USA julkaisee useita talousindikaattoreita, koska se on maailman suurin talous. Tässä ovat eniten seuraamat indikaattorit, joista sinun on oltava tietoinen.

NIMIKUVAUSPÄIVÄMÄÄRÄ
Non-Farm Payrolls ‑palkkatilastot Palkkaa saaneiden työntekijöiden määrä USA:ssa hallitusta ja maataloustyöntekijöitä lukuun ottamatta.Julkaistaan kuun ensimmäisenä Perjantaina.
Kauppatase eli USA:n kauppa-alijäämäViennin ja tuonnin välinen kokonaiserotus.Julkaistaan joka kuun 10. päivä kello 8.30 EST.
Kuluttajahintaindeksi
Mittaa inflaatiota hyödykekorin pohjalta. Ei sisällä ruokaa tai energiaa.Julkaistaan joka kuun 15. päivä kello 8.30 EST.
Tarjontahallintalaitoksen (ISM) tuotantoraporttiUSA:n tehtaiden tuotantoraportti, jonka laitos julkaisee tarjonnan hallintaa varten.Julkaistaan joka kuun ensimmäisenä työpäivänä kello 10.00 EST.
Michiganin kuluttajaluottamus
Mittaa kuluttajien luottamusta USA:n talouteen. Tutkimus perustuu 5000 kotitalouden kuukausittaiseen mittaamiseen.Alustava raportti julkaistaan kuun 15. päivänä. Lopullinen raportti ilmestyy kuun viimeisenä tiistaina.
BKT (bruttokansantuote)
Maan tuottamien hyödykkeiden ja palvelujen kokonaismäärä. Julkaistaan kvartaaleittain ja vuosittain.Joka kuukausi kvartaaliluvut päivitetään ja julkaistaan kuun lopussa.
Kestohyödykkeiden uudet tilauksetTutkii, mitä senhetkisiä ja tulevia kestohyödyketilauksia valmistajat vastaanottavat.Indikaattoria muutetaan kausikohtaisesti.
Tuottajahintaindeksi – lopulliset hyödykkeet
Mittaa inflaation tuottajatasolla. Ei sisällä palveluja.Julkaistaan kuun 15. päivän paikkeilla.
USA:n työttömyysprosentti (%)Työttömien määrä USA:ssa prosenteissa ilmaistuna.Julkaistaan kuun ensimmäisenä torstaina.
Asuintalojen rakennusluvatUusille asuinrakennuksille myönnetyt rakennusluvat. Kattaa yhden tai useamman talouden yksiköt.Julkaistaan kuun kolmantena tiistaina.
TeollisuustuotantoMittaa USA:n tehtaiden, kaivosten ja infrastruktuuripalvelujen tuotannon. Mittaa kapasiteetin, käytettävissä olevat resurssit ja kasvun.Julkaistaan kuun kolmantena tiistaina.
Uusi asuinrakennustoimintaUSA:n uusien kotien rakennusluvut.Julkaistaan joka kuun 17. päivän paikkeilla.