DupliTrade

DupliTrade - Avatrade Automated Trading

DupliTrade

Helppoa automatisoitua kaupankäyntiä

DupliTrade on kohdistettu, läpinäkyvä ja käyttäjäystävällinen kaupankäyntialusta, jonka avulla voit automaattisesti jäljentää asiantuntijatreidaajien toimintaa suoraan omalla AvaTrade-kaupankäyntitililläsi. DupliTrade nostaa treidauksesi seuraavalle tasolle menestyneiden treidaajien runsaalla salkulla ja onnistuneiden strategioiden valikoimalla. Nämä on valittu hyväksi todetun historian ja kaupankäyntitulosten perusteella.

Helppo rekisteröityminen

Avaa DupliTrade-tilisi ja vastaanota signaaleja suoraan AvaTrade-tilillesi maksimoidaksesi kaupankäyntimahdollisuutesi. DupliTradella voit parantaa ja laajentaa kaupankäyntitoimintojasi seuraamalla joitakin markkinoiden parhaista treidaajista.


Valitse parhaista

DupliTrade näyttää luettelon valikoiduista strategioiden tarjoajista, jotka edustavat erilaisia treidausmetodeja ja -tyylejä. Tämän avulla voit rakentaa ja parantaa omaa salkkuasi.

DupliTrade-kaupankäynnin etuja

Olitpa treidaajana vasta-alkaja tai liian kiireinen käyttämään aikaa markkinoiden analysointiin, niin AvaTraden DupliTrade-tili tarjoaa useita etuja. Tule markkinoille ensimmäisestä päivästä alkaen, ja jatka treidausta, vaikka et olisikaan verkossa.

Aloitetaan!

Minimitalletuksella 2 000 $ saat pääsyn DupliTraden johtavien strategioiden tarjoajien salkkuihin, joilla käydään automaattisesti kauppaa omalla MT4-tililläsi.
Jos edelleen olet vasta tutustumassa markkinoihin, voit myös harjoitella riskittömällä demotilillä.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tässä tarjotut tiedot ja analyysit on tuottanut DupliTrade Limited. AvaTrade jäljentää tiedon ilman muutoksia tai tarkistuksia, eikä väitä, että tämä materiaali olisi tarkkaa, ajantasaista tai täydellistä, tai että siihen pitäisi luottaa sellaisenaan. Nämä materiaalit ovat luonteeltaan yleisiä ja ne on laadittu vain tiedonantotarkoituksessa, ilman kenenkään yksittäisen henkilön sijoitustavoitteisiin, taloudelliseen tilanteeseen tai resursseihin liittyvää harkintaa. Näitä tietoja ei tule pitää suosituksena tai tarjouksena ostaa tai myydä tai tarjouspyyntönä ostaa tai myydä mitään arvopapereita, rahoitustuotteita tai instrumentteja, tai osallistua mihinkään tiettyyn kaupankäyntistrategiaan. Esitetty historiallinen kehitys ei ole tae tulevista tuotoista. DupliTraden toiminnasta vastaa DT Direct Investment Hub Ltd. DT Direct Investment Hub Ltd on kyproslainen sijoitusyhtiö (CIF), jota sääntelee ja valvoo Cyprus Securities and Exchange Commission CIF-lisenssinumerolla 347/17 ja yritystunnuksella HE354263. DT Direct Investment Hub Ltd on Ava Trade -konsernin jäsen