Bitcoin Cash

Bitcoin Cash (BCH) trading at Avatrade

Mikä Bitcoin Cash on?

Bitcoinin 1. elokuuta 2017 julkistama Bitcoin Cash on Bitcoinin uudempi versio, johon pätevät myös eri säännöt. Bitcoin Cash luotiin vastatoimena Bitcoinin pitkäaikaiselle skaalautuvuusongelmalle. Uuden version ohjelmisto sallii vieläkin enemmän tapahtumia kuin tavallinen Bitcoin (tarkalleen kahdeksan megatavun verran).

Näin käyt kauppaa Bitcoin Cash -hinnanerosopimuksilla neljässä helpossa vaiheessa

 1. Avaa kaupankäyntitili AvaTradella
 2. Talleta varoja tilillesi
 3. Anna haluamasi sijoitussumma
 4. OSTA (pitkäksi) tai MYY (lyhyeksi) Bitcoin Cashia

AvaTrade on alan johtava välittäjä, joka tarjoaa parhaimmat kaupankäyntiehdot, mukaan lukien markkinoiden alhaisimmat krypto-spreadit.

Miksi krypto-CFD-sopimuksilla kannattaa käydä kauppaa AvaTradella?

 • Tinkimätön turvallisuus – Kuuden sääntelyviranomaisen ja erillään pidettävien tilien ansiosta rahasi pysyvät aina turvassa.
 • Valittavissa monia eri kryptoja – Käy kaupankäyntialustallamme kauppaa monilla eri kryptovaluutoilla.
 • Ei piilotettuja kuluja – Emmi peri kaupoista lainkaan palkkioita tai pankkikuluja!
 • Kryptot ovat aina kaupattavissa – AvaTrade on yksi harvoista välittäjistä, joka tarjoaa ympärivuorokautista asiakaspalvelua ja tukea 14 kielellä.
 • Antelias vipu – Kasvata alkuperäistä pääomaasi anteliaalla vivulla ja altistu suuremmille kaupoille kuin vain tilisi saldolla. Jopa 2:1 (EU:n kansalaisten osalta) ja 25:1 (muiden kuin EU:n kansalaisten osalta).
 • Rajoita riskiäsi – Voit asettaa tuotto- ja tappiorajoja käyttämällä kaupankäynneissä stop loss – ja take profit -raja. Määritä hintaa pohtiessasi suurin summa, jonka olet valmis vaarantamaan, tai aseta hinta, jossa haluat nostaa tuotot. Futuuritoimeksiannot, kuten Buy Stop – ja Buy Limit -toimeksiannot ovat myös saatavilla.
 • Kauppaa kryptoja fiat-valuuttoja vastaan – Toisin kuin monissa pörsseissä, jotka sallivat asiakkaidensa käydä kauppaa vain kryptopareilla, meidän asiakkaamme voivat käydä kauppaa kryptoilla myös fiat-valuuttoja (USD, EUR, JPY jne.) vastaan.

Bitcoin Cash markkinoilla

Bitcoin Cashin arvo nousi markkinoille tulonsa jälkeen lopulta lähes kaksinkertaiseksi, 300 dollarista yli 600 dollariin. Tämä sai sijoittajat pohtimaan, mahtaako Bitcoin Cash olla kryptovaluuttojen uusi johtotähti.

Bitcoin Cashin alku oli kuitenkin hidas. Asia, joka teki siitä lopulta suositun voittoa tavoittelevien louhijoiden keskuudessa, oli sen mielenkiintoinen louhinta-algoritmi.

Kun rahoitusmarkkinat saivat vihiä ”lohkojen” lisääntyneestä valmistuksesta (tunnetaan nimellä hajautusnopeus), kryptovaluutasta kiinnostuivat myös kaupankäyjät ja sijoittajat ja BCH:n suosio alkoi kasvaa.

5 faktaa Bitcoin Cashistä

 1. Bitcoinin haarasta lohkon 478 559 kohdalla luodun Bitcoin Cashin odotettiin reagoivan tapahtumiin nopeammin kuin edeltäjänsä.
 2. BCH:ta pidetään sen luomissyistä ja alkuperästä huolimatta tällä hetkellä vaihtoehtoisena kolikkona. Se ei ole Bitcoin, eikä sillä ole suoraa yhteyttä Bitcoinin arvoon.
 3. Bitcoin Cash on siis oma valuuttansa. Se toimii samalla tavalla kuin Bitcoin, mutta nopeammin, kiitos sen suuremman lohkokoon.
 4. Kun haara syntyi, kolikolla ei ollut mitään arvoa ja sijoittajat saivat kolikoita ilmaiseksi Bitcoinin jakautumisen seurauksena. Bitcoin Cash koki kuitenkin suuria muutoksia markkinoilla ja onnistui lopulta varmistamaan paikkansa markkina-arvoltaan merkittävimpien kolikoiden listalla marraskuussa 2017.
 5. Sijoittajat ovat arvelleet, että Bitcoin Cash luotiin, kun korkeiden maksujen ja hitaiden tapahtumien pelättiin tuhoavan Bitcoinin, eikä niinkään siksi, että Bitcoinin lohkojen enimmäismäärä oli täyttymässä.

Bitcoin Cash -kaupankäynti AvaTradella kannattaa

 • Tarjoamme Bitcoin Cash -kauppaa CFD-sopimuksilla jopa velkavivulla
 • Voit aloittaa Bitcoin Cash -kaupankäynnin vain eurolla/dollarilla/punnalla
 • Ailahteleva BCH sopii ihanteellisesti mihin tahansa kaupankäyntisalkkuun
 • AvaTradella Bitcoin Cash -kaupat ovat ulottuvillasi kellon ympäri
 • Voit MYYDÄ Bitcoin Cashia (lyhyeksi) ja tehdä mahdollisesti voittoa silloinkin, kun Bitcoin Cashin hinta on laskussa
 • Reaaliaikainen asiakastuki eri kielillä kellon ympäri
 • AvaTrade ei peri palkkioita Bitcoin Cash -kaupasta eikä veloita pankkikuluja maksutapahtumista
 • Koska et osta tai myy varsinaista kryptovaluuttaa, varkauksien ja hakkeroinnin riskiä ei ole
 • AvaTradea säännellään viidellä mantereella
 • Kaupan voi toteuttaa kolmella napsautuksella monimutkaisen kryptovaluuttojen ostoprosessin sijaan

Älä ohita mahdollisuuttasi käydä Bitcoin Cash -kauppaa. Aloita kaupankäynti jo tänään!

Haluamme auttaa sinua käymään kauppaa Bitcoin Cashillä

AvaTrade tarjoaa sinulle tilaisuuden käydä Bitcoin Cash -kauppaa OSTAMALLA (pitkäksi) tai MYYMÄLLÄ (lyhyeksi). Palvelu on käytettävissä 24/7. Voit hyödyntää mieleisiäsi kaupankäyntistrategioita siitä riippumatta, mihin suuntaan valuutta on liikkumassa.

Tutustu Bitcoin Cash -kaupankäyntiin tarkemmin kaupankäynnin ehtoja ja maksuja käsittelevällä sivullamme.
Huomaa: Kryptovaluuttamarkkinoiden korkea volatiliteetti tarjoaa loputtomia kaupankäyntimahdollisuuksia.

Tiettyjä kryptopareja saatetaan poistaa palvelustamme ajoittain hintojen suuren vaihtelun vuoksi.

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.
Suurin kertynyt position koko Bitcoin Cashille on nimellisarvoltaan 200 000 $. Tarkat tiedot Kaupankäyntiehdot-sivullamme.