AvaSocial -
Ei koskaan yksinäistä kaupankäyntiä

Yhdistä, kopioi ja valloita markkinat asiantuntevien kaupankävijöiden avulla ja jätä lopullisesti hyvästit yksinäiselle kaupankäynnille.

Kopioi. Käy kauppaa. Toista.

Innovatiivisen alustamme kautta pääset mukaan asiantuntevien kaupankävijöiden yhteisöön, jossa voit kopioida muiden strategioita ja käydä kauppaa heidän rinnalla. Selaa muiden kaupankävijöiden tilastoja ja menestymistä ja valitse parhaat ennen kuin kopioit heidän kauppojaan. Sano hyvästit yksinäiselle kaupankäynnille ja aloita yhteisöllinen sijoittaminen.

Yksinkertainen kaupankäynti

AvaSocial tarjoaa aloittelijoille mahdollisuuden uppoutua markkinoiden maailmaan sekä oppia lisää sijoittamisesta asiantuntijoiden näkemysten avulla. Kokeneet kaupankävijät voivat lopettaa päivittäisen tutkimisen ja säästää arvokasta aikaa selkeiden markkinanäkymien avulla. Laajenna salkkuasi mukavuusalueesi ulkopuolelle uusilla omaisuuserillä. Automaattisen kaupankäynnin avulla voit luottavaisin mielin seurata valitsemiasi strategioita ilman jatkuvaa tietokoneen ääressä istumista.

Miksi kannattaa valita AvaSocial?

Kaupankäynti yhteisö:

Edistä kasvuasi kaupankävijänä jakamalla tietoa ja strategioita.

Kopioi asiantuntijoita:

Unohda markkinatutkimus – hyödynnä todistetusti menestyneiden ja ammattitaitoisten kaupankävijöiden neuvoja.

Vaivaton
hajautus:

Hallitse riskiä hajauttamalla salkkua eri omaisuuseriin ja strategioihin.

Läpinäkyvyys
ja hallinta:

Seuraa asiantuntijoita, mukauta salkkuasi ja lopeta kopiointi milloin tahansa.

Kauppaa milloin ja missä vain:

AvaSocial tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa valuutoilla, indekseillä, hyödykkeillä ja osakkeilla.

Käy kauppaa
luottavaisin mielin:

AvaSocial takaa, että yksi parhaiten säännellyistä välittäjistä pitää pääomasi turvassa.

Miten AvaSocial toimii

1/ Valitse
asiantuntijat:

Tutustu kattavaan asiantuntevien kaupankävijöiden luetteloon. Voit suodattaa luetteloa suorituskyvyn, riskitason ja omaisuusluokan mukaan sijoitustavoitteidesi mukaisesti.

2/ Kohdenna
varojasi:

Mukauta salkkuasi päättämällä, kuinka paljon pääomasta kohdennetaan kullekin seuraamallesi kaupankävijälle.

3/ Katso
ja opi:

Voit sijoittaa rahoitusmarkkinoille vaivattomasti, sillä asiantuntijoiden kaupat kopioidaan automaattisesti tilillesi.

4/ Pysy ajan
tasalla:

Seuraa salkkusi tuottokehitystä käyttäjäystävällisen koontinäytön avulla. Reaaliaikainen seuranta, mukaan lukien tiedot voitoista ja tappioista sekä yksityiskohtaiset asiantuntijoiden suorituskykymittarit, ovat helposti saatavilla.

5/ Pidä yhteyttä
yhteisöön:

Osallistu keskusteluihin, esitä kysymyksiä ja jaa tietoja muiden kaupankävijöiden kanssa yhteisöllisessä kaupankäyntiyhteisössämme. Voit parantaa AvaTrade-kokemustasi oppimalla muilta sekä pitämällä yhteyttä yhteisön kanssa.

Oletko valmis liittymään yhteisöön?

Ihmiset sanovat kivoja asioita

quotes

AvaSocial on muuttanut kaupankäyntikokemustani. Aloittelijana en tiennyt, mistä aloittaa. AvaSocial tarjosi minulle mahdollisuuden seurata kokeneita kaupankävijöitä ja oppia heidän strategioistaan. Salkkuni on kasvanut jatkuvasti. Rakastan kuulua AvaTrade-yhteisöön.

