Mirror Trader

Automatisoitu kauppa AvaTraden kanssa

Mirror Trader tarjoaa sinulle täyden ja joustavan automatisoidun kaupankäyntialustan, joka antaa sinun kopioida maailman satojen kokeneiden sijoittajien eli signaalintarjoajien kauppastrategioita.

Mirror Traderissa kauppakokemuksesi on täysin hallinnassasi. Voit valita manuaalisen, automaattisesti kauppoja kopioivan tai osittain kopioivan kaupankäynnin. Sinä päätät, miten haluat käydä kauppaa.

  • Käy kauppaa valuutoilla, raaka-aineilla, CFD:illä ja muilla
  • Käytä AvaTraden loistavia palkkio-osuuksia
  • Reaaliajassa päivittyvät kaaviot, hinnat ja signaalit
  • Kopioi menestyneiden sijoittajien kaupat automaattisesti
  • Jopa 10 000 €:n tilinavausbonus*

Mirror Traderin joustavuus tekee siitä sopivan niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin sijoittajille, joilla ei ole aikaa seurata markkinoita ja avata ja sulkea kauppoja.

Mirror Traderin käyttö AvaTraden kanssa

Rekisteröityneet käyttäjät:

Real - Voit kirjautua MirrorTraderin automatisoituun kaupankäyntijärjestelmään tästä AvaTrade-tilitietojesi avullatästä

Uudet käyttäjät:

Real - Jos sinulla ei ole oikeaa AvaTrade-tiliä, klikkaa tästä. ja luo tilisi. Voit sen jälkeen käyttää AvaTrade-tilitietojasikirjautuaksesi Mirror Traderiin.

Mirror Trader-alustan ominaisuudet On olemassa kolme tapaa käyttää Mirror Traderia:

Automaattinen kopiointi

Sinä päätät, mitä signaalintarjoajia haluat seurata. Mirror Trader automaattisesti avaa ja sulkee kaupat, jotka kopioivat signaalintarjoajan kaupat, vaikka tietokoneesi ei olisikaan päällä. Voit nähdä kaikkien strategioiden aiemmat suoritukset ja suhteelliset riskitekijät, mikä auttaa sinua päätöksenteossasi.

Mirror Trader antaa sinun luoda strategiaportfolion eri tarjoajien pohjalta, ja sinulla on täysi vapaus lisätä tai poistaa strategioita koska tahansa.

Osittainen kopiointi

Seuraa signaalintarjoajien reaaliaikaisia signaaleja sekä markkinakaavioita ja valitse, mitkä kaupat haluat kopioida reaaliajassa. Ohjelma sulkee positiosi, kun signaalintarjoaja sulkee omansa, tai voit sulkea position manuaalisesti.

Manuaalinen kauppa

Käytä Mirror Traderin kattavia kaaviotyökaluja seurataksesi markkinoita ja toteuttaaksesi kaupat. Samalla voit seurata signaalintarjoajien kauppoja tehdäksesi omat kauppapäätökset.

Mirror Traderin kanssa voit valita haluamasi strategian ja yhdistää automaattisen ja osittaisen kopioinnin manuaaliseen kauppaan. Kirjaudu tänään ja aloita AvaTraden Mirror Traderin käytön.

Mistä tiedän, mitä strategioita seurata?

Mirror Trader tekee kaupankäynnin automatisoinnista helpon:

  • Intuitiiviset filtterit: valitse kauppatyyliisi sopivat strategiat
  • Suoritusyhteenvedot: yksityiskohtaiset yhteenvedot jokaisen strategian suorituksesta
  • Portfolio: yleiskatsaus seuraamistasi strategioista
  • Riskienhallinta: aseta stop ja limit-arvot portfoliodesi strategioille
  • Seurantalista: seuraa sinua kiinnostavia strategioita ennen kuin lisäät ne portfolioosi

MirrorTrader on vain yksi monista automatisoiduista kaupankäyntialustoista , jotka AvaTrade tarjoaa asiakkailleen. Valikoimamme on ainutlaatuinen.

Avaa AvaTrade-tili ja hyödynnä Mirror Traderin räätälöitävä automatisoitu kaupankäynti jo tänään.

HYPOTEETTISILLA SUORITUSTULOKSILLA ON PALJON LUONTAISIA RAJOITUKSIA, JOISTA OSA ON SELITETTY ALLA. MIKÄÄN SANOTUSTA EI TAKAA, ETTÄ JOKIN TILI TULISI VARMASTI TAI TODENNÄKÖISESTI TEKEMÄÄN TULOJA TAI TAPPIOITA ESIMERKIN MUKAISESTI. ITSE ASIASSA HYPOTEETTISTEN SUORITUSTULOSTEN JA MINKÄ TAHANSA KAUPANKÄYNTIOHJELMALLA SAAVUTETTUJEN TODELLISTEN TULOSTEN VÄLILLÄ ON USEIN JYRKKIÄ EROJA. YKSI HYPOTEETTISTEN SUORITUSTULOSTEN RAJOITUKSISTA ON SE, ETTÄ NE YLEENSÄ VALMISTELLAAN EDELLISTEN TULOSTEN POHJALTA. LISÄKSI HYPOTEETTINEN KAUPANKÄYNTI EI SISÄLLÄ FINANSSIRISKIÄ, EIKÄ HYPOTEETTINEN KAUPANKÄYNTIREKISTERI VOI TÄYSIN OTTAA HUOMIOON FINANSSIRISKIN VAIKUTUKSET TODELLISESSA KAUPPATILANTEESSA. ESIMERKIKSI KYKY SELVITÄ TAPPIOISTA TAI SITOUTUA TIETTYYN KAUPANKÄYNTIOHJELMAAN TAPPIOISTA HUOLIMATTA OVAT KRIITTISIÄ KOHTIA, JOTKA MYÖS VOIVAT VAIKUTTAA EPÄEDULLISESTI TODELLISIIN KAUPPATULOKSIIN. ON OLEMASSA LUKUISIA MUITA TEKIJÖITÄ, JOTKA LIITTYVÄT MARKKINOIHIN YLEENSÄ TAI JONKUN TIETYN KAUPANKÄYNTIOHJELMAN KÄYTTÖÖN, EIKÄ NIITÄ KAIKKIA VOI OTTAA HUOMIOON HYPOTEETTISEN SUORITUSTULOKSEN VALMISTELUSSA, MUTTA NE KAIKKI VOIVAT VAIKUTTAA EPÄEDULLISESTI TODELLISIIN KAUPPATULOKSIIN. SUORITUKSIA JULKAISEVILLA JÄRJESTELMÄTARJOAJILLA VOI OLLA VÄHÄN TAI EI OLLENKAAN KOKEMUSTA KAUPANKÄYNNISTÄ OIKEALLA TILILLÄ ITSEÄÄN TAI ASIAKKAITA VARTEN. KOSKA HYPOTEETTISIIN SUORITUSTULOKSIIN VERRATTAVIA TODELLISIA KAUPPATULOKSIA EI OLE OLEMASSA, ASIAKKAIDEN TULEE OLLA ERITYISEN VAROVAISIA LUOTTAESSAAN NÄIHIN HYPOTEETTISIIN SUORITUSTULOKSIIN.