Kaupankäynti-alustat

Verkon suosituimmalla kaupankäyntialustalla MetaTrader 4:llä on tehoa ja joustavuutta täyttää kaikkien sijoittajien toiveet kokemustasosta huolimatta. Käy kauppaa samalla näytöllä laajalla valikoimalla instrumentteja hyödyntäen MT4:n joustavuutta ja luoden ihannekauppaympäristösi.
Lue lisää
Tehokas ja käyttäjäystävällinen AvaTradeAct mahdollistaa samalla näytöllä kaiken mitä tarvitset yhden klikkauksen valuutta-, raaka-aine-, indeksi-, osake- ja arvopaperikauppaa varten. Täysin räätälöitävissä oleva alusta sisältää kattavia kaavioita ja useita reaaliaikaisia uutissyöttöjä ja analyysejä.
Lue lisää
Käy kauppaa valuutoilla, raaka-aineilla, osakkeilla ja indekseillä Avan MetaTrader 4:n Floating Spread (vaihteleva palkkio-osuus) -alustalla. Hyödynnä MT4:n kaikki kaaviovaihtoehdot, mahdollisuus räätälöintiin ja tehokkaat analyyttiset työkalut suoraan kansainvälisiltä pankkimarkkinoilta johdetuilla matalilla palkkio-osuuksilla.
Lue lisää
Uusin alustamme toteuttaa valuuttaoptiokaupan tehon ja joustavuuden valuutan spot-kauppojen rinnalla. Käy haluamaasi kauppaa call ja put optioilla ja käytä riskienhallintaamme sekä strategiatyökalumme voittojesi maksimoimiseksi.
Lue lisää
AvaTradella on yksi alan laajimmista valikoimista automatisoituja kaupankäytinratkaisuja ja -alustoja, joihin kuuluvat Mirror Trader, Signal Traderin ja ZuluTrade. Automatisoidun kaupankäyntiohjelmistomme avulla voit kopioida kokeiden valuuttasijoittajien kaupat, vaikket olisikaan tietokoneesi ääressä.
Lue lisää
AvaTraden verkkopohjainen Mac-kaupankäyntialusta kannettaville tietokoneille mahdollistaa pääsysi valuuttamarkkinoille ja kaikille muillekin markkinoille, toimii useimpien palomuurien takana ja on jatkuvan valvonnan alla nopeiden toteutusaikojen takaamiseksi. Voit kirjautua sisään AvaTraden verkkosivuilta ja aloittaa kaupankäynnin saman tien.
Lue lisää
Kaupankäynnin toteuttaminen ei vaadi sinua olemaan kotona tietokoneesi ääressä. Verkossa toimivan kaupankäyntialustamme avulla voit tarkistaa avoimet kauppasi ja tehdä uudet kaupat millä tahansa selaimella samalla tavalla kuin AvaTraderin täysin varustellulta tietokoneen työpöytäalustalta.
Lue lisää
Kirjaudu AvaTrade-tiliisi missä tahansa oletkin täysin varusteltujen Ava Mobile ja MetaTrader 4 Mobile -kaupankäyntialustojen avulla iPhone, iPad ja Android-laitteillasi. Tarkista viimeisimmät hinnat, seuraa avoimia kauppojasi ja aseta käskyt suoraan älypuhelimeltasi tai kämmentietokoneeltasi.
Lue lisää