Tietoja AvaTradesta

Su AvaTrade

AvaTrade verkkokaupankäynnin innovatiivinen edelläkävijä vuodesta 2006. Yhtiö luotiin finanssiammattilaisten ja verkkokaupan asiantuntijoiden yhteistyönä tarkoituksena tarjota sijoittajille saumaton verkkokaupankäyntikokemus.

Visiomme

AvaTrade on sitoutunut auttamaan ihmisiä sijoittamaan ja käymään kauppaa turvallisesti innovatiivisessa ja luotettavassa ympäristössä, jota tukevat ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu sekä horjumaton rehellisyys.

Arvomaailmamme

AvaTrade on omistautunut ydinarvoille, jotka määrittävät suhteen asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihin sekä ohjaavat jokaista päätöstämme.

  • Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus
  • Asiakaspalvelu ensisijalla
  • Ehdoton itsearviointi
  • Jatkuvat innovaatiot

Tausta

Vain muutamassa vuodessa AvaTrade on kasvanut merkittävästi, ja nyt maailmanlaajuisesti yli 20 000 rekisteröitynyttä asiakasta toteuttaa yli 2 miljoonaa kauppaa kuukaudessa. Yhtiön kokonaiskauppavolyymi ylittää 60 miljardia dollaria kuussa.

AvaTraden käyttäjälähtöinen perspektiivi yhdessä vakaan finanssituen kanssa on verkkokaupankäynnin saralla ainutlaatuinen. Mm. 24 tuntia päivässä toimivan monikielisen asiakastukensa ja suuren kaupankäyntialustavalikoimansa avulla AvaTrade on luonut optimaalisen kauppaympäristön joka tason sijoittajia varten. AvaTraden laajaan instrumenttivalikoimaan kuuluvat niin valuutat, osakkeet, raaka-aineet kuin indeksitkin.

Ava on monikansallinen yhtiö, jolla on alueellisia toimistoja ja myyntikeskuksia Pariisissa, Dublinissa, Milanossa, Tokiossa ja Sydneyssä. Yhtiön hallinnollinen päämaja sijaitsee Dublinissa Irlannissa..

Riippumatta siitä, oletko kokenut sijoittaja vai vasta-alkaja, AvaTraden räätälöitävät kaupankäyntialustat ja palvelut ovat sekä yksinkertaisia että edistyksellisiä. Siksi ei olekaan yllättävää, että Ava on saanut vuoden 2009 jälkeen yhdeksän alan palkintoa.

Kutsumme sinut liittymään tuhansien sijoittajien ja yhteistyökumppaneiden joukkoon, joka on valinnut AvaTraden ensisijaiseksi kaupankäyntiportaalikseen. Klikkaa tästä aloittaaksesi

Toimistomme maailmalla

AvaTrade
Financial Centre

Five Lamps Place
Amiens Street, Dublin 1
Ireland
Italy
Via Torino 2
20123 Milano
Japan
Minatoku
Akasaka 2-18-1

Tokyo
China
Sanlitun SOHO, North Road of Workers Stadium Chaoyang District
Beijing
France
29 rue de Bassano
75 008
Paris
Australia
Level 13
2 park street

Sydney NSW 2000
Mongolia
Gazar Business
Center #205
Bayangol District

Ulaanbaatar
Nigeria
G56 Opebi Road
Opebi, Lagos

Meridian House
Spain
Calle López de
Hoyos 35, Planta 1

Madrid