Dash-kaupankäynti

Dash trading at AvaTrade

Mikä Dash on?

Dashia pidetään digitaalisten valuuttojen seuraavana sukupolvena. Sillä käydään kauppaa ja sitä siirretään käyttäjältä toiselle avoimen lähdekoodin käyttöympäristössä, mikä vähentää pankkien tarvetta varojen siirrossa. Hajautettu verkko vastaa siirtojen hallinnasta ja todentamisesta. Valuutalla on Bitcoiniin nähden muutama lisäominaisuus: välittömät tapahtumat, tapahtumien tehostettu tietosuoja ja hajautettu hallinnointijärjestelmä.

Dash on tällä hetkellä markkinoiden 7. suurin digivaluutta, ja se on hyväksytty Applen App Storeen. Tämä osoittaa, että kyseisen valuutan kysyntä ja asema ovat nousussa. Eräs merkittävä hintaan vaikuttava tekijä on käytettävissä olevien kolikoiden kysyntä ja tarjonta.
Bitcoinin hinnan pysytellessä korkeana monet ovat kääntäneet katseensa Dashiin, jolla koetaan olevan runsaasti kasvupotentiaalia.

AvaTrade on alan johtava välittäjä, joka tarjoaa parhaimmat kaupankäyntiehdot, mukaan lukien markkinoiden alhaisimmat krypto-spreadit.

Miksi krypto-CFD-sopimuksilla kannattaa käydä kauppaa AvaTradella?

  • Tinkimätön turvallisuus – Kuuden sääntelyviranomaisen ja erillään pidettävien tilien ansiosta rahasi pysyvät aina turvassa.
  • Valittavissa monia eri kryptoja – Käy kaupankäyntialustallamme kauppaa monilla eri kryptovaluutoilla.
  • Ei piilotettuja kuluja – Emmi peri kaupoista lainkaan palkkioita tai pankkikuluja!
  • Kryptot ovat aina kaupattavissa – AvaTrade on yksi harvoista välittäjistä, joka tarjoaa ympärivuorokautista asiakaspalvelua ja tukea 14 kielellä.
  • Antelias vipu – Kasvata alkuperäistä pääomaasi anteliaalla vivulla ja altistu suuremmille kaupoille kuin vain tilisi saldolla. Jopa 2:1 (EU:n kansalaisten osalta) ja 25:1 (muiden kuin EU:n kansalaisten osalta).
  • Rajoita riskiäsi – Voit asettaa tuotto- ja tappiorajoja käyttämällä kaupankäynneissä stop loss – ja take profit -raja. Määritä hintaa pohtiessasi suurin summa, jonka olet valmis vaarantamaan, tai aseta hinta, jossa haluat nostaa tuotot. Futuuritoimeksiannot, kuten Buy Stop – ja Buy Limit -toimeksiannot ovat myös saatavilla.
  • Kauppaa kryptoja fiat-valuuttoja vastaan – Toisin kuin monissa pörsseissä, jotka sallivat asiakkaidensa käydä kauppaa vain kryptopareilla, meidän asiakkaamme voivat käydä kauppaa kryptoilla myös fiat-valuuttoja (USD, EUR, JPY jne.) vastaan.

Dash-kauppa AvaTradella kannattaa

Hyödy AvaTraden Dash-kaupoista monella eri tavalla:

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.

Miksi Dash?

1. Dashin tehostetut turvatoimet pitävät kaupankäyjän tapahtumat ja saldot erittäin hyvin salattuina.
2. Dashin innovatiivinen teknologia mahdollistaa rahan lähettämisen välittömästi ja peruuttamattomasti neljässä sekunnissa.
3. Maailmanlaajuinen valuutta: kuka tahansa voi lähettää rahaa mistä tahansa samoin maksuin ja samalla nopeudella.
4. Käyttö on edullista: useimmat tapahtumat maksavat vain muutaman sentin, mikä on muita palveluja huomattavasti edullisempaa.
Dash on ensimmäinen digivaluutta, jolla on kaksitasoinen verkko. Ensimmäinen taso koostuu louhijoista, jotka kirjoittavat tapahtumia lohkoketjuun, ja toinen taso koostuu pääsolmuista. Nämä ovat palvelimia, jotka mahdollistavat tietosuojaominaisuudet ja välittömät tapahtumat. Tulevaisuudessa ne pystyvät todennäköisesti tarjoamaan Dashille myös muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden avulla valuutta nousee omaan luokkaansa digivaluuttojen keskuudessa.

Vaikutukset Dashin hintaan

Dash-valuutan hinta on noussut alkuvuoden 2017 aikana, osittain, koska sen käyttäjäkokemusta on pyritty parantamaan viime aikoina. Lisäsijoitukset tähän ohjelmaan voisivat mahdollisesti nostaa hintaa vieläkin ylemmäs.
Monet jälleenmyyjät eivät vielä hyväksy Dashia, mutta merkittävä määrä yksityisyrittäjiä hyväksyy sen jo nyt maksuvälineenä.

Tietoa Dashista

  • Dash-verkon välittäjiä ovat pääsolmut. Pääsolmu on louhija, joka on ostanut vähintään 1 000 dashia.
  • Dash-lohkoketju on julkinen, kuten kaikkien muidenkin digivaluuttojen lohkoketjut. Henkilö voi lähettää pieniä summia eri pääsolmuille, ja ne vastaavat lähettämällä henkilölle muita kolikoita. Näin rahan jälki katoaa.
  • Ominaisuus, joka vetää ihmisiä Dashin puoleen eniten, on nimeltään Darksend-järjestelmä: se tekee tapahtumista mahdottomia jäljittää. Mitään tiliä, rekisteröintiä tai henkilöllisyyden tarkistusta ei tarvita. Tämä takaa paremman anonymiteetin kuin Bitcoin, ja se tekee Dashista tietosuojan kannalta markkinoiden parhaan kryptovaluutan.

Tulevaisuudessa Dashin kehittäjät pyrkivät tuomaan markkinoille uusia ominaisuuksia ja kasvattamaan valuutan levikkiä. Näyttää siltä, että Dashin ainutlaatuiset ominaisuudet vievät sitä jo nyt kohti markkinoiden johtoasemaa, mikä tekee valuutasta houkuttelevan vaihtoehdon.

Suurin kertynyt position koko Dashille on 1 000 DASH (10 ERÄÄ), katso tarkemmat tiedot
Kaupankäyntiehdot ja Veloitukset -sivultamme.

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.
Suurin kertynyt position koko Dash on nimellisarvoltaan 10 000 $. Tarkat tiedot Kaupankäyntiehdot-sivullamme.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]