen tyyppi: Kun teet standardin "pyydä hintatarjous" -tilauksen sijasta myös stop losses tai limit -käskyjen asettamisen, Ava pyrkii toteuttamaan tilauksesi ohjeittesi mukaisesti. Valuutta- tai CFD-kauppojen vaihtelut voivat kuitenkin tietyissä tilanteissa aiheuttaa rajun äkillisen hintamuutoksen, joka voi estää meitä sulkemasta positiosi määräämälläsi stop-loss-hinnalla.

Erityisohjeet: Kun annat meille erityisohjeita tietyn kaupan toteuttamiseksi, ne voivat estää meitä toteuttamasta kauppasi yllä mainittujen kriteerien vuoksi.

5. SEURANTA JA PÄIVITTÄMINEN

Me seuraamme näiden sääntöjen noudattamista ja julkaisemme tarvittavia päivityksiä verkkosivuillamme.