AvaTrade App

INNOVATIIVINEN SOVELLUS KAUKONÄKÖISELLE SIJOITTAJALLE

Tarkastele maailmanmarkkinoita live-syötteiden kautta ja löydä sosiaalisista suuntauksista uusia kaupankäyntimahdollisuuksia käyttäjäystävällisessä ja intuitiivisessa sovelluksessamme

Aloita kaupankäynti

Yksinkertaista kaupankäyntiä

Nauti mukavasta kaupankäynnistä ainutlaatuisen sovelluksen kehittyneen ohjausnäytön, intuitiivisten hallintatyökalujen, selkeiden kaavioiden, yksityiskohtaisten tietojen ja monien muiden hyödyllisten ominaisuuksien avulla.

AvaTrade Mobile App lla käyt kauppaa helpommin kuin koskaan ennen, sillä sovellus tarjoaa sinulle vaiheittaisia ohjeita, palautetta omasta toiminnastasi ja tukea aina, kun sitä tarvitset. Hallitse useita MT4-tilejä ja käytä samanaikaisesti harjoitus- ja varsinaista tiliäsi.
Näin saat AvaTrade-tunnustesi avulla kaiken sen tiedon, jota kaupankäyntiin tarvitset.

Käy kauppaa

Markkinasuuntaukset – vain AvaTrade Mobile App – sovelluksessa

Näe, miten markkinat kehittyvät ja seuraa AvaTraden vilkkaan kauppiasyhteisön sosiaalisia suuntauksia reaaliajassa. Toiminto auttaa sinua analysoimaan tällä hetkellä tärkeitä tekijöitä taloudellisten tietojen kautta.

Tee parempia päätöksiä kaikessa kaupankäynnissäsi seuraamalla muiden sijoittajien osto- ja myyntitapahtumia, markkinakäyttäytymistä ja uusimpia visuaalisia tietoja.

Käy kauppaa

Ainutlaatuiset kaupankäynnin toiminnot

Tarkastele kaikkia kauppojasi yhdellä silmäyksellä, luo omia seurantaluetteloita ja tutustu live-hintoihin ja -kaavioihin. Käy kauppaa yli 250 rahoitusvälineellä, kuten maailman suosituimmilla forex-pareilla, hyödykkeillä, osakkeilla, kryptovaluutoilla ja monella muulla.

Lataa sovellus nyt

Katso videolta, miten AvaTrade Mobile App toimii

AvaTrade: Käy kauppaa luottavaisin mielin

Suojatut talletukset, sääntelynalainen välittäjä

Kilpailukykyiset spreadit ja swap-korot

Erinomainen monikielinen palvelu ja tuki

chatbot