Mirror Trader

Joustavaa automatisoitua kaupankäyntiä AvaTradella
Mirror Trader tarjoaa sinulle yhden markkinoiden täydellisimmistä ja joustavimmista kaupankäyntialustoista, joka antaa sinun “kopioida” satojen kokeneiden sijoittajien eli strategiantarjoajien kauppastrategiat kaikkialta maailmasta.

Miksi käydä kauppaa Mirror Traderilla?

 • Kokeneiden strategiantarjoajien kauppojen kopiointi
 • UUTTA! – Kopioi johtavien hedge-rahastojen parhaat kauppastrategiat.
 • Joustava kaupankäyntialusta, joka sopii automaattiseen, puoliautomaattiseen ja manuaaliseen kaupankäyntiin
 • Strategiantarjoajien täydellinen portfolio – Valitse strategiantarjoaja hänen suoritustensa perusteella
 • Useat reaaliaikaiset kaaviot ja indikaattorit – Kaikki, mitä tarvitset kunnollista teknistä analyysiä varten

Mirror Traderin käyttö AvaTraden kanssa

Kirjaudu Mirror Traderiin Use your AvaTrader REALKäytä kirjautumiseen AvaTraderin OIKEAN tilin tietoja.
Avaa oikea tili Eikö sinulla vielä ole oikeaa AvaTrade-tiliä?
Riskitön demo-tili Kokeile riskitöntä Mirror Trader -demo-tiliämme

Mirror Traderin avainominaisuudet

Strategiantarjoajien kauppojen kopiointi

Mirror Trader on algoritminen kaupankäyntijärjestelmä, jossa strategiantarjoajat suunnittelevat kauppa-algoritmeja markkinoiden analysoimiseksi erityyppisten indikaattoreiden, oskillaattoreiden, trendien ja teknisen markkina-analyysin avulla. Nämä kokeneet sijoittajat valitaan tarkasti Mirror Traderin luojien toimesta, ja he käyvät läpi strategioidensa pitkän varmennusprosessin, jotta he voisivat tarjota sijoittajille kopioitavaksi testattuja ja todennettuja strategioita. Valvonta ei lopu siihen, että strategiantarjoaja on hyväksytty alustalle. Korkealaatuiseen kaupankäyntialgoritmiin sitoutuminen sekä hallittu ja turvallinen kaupankäyntikokemus vaativat strategiantarjoajien suoritusten jatkuvaa valvontaa ja sääntelyä Mirror Trader -tiimin taholta.

Uutta! Hedge-rahastojen algostrategiat

Mirror Trader -alustan uudet hedge-rahastojen algostrategiat on suuri askel eteenpäin automatisoidun kaupan maailmassa. Uusi ominaisuus antaa sijoittajien seurata asemansa vakiinnuttaneiden ja miljoonia dollareita hallitsevien hedge-rahastoyhtiöiden kauppoja. Aiemmin hedge-rahastojen strategiat olivat suunnattu korkean nettovarallisuuden asiakkaita varten, joiden hallussa on useiden miljoonien dollarien arvoisia tilejä. Nyt alustan uuden ominaisuuden ansiosta yksittäiset asiakkaat ovat tervetulleita ammattiliigaan ja voivat nauttia seuraavan sukupolven automatisoidusta kaupankäynnistä.

Kauppasignaalien seuraaminen

Mirror Trader -alustalla on “Reaaliaikaiset signaalit” -järjestelmä, joka valvoo markkinoita strategiantarjoajiensa “Osta” ja “Myy” -signaaleista. Järjestelmä antaa sijoittajien valita tietyn kopioitavan kaupan, eikä koko strategiaa. Kun strategiantarjoaja avaa kaupan, se ilmestyy ”Reaaliaikaiset signaalit” välilehteen ja antaa sijoittajille tilaisuuden kopioida se rajoitetun ajan. Alusta antaa tietoja sijoittajien päätöksenteon helpottamiseksi. Jokainen ilmestyvä signaali sisältää sellaiset yksityiskohdat kuin strategiantarjoajan nimen, valuuttaparin, kopiointiin jäljellä olevan ajan ja tätä tiettyä kauppaa kopioivien käyttäjien määrän. Lisätietoihin strategiantarjoajasta kuuluvat suoritustaulukot, pisteet, pitkän aikavälin suoritustulokset sekä kauppojen kokonaismäärä. Kaikki tiedot liittyvät strategiantarjoajan viimeisen 30 päivän toimintoihin.

