Ava-Optiot-Kauppaa

AVA Options

Otc-valuuttaoptiot Verkossa Avatraden Kanssa

Vie kauppastrategiasi seuraavalle tasolle AvaTraden uraauurtavalla valuuttaoptioalustalla. AvaOptiot on ensimmäinen todella kattava verkkokaupankäyntialusta standardeja OTC (Over the Counter) call ja put -optiota varten.

AvaOptiot tarjoaa uusia kaupankäyntitapoja, jotka eivät ole mahdollisia valuuttojen spot-kaupassa. Huolimatta siitä, haluatko suojata valuuttojen avoimet spot-positiosi tai hyötyä kenties rajattomista voitoista rajallisella riskillä, AvaOptions antaa sinulle tarvittavat työkalut.

Kaupankäyntialusta on intuitiivinen ja tehokas, joten se antaa sinun käydä kauppaa suurella valikoimalla perusvaluuttaoptioita spot-kauppojesi rinnalla. Voit käydä kauppaa yli 30 valuuttaparilla optioiden erilaisten erääntymisaikojen mukaan, kun käytössäsi on tehokkaat ja käyttäjäystävälliset työkalut, jotka auttavat sinua muokkaamaan optioiden kauppastrategiasi.

AVAOPTIOT JA SEN AVAINOMINAISUUDET

Täydellinen kaupankäyntialusta Luo optimaalinen portfoliosi käymällä kauppaa eri yhdistelmillä valuuttojen spot-kauppoja sekä call- ja put-optioita yhdellä kaupankäyntialustalla
Erääntymisajat Tarjoamme yli 30 valuuttaparille täyden valikoiman optioiden erääntymisaikoja, jotka vaihtelevat yhdestä päivästä jopa vuoteen
Strategian optimointi Suunnittele oma kauppastrategiasi, joka heijastaa haluamasi kaupat, ja tasapainota se riskinottohalusi perusteella
Riskimanageri Analysoi portfoliosi nettoriskit ainutlaatuisen riskimanagerimme kanssa ja testaa, miten erilaiset kaupat tulevat vaikuttamaan positioosi ennen sen toteuttamista

Mitä on Optiokauppa?

Call-optiot ovat oikeus ostaa ja put-optiot oikeus myydä ennalta päätetty sijoituskohde sovittuna päivänä sovittuun hintaan. AvaOptioiden avulla voit ostaa optioita ja olla tietoinen huonoimmasta mahdollisesta tuloksesta tai ansaita kauppavoittoja myymällä optioita.

Yhdistämällä erilaiset optiotyypit voit luoda tarkkoja strategioita, joka todella heijastavat haluamaasi lopputulosta.

Optiot ovat tehokas kaupankäyntikohde. Osakeoptiokaupasta on tullut yhä suositumpi, ja valuuttamarkkinoilla optiokauppa vastaa nyt yli 10 %:sta kauppavolyymeistä.

AvaOptiot antaa ensimmäistä kertaa optiokauppaa käyville sijoittajille kaikki tarvittavat työkalut ja vaihtoehdot:

 • Uudet kaupankäyntitavat, jotka eivät ole mahdollisia valuutan spot-kaupassa
 • Rajattomien voittojen mahdollisuus rajallisella riskillä
 • Call- ja put-optioiden yhdistäminen parempien strategioiden luomiseksi
 • Spot-positioiden suojeleminen ja portfolion tasapainottaminen

Saadaksesi lisätietoja katso AvaOptiot-video.

AvaTrade – käytä parasta optiomeklaria

Käy optiokauppaa AvaTraden kanssa ja ota kaikki irti merkittävistä eduista:

 • Optioita on tarjolla yli 30 suositun valuuttaparin kohdalla
 • Spot- ja optiokaupat samalla tilillä tuottavat maksimihyödyn
 • Spot- ja optiokauppaa voi käydä 24 tuntia vuorokaudessa 5 päivää viikossa
 • Ilmainen 21 päivän AvaOptiot demo-tili
 • Historialliset kaaviot
 • Reaaliaikainen asiakastuki omalla kielelläsi
 • Käy kauppa kokeneen palkitun verkkomeklarin kanssa

Tutustu valuuttaoptioiden etuihin

Optioiden verkkokauppa tulee pysyvästi muuttamaan valuuttakaupan. Kokeile 21 päivän ilmaista demo-tiliämme tänään ja tulet huomaamaan, miten AvaOptiot tulee muuttamaan kaupankäyntitapasi.

Jos sinulla on kysyttävää AvaTrade-tilin avauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttäa asiakaspalvelutiimiimme.