Valuuttakauppaa netissä

Valuuttakauppaa AvaTraden kanssa

AvaTrade antaa sinulle kaikki ohjelmat, työkalut ja analyysit, joita tarvitset osallistuaksesi kaikkein jännittävimpiin finanssimarkkinoihin. Valuuttamarkkinoilla jopa 5 biljoonaa dollaria vaihtaa käsiä joka päivä, mikä reippaasti ylittää osake- ja arvopaperimarkkinoiden volyymin.

  • Yli 60 valuuttaparia palkkio-osuuksien alkaessa vain 0,8 pisteestä
  • Kaksi tehokasta kaupankäyntialustaa: MetaTrader 4 ja AvaTrader
  • Tee suurempia kauppoja jopa 400:1-vivun avulla
  • Korkeatasoiset opetusmateriaalit ja päivittäiset markkina-analyysit
  • Ympärivuorokautinen monikielinen reaaliaikainen tuki
  • AvaTrade on kansainvälisesti säännelty meklari

Ota selvää, miksi AvaTrade on yksi maailman johtavista valuuttameklareista, ja voit saada jopa 10 000 euron uuden asiakkaan bonuksen..

Mitä on valuuttakauppa?

Valuuttamarkkinat pyörivät valuuttaparikaupan ympäri.

Valuuttapari, esimerkiksi EUR/USD, seuraa yhden valuutan suhteellista arvoa toista valuuttaa vastaan.

Perusvaluutta – tässä tapauksessa euro – on aina parin vasemmalla puolella. Vastavaluutta – eli tässä tapauksessa Yhdysvaltain dollari – on oikealla.

EUR/USD edustaa yhden euron hintaa dollareissa.

Jos EUR/USD:n arvo nousee, se tarkoittaa, että euro on vahvistumassa dollarin suhteen. Jos se laskee, se on heikkenemässä dollarin suhteen.

Kun käymme valuuttakauppaa, arvioimme, tulevatko erinäiset tapahtumat heikentämään tai vahvistamaan yhtä valuuttaa pariaan vastaan. Jos uskomme, että euro tulee vahvistumaan dollaria vastaan, ostamme EUR/USD:tä. Jos uskomme euron heikkenevän, myymme EUR/USD:tä.

Miksi käydä valuuttakauppaa?

On olemassa monta syytä, miksi valuuttamarkkinat ovat finanssimarkkinoista suurimmat. Tässä on niistä muutama:

Likviditeetti

Ulkomaisten valuuttamarkkinoiden suuri kauppavolyymi tarkoittaa sitä, että toisin kuin muilla finanssimarkkinoilla, näillä markkinoilla on yleensä ostaja ja myyjä jokaiselle kaupalle.

Pääsy

Valuuttamarkkinat ovat globaalit, hajautetut markkinat, mikä tarkoittaa sitä, että voit tehdä kauppaa päivisin tai öisin maanantaista perjantaihin.

Tilaisuus

Koska kauppaa käydään valuuttapareilla, voit aina avata position, joka heijastaa näkemyksesi markkinoiden tulevasta suunnasta. Jos uskot euron vahvistuvan, ostat EUR/USD:tä. Jos uskot euron heikkenevän, myyt EUR/USD:tä.

Painopiste

Suurin osa valuuttamarkkinoiden kaupoista pyörii päävaluuttaparien ympärillä. Näitä ovat mm. EUR/USD, GBP/USD ja USD/JPY. Tämä tekee viimeisimpien markkinauutisten seuraamisesta helpompaa.

Valuuttakauppaohjelma

AvaTrade tarjoaa kaksi loistavaa kaupankäyntialustaa: Ava Trader & MetaTrader 4 :n. Molemmat mahdollistavat valuuttakaupan muiden kohteiden, kuten kullan, öljyn, osakeindeksien ym., rinnalla.

Voit käydä kauppaa myös iOS/Android-puhelimellasi tai tabletillasi meidän ilmaiseksi ladattavissa olevien mobiilikauppasovellustemme avulla.

Aloita valuuttakauppa AvaTraden kanssa ja voit saada jopa 10 000 euron bonuksen.