Kauppakeinon valinta

Mirror Trader antaa sijoittajille kaupankäyntikokemuksen täyden kontrollin. Alusta tarjoaa kolme kaupankäyntitapaa, joita voi yhdistellä järjestelmän käytön maksimoimiseksi. Sijoittajat voivat valita haluamansa kaupankäyntitavan tai yhdistää automatisoidun, puoliautomatisoidun sekä manuaalisen kaupan.
Automaattinen kopiointi
Alustan automaattinen kopiointi aktivoidaan, kun sijoittaja on lisännyt strategian käyttäjäportfolioonsa. Jokainen käyttäjä voi räätälöidä strategiansa, valita jokaista strategian tarjoamaa signaalia kohtaan avattavien positioiden maksimimäärän sekä keskeyttää strategian ja asettaa strategiantarjoajan avaamille tuleville positioille limitit ja stopit. Kun strategia on lisätty käyttäjäportfolioon ja strategiantarjoaja avaa kaupan, Mirror Traderin serveri kopioi kaupan automaattisesti käyttäjän alustalle ja avaa position.
Puoliautomaattinen kopiointi
Puoliautomaattisen kopiointitilan käyttö antaa käyttäjän kopioida strategiantarjoajan tietty kauppa kokonaisen strategian sijasta. Jokaisella signaalilla on rajoitettu kopiointiaika, jonka jälkeen käyttäjä ei voi seurata kauppaa. Kuten automaattisen kaupan kohdalla, käyttäjä voi räätälöidä kaupan, määritellä sen koon ja asettaa stopit ja limitit kauppansa suojaamiseksi.
Manuaalikauppa
Mirror Trader -alusta antaa sijoittajien käydä manuaalikauppaa automaattisen ja puoliautomaattisen tilan rinnalla. Manuaaliposition voi avata alustalla kolmella tavalla:
 1. Avaa positio hintataulukosta, joka sijaitsee reaaliaikaisessa kaaviossa ylhäällä oikealla.
 2. Avaa positio alustan yläreunassa olevasta hintapalkista.
 3. Avaa positio hintavälilehdessä alustan oikealla puolella.

Miten valita strategiantarjoaja?

Kaupankäynti on riskialtista toimintaa. Sekä automaattisessa että puoliautomaattisessa kaupankäynnissä strategiantarjoajista on kerättävä paljon informaatiota. Mirror Trader antaa jokaisen strategiantarjoajan täyden portfolion sekä suodattaa strategiavaihtoehdot, jotta sijoittajat voisivat valita, mikä sopii heille parhaiten.
Strategiakortit
Lain mukaisesti sekä omistautumalla läpinäkyvyyteen alustan käyttäjiä kohtaan jokaisella Mirror Trader strategiantarjoajalla on täydellinen portfolio, joka antaa sijoittajan valita kopioitavan strategian fiksusti ja varovasti. Klikkaamalla jokaista strategiantarjoajaa Strategiat-välilehdessä sijoittaja voi nähdä strategiakortin ja saada arvokasta tietoa strategiantarjoajan suorituksista. Strategiakortti sisältää kauppahistorian sekä suoritustaulukot, joista näkyvät kaikki avoimet ja suljetut positiot, pitkän aikavälin suoritustulokset, pisteet jne.
Strategioiden suodattaminen
Alustan Strategiat-välilehdellä sijoittaja voi asettaa ennalta määritellyt ja räätälöidyt suodattimet, jotka auttavat häntä seurattavan strategian valinnassa ja jopa seurantalistalle lisäämisessä. Alustalla on neljä ennalta määriteltyä suodatinta:
 1. Suosituimmat – Osoittaa strategiat, joilla on ollut viimeisen 30 päivän aikana eniten seuraajia.
 2. Parhaat suoritustulokset – Järjestää strategiat senhetkisen pitkän aikavälin suoritustuloksen (T-Score) mukaan, ylhäältä alas.
 3. Eniten kauppoja – Strategiat suodatetaan viimeisen 30 päivän aikana tehtyjen reaaliaikaisten kauppojen määrän perusteella.
 4. Eniten pääomaa – Järjestää strategiat tilaajien suurimman reaaliaikaisen pääoman mukaan.
 5. Markkinaperusteinen – Järjestää strategiat ylhäältä alas ja osoittaa viimeisen kolmen kuukauden positiiviset trendit ja tuotot (jokainen kuukausi erikseen) sekä matalan riskin

Reaaliaikaiset kaaviot

Reaaliaikaisten kaavioiden välilehti sijaitsee Mirror Trader -alustan sydämessä. Välilehden sisällä sijoittajat voivat avata useita kaavioita, joista jokaisen voi räätälöidä eri kauppainstrumenttien, aikavälin ja kaaviotyypin pohjalta. Sijoittajat voivat lisätä useita oskillaattoreita ja seurata instrumentin suosiota, eli kuinka monta käyttäjää ja strategiantarjoajaa ostaa tai myy kyseistä instrumenttia. Kaavion voi laajentaa ja minimoida, ja se sisältää myös zoomauksen lähempää tarkastelua varten.

Käyttäjäystävällinen sovellus

AvaTrade on sitoutunut antamaan sijoittajille parhaat mahdollisuudet menestyä, joten se valitsee asiakkaitaan varteen edistyksellisimmät ja käyttäjäystävällisimmät alustat kaupankäyntikokemuksen optimoinniksi. Mirror Trader -alusta on tarkoitettu saatavilla kaikille AvaTraden asiakkaille ja se on käyttäjäystävällinen alusta, joka sisältää yksityiskohtaisen ohjeistuksen sekä verkkotuen.