EOS

Mikä EOS on?
Ethereumin suurin kilpailija

EOS on yksi hajautettujen sovellusten tehokkaimmista lohkoketjualustoista. Sillä on monia samoja ominaisuuksia kuin Ethereum-alustalla, mutta se on nopeampi ja skaalautuvampi ja mahdollistaa hajautettujen sovellusten tehokkaamman luonnin.
EOS.IO-alustaa kehittää yksityinen yritys block.one. Alusta mahdollistaa miljoonien tapahtumien käsittelyn sekunnissa horisontaalisen skaalauksen avulla, mikä saa vanhemmat järjestelmät, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, tuntumaan 80-luvun tietokoneilta, joiden tietojenkäsittelykyvyt olivat hyvinkin rajalliset.

Ethereum-lohkoketjussa jaetaan 341 päivän aikana yhteensä miljardi EOS-rahaketta älysopimuksen avulla.

Virallisesti EOS.IO:sta tulee avoimen lähdekoodin ohjelmisto 1. kesäkuuta 2018, mikä tuo EOS-kolikon koko potentiaalin kehittäjien ulottuville. Toisaalta EOS-rahakkeiden omistajat toimivat samoin kuin perinteisten pörssiyhtiöiden osakkeenomistajat eli he voivat äänestää ja osallistua lohkoketjun hallintaan oman osuutensa sallimissa rajoissa.

Juuri näistä syistä talousanalyytikot ympäri maailman näkevät EOS:ssa hajautettujen yritysten ja lohkoketjujen tulevaisuuden.

AvaTrade on alan johtava välittäjä, joka tarjoaa parhaimmat kaupankäyntiehdot, mukaan lukien markkinoiden alhaisimmat krypto-spreadit.

EOS-kaupankäynti AvaTradella kannattaa

 • AvaTradella voit käydä EOS-kauppaa CFD-sopimuksilla jopa velkavivulla
 • Kryptovaluuttamarkkinat ovat avoinna sijoittajille 24/7
 • Voit aloittaa EOS:n CFD-kaupankäynnin vain eurolla/dollarilla/punnalla
 • EOS:n volatiliteetti tekee kryptovaluutasta mielenkiintoisen lisän mihin tahansa salkkuun
 • Voit myydä EOS-valuuttaa (lyhyeksi) ja tehdä mahdollisesti voittoa silloinkin, kun markkinahinta laskee
 • AvaTrade tarjoaa EOS-kaupat täysin ilman palkkioita ja pankkimaksuja
 • AvaTradella hyödyt EOS:n hintavaihteluista ilman oman kryptovaluuttalompakon avaamista
 • Nauti erinomaisesta monikielisestä asiakaspalvelusta
 • Koska et osta tai myy varsinaista EOS-valuuttaa, et tarvitse e-kolikoita tai e-lompakkoa, joihin liittyy varkauksien ja hakkeroinnin riski
 • AvaTradea säännellään viidellä mantereella

EOS:n suurin kertynyt positiokoko on 50 000 €/$/£.

Miksi krypto-CFD-sopimuksilla kannattaa käydä kauppaa AvaTradella?

 • Tinkimätön turvallisuus – Kuuden sääntelyviranomaisen ja erillään pidettävien tilien ansiosta rahasi pysyvät aina turvassa.
 • Valittavissa monia eri kryptoja – Käy kaupankäyntialustallamme kauppaa monilla eri kryptovaluutoilla.
 • Ei piilotettuja kuluja – Emmi peri kaupoista lainkaan palkkioita tai pankkikuluja!
 • Kryptot ovat aina kaupattavissa – AvaTrade on yksi harvoista välittäjistä, joka tarjoaa ympärivuorokautista asiakaspalvelua ja tukea 14 kielellä.
 • Antelias vipu – Kasvata alkuperäistä pääomaasi anteliaalla vivulla ja altistu suuremmille kaupoille kuin vain tilisi saldolla. Jopa 2:1 (EU:n kansalaisten osalta) ja 25:1 (muiden kuin EU:n kansalaisten osalta).
 • Rajoita riskiäsi – Voit asettaa tuotto- ja tappiorajoja käyttämällä kaupankäynneissä stop loss – ja take profit -raja. Määritä hintaa pohtiessasi suurin summa, jonka olet valmis vaarantamaan, tai aseta hinta, jossa haluat nostaa tuotot. Futuuritoimeksiannot, kuten Buy Stop – ja Buy Limit -toimeksiannot ovat myös saatavilla.
 • Kauppaa kryptoja fiat-valuuttoja vastaan – Toisin kuin monissa pörsseissä, jotka sallivat asiakkaidensa käydä kauppaa vain kryptopareilla, meidän asiakkaamme voivat käydä kauppaa kryptoilla myös fiat-valuuttoja (USD, EUR, JPY jne.) vastaan.