Sarah H.

quotes

Olen käynyt kauppaa jo vuosia, mutta hajauttaminen on ollut haastavaa, koska minulla ei ole aikaa tai tietoa seurata monia markkinoita. AvaSocial on auttanut minua siinä. Voin hajauttaa sijoituksiani vaivattomasti seuraamalla kokeneita kaupankävijöitä. Salkkuni tuottokehityksen seuraamisessa auttavat tiedot ovat fantastisia.

David T.

quotes

AvaSocial on tehnyt kaupankäynnistä yhteisöllisen kokemuksen. Tykkään pitää yhteyttä muiden kaupankävijöiden kanssa, keskustella strategioista ja oppia muilta. Kyse ei ole vain kopioimisesta, vaan kasvamisesta yhdessä yhteisönä.

Maria S.

quotes

Tämä on mullistanut kaupankäyntini! Asiantuntijoiden kauppojen kopiointi on säästänyt aikaa ja lisännyt itseluottamustani. En enää stressaa jokaisen markkinaliikkeen analysoinnista. Sen sijaan seuraan luotettavia kaupankävijöitä ja saavutan todellisia tuloksia.

Alex M.

quotes

En enää pelkää rahoitusmarkkinoita. Kokeneiden kaupankävijöiden seuraaminen ja tasaisten tuottojen saavuttaminen on uskomattoman helppoa. Suosittelen lämpimästi!

John L.

quotes

Olen aina halunnut sijoittaa, mutta en ole tiennyt, mistä aloittaa. AvaTraden AvaSocialin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja mahdollisuus kopioida huipputason kaupankävijöiden menestystä ovat tuoneet minulle rohkeutta lähteä sijoittamaan luottavaisin mielin.

Emily B.

AvaSocial – usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi yhteisöllinen kaupankäynti on suosittua?

Yhteisöllinen kaupankäynti tarjoaa asiantuntevien kaupankävijöiden viisauden saatavillesi. AvaSocial tarjoaa sekä aloitteleville että kokeneille kaupankävijöille mahdollisuuden jakaa ja toteuttaa kauppoja keskitetyssä verkostossa. Kopioimalla asiantuntijoiden strategioita voit menestyä entistä paremmin.

Miten AvaSocial luotiin?

Innovatiivinen yhteisöllinen kaupankäyntiteknologia AvaSocial on kehitetty yhteistyössä AvaTraden ja Pelican Tradingin toimesta. AvaSocial on täysin FCA:n sääntelemä ja saatavilla useilla kielillä. Lataa sovellus, avaa tili ja aloita kopiointi.

Mitkä ovat AvaSocialin parhaita ominaisuuksia?

AvaSocial tarjoaa mahdollisuuden yhteisölliseen kaupankäyntiin AvaTrade-yhteisössä. Se lyhentää oppimiskäyrää sekä tarjoaa mahdollisuuden löytää mentoreita, esittää kysymyksiä ja kopioida kauppoja. Reaaliaikaiset kaupankäyntisignaalit, päivitykset ja yhteisöllinen jakaminen parantavat kaupankäyntiä eri rahoitusvälineillä.

Miten AvaSocial suojaa käyttäjätietoja ja varoja?

AvaSocial suhtautuu vakavasti käyttäjien turvallisuuteen. Suojaamme henkilötietoja ja kaupankäyntitilejä uusimmilla salausprotokollilla. Lisäksi asiakkaiden varoja säilytetään erillisillä tileillä hyvämaineisissa rahoituslaitoksissa, mikä takaa korkeimman mahdollisen suojan. Asiakkaamme voivat käyttää alustaamme luottavaisin mielin, sillä noudatamme turvallisuussitoumustamme säännöllisten tarkastusten ja alan määräysten vaatimustenmukaisuuden muodossa.

* Pelican Exchange Limited on London and Eastern LLP:n nimetty edustaja, jonka toimintaa valvoo ja sääntelee Financial Conduct Authority ("FCA") FCA:n rekisterinumeroilla 739090 ja 534484

chatbot