ZuluTrade

ZuluTrade

Helppoa automatisoitua valuuttakauppaa ZuluTradella

ZuluTraden käyttäjäystävällinen automatisoitu sosiaalinen kaupankäyntialusta tekee kaupankäynnistä yksinkertaisempaa ja vähemmän aikaavievää.

Valitse tuhansista kokeneista signaalintarjoajista, ja ZuluTraden käyttäjienvälinen kaupankäyntijärjestelmä toteuttaa heidän jokaisen kauppansa automaattisesti sinun AvaTrade-tililläsi.

  • Saat automaattisia kauppasignaaleja yli 50 valuuttaparille
  • Voit rakentaa salkkusi vaivatta yksinkertaisen asennustyökalun avulla
  • Näet jokaisen signaalintarjoajan reaaliaikaiset suoritustiedot ja käyttäjäarviot
  • Kontrolli pysyy sinulla tilin- ja riskinhallintatyökalujen ansiosta

AvaTraden ZuluTrade-tilin avulla voit automatisoida kaupankäyntisi ja saada uutena asiakkaana jopa 10,000 euron bonuksen!

Parhaiden signaalien valitseminen

ZuluTraden reaaliaikaiset suoritustaulukot tekevät oikean signaalintarjoajan valinnasta yksinkertaisen. Voit nopeasti verrata keskenään eniten voittoa tekevät strategiat, suodattaa haluamasi valuutat, seurata yksityiskohtaisia kauppatilastoja ja lukea käyttäjäarviot.

ZuluTraden käyttö Avalla

ZuluTrade antaa sinun liittyä kolmannen osapuolen signaalintarjoajan tilaajaksi ja suorittaa näiden tarjoajien kauppasignaalit AvaTrade-tililläsi automaattisesti kaipaamatta sinulta lisäohjeita.

Kun tilisi on auki ja siinä on varoja, voit asennustyökalun avulla nopeasti valita parhaat signaalintarjoajat. ZuluTrade automaattisesti ehdottaa sinulle parhaiten sopivat signaalit varojesi ja valitsemasi riskinottotason perusteella.

Voit lisätä tai poistaa signaalintarjoajia koska tahansa hyödyntäen reaaliaikaisia suoritustaulukoita, suodattimia, käyttäjäarvioita ja vertailutyökalua salkkusi optimoimiseksi.

Jokainen kauppasignaali käsitellään ZuluTraden servereillä automaattisesti ja järjestelmä toteuttaa kaupan tililläsi.

Koko prosessi tapahtuu ilman kenenkään puuttumista tai suoraa yhteyttä tilisi ja treidaajien välillä, joten kauppatilisi turvallisuus ja yksityisyys säilyvät.

ZuluTrade on yhteensopiva USD, GBP, EUR ja AUD AvaTradeAct-tilien kanssa.

ZuluTrade-tilin hallinta

ZuluTrade antaa sinulle erinäisiä työkaluja tilisi riskinottotason hallitsemiseen.

Voit käyttää riskimittaripalkkia asettaaksesi henkilökohtaisen riskinottotasosi koko salkullesi sekä yksityiskohtaisempia riskinhallinta-asetuksia yksittäisten signaalintarjoajien kohdalla.

ZuluGuard-työkalu antaa tilillesi lisäturvaa seuraamalla signaalintarjoajia ja tarttumalla toimeen, jos kauppastrategiassa tapahtuu merkittävä muutos.

Avaa Avan ZuluTrade-tili jo tänään ja yksinkertaista kaupankäyntisi.

AvaTraden rekisteröityneet asiakkaat

Jos sinulla on jo olemassa oikea AvaTradeAct-rahatili, voit lisätä siihen ZuluTraden toiminnallisuuden. Klikkaa Avaa oikea tili-linkkiä, valitse ”kyllä”, kun sinulta kysytään, oletko jo AvaTrade-tilin haltija, ja syötä kysyttäessä AvaTrade tilinnumerosi.

Vastuunvapautus

Huomaathan, että ulkomaisen valuutan over the counter kauppa voi sisältää merkittävän tappioriskin. Se ei sovellu kaikille sijoittajille, joten sinun on oltava varma, että ymmärrät riskit ennen kaupankäynnin aloittamista, ja että sinun on tarvittaessa haettava ulkopuolista neuvoa. Kaikki mielipiteet, uutiset, tutkimukset, analyysit, suoritusstrategiat, hinnat, kaaviot tai muu informaatio eivät välttämättä ennakoi tiettyä tulosta, eivätkä ole kaupankäyntineuvoja. Aiemmat suoritukset eivät ole tulevien tulosten indikaattoreita. Johtavan sijoittajan aiemmat suoritukset eivät välttämättä lupaa tiettyjä tulevia tuloksia. Sijoittajien voitot voivat merkittävästi erota johtavan sijoittajan voitoista hintapäivitysviiveistä, kuluista, meklarin palkkio-osuuksista, markkinoiden vaihteluista tai muista markkinaolosuhteista johtuen. Jos asetat tilillesi uusia kauppoja, muutat niitä tai perut ohjelman luoman kaupan, lopputulos voi olla hyvin erilainen kuin seuraamasi johtavan sijoittajan tai sijoittajien tulokset. Kaupankäyntiohjelmasi tulee käyttämään samaa vipua kuin mitä johtava sijoittaja käyttää, koska olet sisällyttänyt hänen signaalinsa ohjelmaasi. Tämä vipu voi vaihdella johtavan sijoittajan ja jokaisen kaupan perusteella. Lisäämällä tai vähentämällä sijoittamasi pääoman määrää tietyn johtavan sijoittajan signaaleja seuratessasi voit saavuttaa hyvin erilaisia voittoja tai tappioita kuin johtava sijoittaja ja ohjelmasi riski voi nousta tai laskea.