Kaupankäynti netissä

Valuuttamarkkinat ovat maailman suurimpia ja ylittävät merkittävästi osake- ja arvopaperikaupat. AvaTraden avulla voit käydä kauppaa kansainvälisillä valuuttamarkkinoilla yli 60 valuuttaparilla jopa 400:1-vivulla. Ota selvää, miksi AvaTrade on luonnollinen valinta valuuttakaupassa.
Lue lisää
CFD- eli hinnanerosopimuskauppa on ollut johtava voima verkkokaupankäynnin nousun taustalla. Kun käyt CFD-kauppaa, arvioit tietyn kohteen hintaliikkeitä omistamatta varsinaista kohdetta. AvaTradella voi käydä CFD-kauppaa jopa 200:1-vivulla. Opi lisää CFD-kaupasta tästä.
Lue lisää
CFD-verkkokaupankäynti on tuonut maailman osakemarkkinat kaikkien saataville. AvaTrade tuo maailman tärkeimpien pörssien suurimpien osakkeiden CFD-kaupan suoraan tietokoneellesi, tablettiisi ja matkapuhelimeesi. Aloita kauppa USA:n ja Euroopan osakkeilla jo tänään jopa 20:1-vivulla.
Lue lisää
Bitcoin syntyi vuonna 2008 ja sen jälkeen siitä on tullut digitaalisten hajautettujen kryptovaluuttojen kiistaton johtaja. Sijoittajien kannalta Bitcoinin tekee erityisen mielenkiintoiseksi sen korkea vaihtelevuus. AvaTrade tarjoaa sinulle jopa 20:1-vivun Bitcoin-kaupassa.
Lue lisää
Kulta on tärkeä kaupparaaka-aine ja sitä usein käytetään sijoitusten turvaamiseksi suurien markkinavaihtelujen aikoina. AvaTrade antaa sinun käydä kullan CFD-kauppaa matalilla palkkio-osuuksilla ja jopa 200:1-vivulla. Kullan lisäksi voit käydä kauppaa hopealla, platinalla, palladiumilla ja kuparilla.
Lue lisää
Öljy ja energiat ovat erityisen dynaamisia markkinoita, joilla on todella suuri vaikutus maailman talouteen. AvaTrade tarjoaa raakaöljyn, Brent-öljyn, luonnonkaasun, lämmitysöljyn ja polttoaineen CFD-kauppaa matalilla palkkio-osuuksilla ilman välityspalkkioita. Käy öljyn ja energioiden CFD-kauppaa jopa 100:1-vivulla.
Lue lisää
Pörssinoteeratut rahastot (ETF) antavat sijoittajille hyvin otollisen tavan arvioida eri teollisuuksien, alueiden ja markkinoiden omaisuuksia. AvaTrade tarjoaa yli 25 suositun pörssinoteeratun rahaston CFD-kauppaa, mikä antaa sijoittajille tilaisuuden ostaa tai myydä jopa 20:1-vivulla. Opi lisää EFT-kaupasta tästä.
Lue lisää
Äskettäisen finanssikriisin aikana hallituksen velka, velkakirjat ja rahastot olivat läheisen tarkkailun alla. AvaTraden kautta voit seurata hallituksen arvopaperimarkkinoita ja käydä velkakirjojen ja rahastojen CFD-kauppaa jopa 100:1-vivulla.
Lue lisää
Osakeindeksit ovat verkkokaupankäynnin suosituimpia instrumentteja. Osakeindeksien CFD-kauppa vaatii sinua harkitsemaan taloudellista näkymää ja sen mahdollista vaikutusta indekseihin, kuten FTSE 100:aan, joka heijastaa Barclaysin, Unileverin ym. yritysten yhteisarvoa.
Lue lisää
Litecoinista on tullut varteenotettava kilpailija Bitcoinille ja se pyrkii parempaan vakauteen ja tehokkuuteen. AvaTraden Litecoinin CFD-kaupassa voit saada jopa 10:1-vivun sekä toteuttaa oston ja myynnin silmänräpäyksessä. Kryptovaluuttojen tulevaisuuden arviointiin perustuva kaupankäynti ei voisi olla helpompaa.
Lue lisää
Laajenna salkkuasi käymällä kauppaa maataloushyödykkeillä. Maissi, soijapavut, vehnä, kahvi, sokeri ja puuvilla ovat kaikki osa jokapäiväistä elämäämme ja niillä jatkuvasti käydään kauppaa maailmanmarkkinoilla. Nyt voit ostaa ja myydä kaikilla merkittävillä maatalousmarkkinoilla AvaTraden CFD-kauppojen avulla.
Lue lisää