API-kaupankäynti

API Trading

AvaTraderin API-kokoelmat

Ava Trader API (ohjelmointirajapinta) antaa sinulle työkalut, jotka tarvitset liittääksesi henkilökohtaisen tai kolmannen osapuolen automatisoidun kaupankäyntiratkaisusi Ava Trader -kaupankäyntialustaan.

Miten se toimii?

API yhdistää tietokoneesi salakoodattujen kommunikaatiokanavien kautta AvaTraderin servereihin kauppa-aikoina, mikä antaa sinulle tilaisuuden käydä kauppaa välittömästi täydellä hintaläpinäkyvyydellä ja korkeimmalla turvallisuustasolla.

Saat pääsyn myös historiallisiin markkinatietoihin sekä AvaTraderin demo-alustaan, joilla voit testata Expert Advisor (EA) ja Strategy Indicator -järjestelmiä riskittömästi reaaliaikaisilla markkinoilla.

API-kokoelmat voivat olla joko .NET tai Java-ohjelmointikielisiä.

Meneekö tästä käyttömaksu?

Pääsy AvaTraderin API-kokoelmiin on täysin ilmaista. Sinun on vain varmistettava, että pystyt pitämään kauppatililläsi vähintään 1000 €:n saldon.

Mistä aloitan?

On tärkeää huomata, että AvaTraderin API-kokoelmien hyödyntäminen vaatii vahvoja ohjelmointitaitoja tuetuissa kielissä. Valitettavasti Ava ei voi tarjota tällä saralla teknistä tukea.

Jos olet kokenut ohjelmoija tai sinulla on pääsy ohjelmointitukeen, seuraa näitä kolmea helppoa askelta:

  1. Lue ja hyväksy Ava Traderin API-vastuuvapautuslomake
  2. Varmista, että tililläsi on vähintään 1000 €, jotka tarvitaan Ava Traderin API:hin pääsyyn.
  3. Lähetä sähköpostia osoitteeseen api@avatrade.com ja liitä pyyntöösi tilinnumerosi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse API-kokoelman.

Tarvitset AvaTrader-tilin API-kokoelmien käyttämiseen. Kirjautuminen vie vain hetken, minkä jälkeen sinulla on oikea rahatili.