SOSIAALISEN KAUPANKÄYNNIN
VIEMINEN UUDELLE TASOLLE

Opi lisää menestyksekkäiltä kaupankävijöiltä AvaSocial-sovelluksessa, ennen kuin toimit. Pidä yhteyttä vertaisiin ja automatisoi kauppojasi.

Sovellus kaiken tasoisille käyttäjille

Aloittelijat voivat altistua markkinoille ja oppia samalla sekä lyhentää oppimiskäyrää seuraamalla arvokkaita näkemyksiä antavia kaupankävijöitä. Kokeneemmat kaupankävijät voivat säästää aikaa saamalla selkeän kuvan markkinoista ilman päivittäistä asiaan perehtymistä. Laajenna katsantokantojasi hyödyntämällä omaisuuseriä, joilla et normaalisti kävisi kauppaa. Automatisoi kauppasi ja siirry pois laitteesi parista. Luota rohkeasti seuraamiisi strategioihin.

Sosiaalisen kaupankäynnin uusin innovaatio

AvaSocial antaa uusia suuntaviivoja sosiaaliselle kaupankäyntiteknologialle. AvaSocial-mobiilisovelluksella voit seurata ja kopioida parhaiden kaupankävijöiden kauppoja. Hyödynnä asiantuntijoiden viisautta, kysele mentoreilta tai ryhmistä ja tutustu uusiin ja tehokkaisiin strategioihin.

Yksinkertaistaen – AvaSocial-sovelluksella sinun ei enää koskaan tarvitse käydä kauppaa yksin.

Kaupankäynnin kopioimista yksinkertaisesti

Tutustu helposti menestyneimpiin kaupankävijöihin ja päteviin mentoreihin, kysy heiltä kysymyksiä yksityisesti tai ryhmäkeskustelussa sekä kopioi heidän kauppojaan yhdellä napautuksella.

Opi käymään kauppaa parhaiden parissa

Nauti omasta avoimesta saman henkisten kaupankävijöiden verkostostasi, keskustele ystävien kanssa ja pääse suoraan käsiksi markkinamahdollisuuksiin pysymällä muita askeleen edellä.

Reaaliaikaisia kaupankäyntisignaaleja

Saa jatkuvasti uutissyötteeseesi reaaliaikaisia päivityksiä ystävistäsi ja kokeneista kaupankävijöistä ja heidän toimistaan. Voit myös kommentoida, jakaa, tykätä tai yksinkertaisesti kopioida kaupankäyntisignaaleja.

Uusi tapa jakaa parhaita kauppoja

Haluatko kasvattaa seuraajakuntaasi tai oletko vain ylpeä suurista tuotoistasi? AvaSocial-sovelluksella voit juhlia menestystäsi kuvalla, jonka voit julkaista some-verkostoihin, kuten Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin.

Ansaitse palkintoja päivittäin tekemilläsi kaupoilla

Käytä sovelluksen sosiaalisia ominaisuuksia tai nauti voittoputkesta, niin saat erityisiä palkintoja, joilla voit täyttää digitaalisen palkintokaapin ja esitellä muille saavutuksiasi.

Satoja markkinoita – 24/7

Käy kauppaa ystävien kanssa, pysy motivoituneena, inspiroidu. Tarkastele uudelleen, miten käyt kauppaa valuutoilla, indekseillä, hyödykkeillä, osakkeilla ja kryptovaluutoilla olemalla yhteydessä muiden kaupankävijöiden kanssa uraauurtavassa 24/7 kaupankäyntiympäristössä.

Enemmän etuja AvaSocial-sovelluksella

  1. Kysy muilta kaupankävijöiltä, haasta ystäviesi positioita tai käännä ne päinvastaisiksi
  2. Etsi, seuraa, liity tai jopa luo omia kaupankäyntiverkostoja ja kasvata luotettavaa yhteisöäsi
  3. AvaSocial on yhteistyössä Pelican Tradingin kanssa täysin säännelty, joten kauppiaat voivat myydä omia kaupankäyntisignaalejaan ja laskuttaa muita ryhmän käyttöoikeudesta

AvaSocialin nopea käyttöönotto

  1. Lataa AvaSocial
  2. Luo sosiaalinen tili
  3. Anna MT4-kirjautumistiedot
  4. Kerro meille, mistä omaisuuseristä olet kiinnostunut (FCA:n vaatimus)
  5. Talleta rahaa AvaSocial-tilillesi
  6. Aloita kopiointi

Oletko valmis liittymään johonkin vallankumoukselliseen?

Aloita AvaSocial-sovelluksen käyttö, hyödynnä verkostosi menestystä ja pääse markkinoiden keskiöön ennennäkemättömällä tavalla. AvaSocial-sovelluksessa sosiaalisuus kannattaa!

* Pelican Exchange Limited on London and Eastern LLP:n nimetty edustaja, joka on rahoitusmarkkinaviranomaisen (“FCA”) valtuuttama ja sääntelemä FCA:n rekisteröintinumeroilla 739090 ja 534484

* Huomioithan, että tämä optio on asiakkaiden käytettävissä ainoastaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Käy kauppaa luottavaisin mielin

Erittäin alhaiset spreadit
ja swap-korot

Turvatut talletukset
säännellylle välittäjälle

Erinomainen asiakaspalvelu
ja tuki monella kielellä

chatbot