AvaTradeAct

AvaTradeAct

Käy valuutta- ja CFD-kauppaa AvaTradeActilla

Meidän ainutlaatuinen valuutta- ja CFD-kaupan AvaTradeAct-alusta antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut valuutta- ja CFD-instrumenttien kauppaa varten. Käy raaka-aine-, osake- ja indeksikauppaa tietokoneellasi, tabletillasi tai matkapuhelimellasi.

Käyttäjäystävällisellä kaupankäyntialustalla on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia ja sen voi räätälöidä haluamaksesi. AvaTraden avulla voit asettaa laajan valikoiman ehdollisia käskyjä ja stop- ja limit-käskyjä sekä käyttää edistyksellisiä analyyttisiä työkaluja, kauppahälytyksiä ja automaattisia kaupankäyntirutiineja.

 • Käy kauppaa yli 200 finanssi-instrumentilla matalilla kiinteillä palkkio-osuuksilla
 • Tee suuremmat kaupat jopa 200:1-vivulla
 • Käytä laajaa valikoimaa käskyjä, hälytyksiä ja kaaviointityökaluja
 • Selain-, tabletti- ja matkapuhelinkauppa on mahdollinen missä tahansa
 • Reaaliaikainen tuki omalla kielelläsi on saatavilla markkinoiden aukioloaikoina
 • Luota turvattuun kaupankäyntiin maailmanlaajuisesti säännellyn meklarin kanssa

Käy kauppaa globaaleilla finanssimarkkinoilla omalla tavallasi AvaTraden kanssa ja voit saada jopa 10 000 euron tervetuliaisbonuksen!

AvaTradeActIN AVAINTOIMINNOT

Kauppa yhdellä näytöllä Käy kauppaa valuutoilla, arvopapereilla, osakeindekseillä, raaka-aineilla, velka-kirjoilla ja rahastoilla. Yli 200 instrumentin kaupankäynti samalla näytöllä.
Kauppa kaavioiden perusteella AvaTradeAct antaa sinun käydä kauppaa sinulle sopivalla tavalla, suoraan kaavioista tai hintaikkunoista sekä työkalurivin kautta.
Edistykselliset kauppatyökalut Hio päätöksentekoasi yli 30 sisäänrakennetun indikaattorin ja työkalun avulla, jotka voit liittää reaaliaikaisiin kaupankäynti kaavioihin.
Räätälöi kauppa-alustasi Räätälöitävät ikkunat antavat sinun järjestää haluamasi tiedot sinulle sopivimmalla tavalla.
Automaattinen valuutta- ja CFD-kauppa Yhteensopiva automaattisten kaupparatkaisujen – kanssa. Testaa automatisoidut kaupparutiinit historiallisten markkinatietojen perusteella. Lataa testatut rutiinit tai luo omasi.
Autochartist eli automatisoitu tekninen analyysi Johtava automaattinen analyysityökalu, joka on täysin integroitu AvaTradeAct-alustaan. Tunnista kaikkien finanssi-instrumenttien alkavat ja päättyneet kaaviokuviot sekä Fibonacci-kuviot. Saatavilla vain tietyt kriteerit täyttäville asiakkaille..

Liity AvaTradeen näiden loistavien etujen vuoksi:

 • Tarjolla satoja finanssi-instrumentteja, kuten valuuttoja, kullan ja öljyn kaltaisia raaka-aineita sekä Applen, Googlen ja muiden globaalien yhtiöiden osakkeita.
 • Uusi asiakaspalvelun standardi. Pyydä apua meidän Asiakaspalvelutiimimme on käytössäsi omalla kielelläsi puhelimitse tai reaaliaikaisessa chatissa 24 tuntia vuorokaudessa.
 • Pysy turvassa. AvaTrade on maailmanlaajuisesti säännelty ja tarjoaa erilliset asiakastilit sekä EU:ssa asiakasvarojen erilliset säilytystilit varojesi turvaamiseksi.
 • Avaa uusi tili vain 100 eurolla. Saat lisäetuja, kun liityt AvaTradeen. Tarjoamme uusille sijoittajille valikoiman etuja ja ominaisuuksia henkilökohtaisista tilinhoitajista nopeisiin nostoihin sekä jopa 10 000 euron tilinavausbonukset.
 • Pysy ajan tasalla. AvaTraden jäsenenä saat pääsyn eksklusiivisiin markkinauutisiin ja analyyseihin, jotka tulevat auttamaan sinua pysymään ajan tasalla viimeisimpien finanssitapahtumien kohdalla ja tekemään harkitumpia kaupankäyntipäätöksiä.

AvaTradeAct-opetusvideot

Katso kokoelma esittelyvideoita, ja näet, miten helppoa verkkokaupankäynti on tehokkaan ja intuitiivisen AvaTradeAct-alustan kanssa.

 • Esittely uusia sijoittajia varten
 • Kaupankäynti kaavioiden pohjalta, Osa 1: Positioiden avaaminen ja sulkeminen
 • Kaupankäynti kaavioiden pohjalta, Osa 2: Ehdollisten käskyjen asettaminen
 • Kaupankäynti kaavioiden pohjalta, Osa 3: Stop- ja limit-käskyjen asettaminen avoimiin positioihin

AvaTradeAct – tietokone-, selain-, tabletti- ja mobiilikaupankäynti

Käy kauppaa markkinoilla, missä tahansa oletkin, AvaTradeActin kanssa. Tietokonealustan lisäksi AvaTradeAct tarjoaa useita tapoja käydä kauppaa milloin tahansa.

AvaTradeActin selainkaupankäynti antaa sinun kirjautua AvaTradeAct-tilillesi miltä tahansa internet-selaimelta, ja AvaTradeActin mobiilisovellus tarkoittaa sitä, että voit käydä kauppaa AvaTrade-tililläsi iPad-, iPhone- ja Android-tableteilla ja puhelimilla.

Rekisteröidy AvaTraden AvaTradeAct-tiliä varten jo tänään ja voit saada jopa 10 000 euron uuden asiakkaan bonuksen!

Jos sinulla on kysyttävää AvaTrade-tilin avaamisesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.