Vastaanota tuoreimmat uutiset sekä uusimmat päivitykset AvaTradelta!

Hanki AvaTradeGo -sovellus nyt

Usain Bolt

Ole kuin Bolt

Usain Bolt ja AvaTrade kilpailun edellä

Make the Jump & Invest Today!

Bolt x AvaTrade –
Voittava yhdistelmä!

AvaTrade ylpeänä ilmoittaa, että urheilun supertähti, maailmanennätyksen haltija, moninkertainen olympia- ja maailmanmestari sekä planeetan parhaiden hymyjen omistaja – Usain Bolt on uusi brändilähettiläämme.

Usain ja AvaTrade pyrkivät molemmat jatkuvaan huippuosaamiseen kaikilla osa-alueilla.

Uskomme, että kaikilla sadoilla tuhansilla kaupankävijöillämme on potentiaalia tulla parhaaksi siinä, mitä he tekevät – aivan kuten Bolt.

Tarjoamme huipputeknologiaa ja korkeimman sääntelytason sekä pyrimme kaikin keinoin auttamaan sinua saavuttamaan Usainin saavuttamat mittasuhteet.

Skarppi kaupankäyntimielesi on kuin Usainin jalat – tärkein työkalusi menestykseen ja yhdessä meistä voi tulla entistä parempia! Voit käyttää ensiluokkaisia kaupankäyntialustoja, kuten omaa palkittua AvaTradeGO-mobiilisovellustamme ja WebTraderia, unohtamatta MT4:ää ja MT5:tä. Opettele tarvittaessa uutta useista verkkowebinaareista, lue useita opettavaisia artikkeleita, saa päivittäin push-ilmoituksia ja twiittejä markkinoista, harjoittele kaupankäyntiä demotileillä ja ota yhteyttä asiantunteviin neuvonantajiin.

AvaTraden
uusi kumppani!

Usainin täytyi treenata päästäkseen maailman parhaaksi. Mutta hän ei tehnyt sitä yksin. Hänellä oli tukea, työkaluja ja teknologiaa, jotka auttoivat häntä pääsemään urheilun huipulle. AvaTrade tekee samoin – Personal trainerien sijaan meillä on asiantuntevia neuvonantajia. Ravitsemusterapeuttien ja urheiluvälineiden sijaan käytössäsi on parhaita kaupankäyntialustoja ja -teknologioita, jotka auttavat maksimoimaan omat kykysi ja nauttimaan maailmanlaajuisesti yhdeksän sääntelyelimen tarjoamasta erinomaisesta tuesta. Usain oli loistava ja hänen tukitiiminsä teki hänestä legendan.

AvaTrade voi tehdä samoin sinulle!

Maaliviivan ylittäminen
Kutsumme sinut tutustumaan, mitä tarjottavaa AvaTradella ja Usain Boltilla on

Liity Boltin ja AvaTraden mukaan.
Liity mukaan tiimiin.
Liity mukaan huippuosaamiseen.