Automatisoitu kaupankäynti

Käytä AvaTraden uutta ja edistyksellistä automaattisen kaupankäynnin algoritmia, joka kattaa yli 1 000 000 000 asiakkaiden käytettävissä olevaa strategiaa eri tasoilla. Automaattisen kaupankäynnin työkalu on suunniteltu AvaTradeAct-kaupankäyntiympäristöä varten, ja se on mukautettavissa asiakkaalta kyselyn kautta saatujen toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.
Lue lisää
Maailman johtavalla mirror trading -alustalla voit käydä kauppaa yksittäisillä valuutapareilla täysin automaattisesti, puoliautomaattisesti ja manuaalisesti, kaikki yhdellä alustalla.
Lue lisää
Yksi suosituimmista automaattisen kaupankäynnin alustoista, joita käytetään nykyään. ZuluTrade soveltaa kokeneiden treidereiden suosituksia ja tekee kaupan automaattisesti AvaTrade -tililläsi. Valitse mikä ohjelma tai mitkä asiantuntijat sopivat sinulle parhaiten.
Lue lisää
Automatisoi kaupankäyntisi Avan MetaTrader 4 kaupankäyntialustaltasi MQL5-signaalipalvelun avulla. Ilmaisen tilin luominen vie vain muutaman minuutin ja sen jälkeen voit tilata signaaleja automatisoitua kaupankäyntiä varten. MQL5 tekee maailman tuhansien signaalintarjoajien kauppojen kopioinnista helppoa.
Lue lisää
Jos sinulla on oma kaupankäyntijärjestelmä, voit käydä kauppaa kautta AvaTradeActin API-rajapinnan (Application Programming Interface) kautta.
Lue lisää