WebTrader

Yksinkertaisempaa verkkokaupankäyntiä

Tätä alustaa on yksinkertaista käyttää sen helppokäyttöisen käyttöliittymän ja modernin ulkoasun ansiosta, joten se sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille kaupankävijöille. Ei edellytä lataamista tai asentamista!

Miksi WebTrader?

Jos olet kiinnostunut käymään kauppaa markkinoilla käyttämättä liikaa vaivaa ja aikaa kattavaan markkinatutkimukseen, WebTrader on täydellinen alusta sinulle! Se ei edellytä asennusta ja se on käytettävissä millä tahansa tietokoneella ja selaimella.

KÄY KAUPPAA NYT

Hyödynnä massojen viisaus

Osta ja myy omaisuuseriä sekunneissa sekä tee järkeviä päätöksiä live-markkinanäkemysten perusteella. Hanki reaaliajassa tarkkaa tietoa, mitä AvaTraden kaupankävijät ostavat tai myyvät, sekä pysy markkinoiden huipulla käyttämättä aikaa teknisiin tai perusteellisiin analyyseihin.

KÄY KAUPPAA NYT

Lisää hallintaa

Saat parhaat kaupankäyntitulokset saavuttaaksesi kaikki kaupankäynnin välttämättömyydet, mukaan lukien markkina- ja odottavat toimeksiannot, take profit - ja stop loss -toimeksiannot sekä mahdollisuuden sulkea toimeksiantosi osittain sekä tarkastella kaupankäyntihistoriaa ja kaavioita. Avaa, sulje ja muokkaa yksittäisiä ja yhdistettyjä toimeksiantoja yhdellä napsautuksella.

KÄY KAUPPAA NYT

Katso WebTraderia toiminnassa
katsomalla videomme

Katso WebTraderia toiminnassa katsomalla videomme

AvaTrade:
Käy kauppaa luottavaisin mielin

AvaTrade: Käy kauppaa luottavaisin mielin

Suojatut talletukset säännellylle välittäjälle

Äärimmäisen alhaiset spreadit ja swap-hinnat

Erinomainen monikielinen asiakaspalvelu ja tuki

Sijoita itseesi

Elämässä tulee hetkiä, jolloin olet säästänyt pienen omaisuuden ja kohtaat ongelman. Mitä sijoitusmahdollisuuksia sinulle ja rahoillesi on tarjolla?Vastaus on melko yksinkertainen. Valuuttamarkkinoiden volyymi on noin 5 biljoonaa dollaria päivässä! Tämä huikea summa ei koostu ainoastaan pankkien, maiden ja suuryhtiöiden välisistä rahansiirroista; miljoonat eri taloudellisissa vaiheissa olevat ihmiset sijoittavat päivittäin dynaamisille valuuttamarkkinoille.AvaTrade tarjoaa kaupankäynnin kohteeksi monia eri omaisuuseriä, kuten kryptovaluuttoja, osakkeita, kultaa, raakaöljyä ja paljon muuta.

Mutta miten?
Voiko markkinoilla käydä kauppaa ilman kokemusta?

Mutta miten? Voiko markkinoilla käydä kauppaa ilman kokemusta?

Kyllä. AvaTrade tarjoaa lukuisia kaupankäyntiratkaisuja eritasoisille kaupankävijöille. Aluksi voit aloittaa demo-tilillä jonne sinun ei tarvitse tallettaa varoja – voit käydä kauppaa aivan kuin oikealla tilillä, mutta virtuaalisilla varoilla, paperirahalla (miksi sitä kutsutaan joskus ”paperikaupankäynniksi”). Voit opetella hallitsemaan riskejäsi ja pääomaasi sekä asettamaan stop loss – ja take profit -toimeksiantoja. Kun olet oppinut perusteet, voit alkaa kokeilla suojaustekniikoita – miten voit ”vakuuttaa” positiosi skalppaamalla – äärimmäisen tehokas tekniikka, joka tuottaa tuottoa pienissä ja nopeissa erissä. Jos olet aloittelija ja haluat kokeilla rajojasi, kokeile verkkokaupankäyntiä’. WebTrader-alustamme on yksinkertainen jo itsessään; voit käyttää AvaTradeGo mobiilisovellustamme ja kun olet perehtynyt aiheeseen voit kokeilla AvaTraden .

Mikä WebTrader on ja tarvitsenko kokemusta sen käyttämiseen?

WebTrader on innovatiivinen verkkokaupankäyntialusta, joka on suunniteltu erityisesti aloitteleville kaupankävijöille. Verkkokaupankäynti ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista sen helppokäyttöisen käyttöliittymän ja modernin ulkoasun ansiosta. Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa mitään, ja voit käyttää WebTraderia miltä tahansa Internetiin yhdistetyltä tietokoneelta sekä käydä kauppaa mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi voit nähdä reaaliajassa, millä asiakkaamme käyvät kauppaa tällä hetkellä, saada push-ilmoituksia markkinoiden tapahtumista sekä käydä kauppaa!Vähän vaivaa, paljon tuloksia!Ota tulevaisuus omiin käsiisi ja koe AvaTraden käyttäjäystävällisin kaupankäyntialusta. Mitä enää odotat? Aloita kaupankäynti WebTraderilla tänään!

chatbot