Bitcoin

bitcoin trading

Kaupankäyntiä Bitcoin CFDllä

Bitcoinista on tullut suosittu puheenaihe netissä ja nyt voit käydä kauppaa tällä volatiilillä valuutalla US Dollaria vastaan AvaTradella 24 tuntia päivässä/ 7 päivänä viikolla sekä MetaTrader 4 että AvaTradeActalustalla.

  • Aloita kaupankäynti 100€
  • Käy kauppaa Bitcoin CFDllä 20:1 vivulla
  • Bitcoin markkinat ovat avoinna  24t/ 7 päivänä viikossa
  • Osta tai myy välittömästi yhdellä klikkauksella MT4 & AvaTradeActilla
  • Tukipalvelua omalla kielelläsi
  • Nauti kaupankäynnistä turvallisesti säännellyn meklarin kanssa

Aloita kaupankäynti Bitcoinilla ja muilla digitaalisilla valuutoilla AvaTradella ja saat tervetuliais bonuksen aina 10000 € asti.

Bitcoin –Tulevaisuuden digitaalinen valuutta

Bitcoin luotiin 2009 anonyyminä ja turvallisena tapana vaihtaa rahaa netissä. Se on elektroninen valuutta joka on täysin sitoutumaton –sen takana ei ole valtiota tai muuta auktoriteettiä –ja sitä luodaan ja käytetään ainoastaan massiivisen käyttäjäverkon keskuudessa.

Jokainen, jolla on internet yhteys voi lähettää ja vastaanottaa Bitcoineja suoraan ja yksityisesti ilman siirto kuluja.

Uusia Bitcoineja luodaan hyvin aikaa vievillä tietokone pohjaisilla algorytmeillä mikä raja niiden määrää markkinoilla. Bitcoineja tullaan luomaan rajattu määrä; 21 miljoonaa – tehden siitä rajallisen raaka-aineen, kuten kulta tai öljy ovat.

Bitcoinin innovatiivisen rakenteen ja sitä ympäröivän hypen seurauksena on Bitcoin hyvin volatiili tuote, tehden siitä erinomaisen valuutan lisätä portfolioon.

AvaTradella voit käydä kauppaa ostamalla tai myymällä, välittömästi, 24 tuntia päivässä arkena, antaen kaupankäynti mahdollisuuksia huolimatta mihin suuntaan valuutta on matkalla.

Suurin kertynyt position koko Bitcoinille on 100 BTCUSD (10 ERÄÄ)

Löydät kaikki kaupankäynti tiedot Bitcoinista meidän kaupankäynti ehdot sivuilta.

Saa kirjautumis bonusta 10000 € asti, kun aloitat kaupankäynnin Bitcoin CFDillä AvaTraden kanssa.