EOS markkinoilla

EOS:n loi Bitsharesin ja Steemin perustaja Dan Larimer. Nämä kaksi kryptovaluutta-alustaa ovat toiminnassa vielä tänä päivänäkin. EOS julkistettiin konferenssissa vuonna 2017 ja sen ICO (alustava kolikkotarjous) oli mielenkiintoinen: rahakkeiden jakelu kestää lähes vuoden seuraavalla aikataululla:

 1. 200 000 000 EOS-rahaketta (20 % kokonaismäärästä) jaettiin viiden päivän aikana kesäkuun 26. päivästä aina heinäkuun ensimmäiseen päivään vuonna 2017
 2. 700 000 000 EOS-rahaketta (70 % kokonaismäärästä) jaettiin 350 peräkkäiseen 23 tunnin pituiseen jaksoon, joihin kuhunkin kuuluu 2 000 000 rahaketta ja joiden jakelu alkoi 1. heinäkuuta 2017
 3. 100 000 000 EOS-rahaketta (10 % kokonaismäärästä) varattiin block.onelle.

EOS:n alkuperäinen hinta oli 5 dollaria rahaketta kohden, mutta hinta laski nopeasti ja oli alimmillaan noin 0,48 dollaria. Marraskuussa 2017 EOS alkoi nousta ja saavutti kaikkien aikojen korkeimman arvonsa, noin 13 dollaria, tammikuussa 2018. EOS:n markkina-arvo on kasvanut lähes kymmenkertaiseksi ensimmäisen puolen vuoden aikana.

[vc_row el_class=”margin-on-small”][vc_column][vc_column_text el_class=”img-margin”]

Vaikka EOS on edelleen melko käsitteellisellä tasolla, siinä on jo näkyvissä mahdollisia hyötyjä:

 • Skaalautuva sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti (miljoonia tapahtumia sekunnissa asynkronisella tiedonvälityksellä ja rinnakkainen käsittely)
 • Avoimen lähdekoodin järjestelmä
 • Tapahtumat ovat 100 % maksuttomia (perustuu omistusmalliin, jossa käyttäjät voivat käyttää resursseja omistuksensa mukaisesti tapahtumista maksamisen sijaan)
 • Yksinkertaisemman prosessit, kuten virheiden korjaus ja lohkoketjun muutokset

EOS:n tulevaisuus on kuitenkin epävarma. Kukaan ei voi varmasti tietää, tuleeko kolikosta suosittu tapahtumavaluutta vai ei.

Kaupankäyjät ja sijoittajat voivat jatkossakin hyötyä ICO-tarjouksesta ja rahakkeiden jakelusta aina 1. kesäkuuta 2018 saakka, jolloin avoimen lähdekoodin alusta lanseerataan ja kehittäjien todelliset läpimurrot näkevät päivänvalon.

EOS-aikajana
Vallankumouksellisen järjestelmän synty

 • Vuoden 2017 alku – uuden EOS-lohkoketjun lanseeraus
 • 26. kesäkuuta 2017 – ensimmäisten 200 000 000 EOS-rahakkeen jako
 • 1. heinäkuuta 2017 – jäljellä olevien 700 000 000 EOS-rahakkeen jako 350 päivän aikana
 • 1. kesäkuuta 2018 – avoimen lähdekoodin EOS.IO-ohjelmiston vapauttaminen yhteisön saataville

Voit tutustua EOS-kaupankäyntiin tarkemmin kaupankäynnin ehtoja ja maksuja käsittelevällä sivullamme.

Rekisteröidy nyt ja aloita EOS–USD-kaupankäynti AvaTradella.

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.
Suurin kertynyt position koko EOS:lle on nimellisarvoltaan 50 000 $. Tarkat tiedot Kaupankäyntiehdot-sivullamme.