Indeksit

Indeksikauppa verkossa

trading indices
Indeksikauppa verkossa on hieno tapa keinotella maailman parhailla rahoitusmarkkinoilla ja pysyä ajan tasalla huipputason pörssien kanssa. Indeksit ovat johdannaisia, jotka lasketaan pörssissä noteerattujen huippuyhtiöidenosakehintojen painotettuna keskiarvona. AvaTradelta löydät huippuindeksejä, kuten S&P 500, NASDAQ 100, FTSE 100, IBEX 35, MIB 40 ja monia muita.

AvaTrade-osakeindeksikauppa

AvaTrade on verkkopohjainen välittäjä, joka tarjoaa yhden suurimmista osakeindeksivalikoimista kattaen globaalit markkinat. Tule mukaan AvaTraden indeksikauppaan verkossa. Meillä on kilpailukykyiset spreadit, reilut vivut ja luotettavan nopeat toteutukset.

 • Käy kauppaa Yhdysvaltojen, Euroopan ja Aasian johtavilla osakeindekseillä
 • Pitkä tai lyhyt – käy kauppaa markkinoilla näkemyksesi mukaan
 • Saat jopa vivun indeksikaupassa
 • MetaTrader 4 -alusta työpöytätietokoneille, tabletille ja matkapuhelimelle sekä AvaTradeGo -sovelluksemme
 • Nauti turvallisesta kaupankäynnistä globaalisti säännellyn välittäjän kanssa
 • Voit luottaa monikieliseen asiakastukeen 24/5

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el

Mitä ovat indeksit?

Osakeindeksien CFD:t ovat rahoitusinstrumentteja, jotka edustavat niiden perustana olevien julkisesti noteerattujen yhtiöiden arvoa. Yksi johtavista indekseistä on S&P 500, joka heijastaa NYSE:ssä kaupankäynnin kohteena olevien huippuyhtiöiden yhteistä arvoa. Jos näiden yhtiöiden osakkeiden kokonaisarvo nousee, nousee S&P 500:n hinta.
On olemassa myös indeksejä, jotka edustavat NYSE:ssä kaupankäynnin kohteena olevia pienempiä yhtiöitä, sekä indeksejä maailman pörsseistä, kuten Kiinan HSI, Japanin NIKKEI, Saksan DAX ja Hollannin AEX.

Nykyiset johtavat indeksit

AvaTraden 19 osakeindeksin valikoimaan kuuluu alan suosituimpia ja vilkkaimman kaupankäynnin kohteena olevia indeksejä:

 • S&P 500 – Standard & Poor 500:n arvo perustuu 500 johtavan yhdysvaltalaisen yhtiön osakkeiden hintoihin
 • DJIA – Tämä indeksi on NASDAQ:n ja New Yorkin pörsseissä (NYSE) kaupankäynnin kohteena olevien 30 merkittävimmän osakkeen painotettu keskiarvo
 • NASDAQ 100 – Tämä indeksi edustaa sadan NASDAQ:ssa kaupankäynnin kohteena olevan muun kuin rahoitusalan yhtiön arvoa
 • FTSE 100 – FTSE 100 tarkoittaa sataa suurinta julkisen kaupankäynnin kohteena olevaa brittiläistä yhtiötä
 • DJ EURO STOXX 50 – edustaa Intian National Stock Exchangessa kaupankäynnin kohteena olevia 50 suurinta yhtiötä

Kaupankäynnin ehdot sivullamme on indeksivalikoiman kattavat tiedot, mukaan lukien kaupankäyntitaikataulut, spreadit ja erien koot.

Miksi käydä CFD-kauppaa?

CFD-indeksikauppa tarjoaa kaupankävijälle lukuisia etuja verkossa. Trading CFDs (Contracts for Difference) voit ostaa tai myydä rahoitusvälineitä omistamatta niiden perustana olevia varoja. Voit käydä kauppaa hyödykkeillä, osakkeilla tai osakeindeksien CFD-kaupassa niiden perustana olevien indeksien arvolla.

Kaupankävijä voi asettaa oston esimerkiksi kohteella CAC-40. Jos indeksin hinta nousee ja kaupankävijä myy, ansaitsee hän osto- ja myyntihintojen välisen erotuksen. Jos se laskee, kaupankävijä maksaa erotuksen.

Koska kaupankävijä ei koskaan omista varoja, kulut ovat paljon pienempiä, lyhyeksi myyntiä ei ole rajoitettu ja sijoitukselle voidaan asettaa jopa 400-kertainen vipu.

Miten AvaTrade voi auttaa

Käy koulutusosiossa saadaksesi lisätietoa CFD-kaupasta. Tule Sharp Traderiin, kattavaan verkkopohjaisen kaupankäynnin koulutusportaaliin.

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el