Automaattinen kaupankäynti

Automatisoidut kaupankäyntiympäristöt mahdollistavat muiden kauppiaiden tekemien kauppojen peilaamisen tai kopioinnin. Sijoittaja voi kopioida signaaleja tai peilata kokonaisia strategioita, hyötyen siten menestyvien sijoittajien kokemuksesta ja osaamisesta. AvaTraden tarjoamat automaattiset kaupankäynnin ympäristöt antavat sijoittajille luottamusta kauppojen tekoon sekä mahdollisuuden käydä kauppaa myös silloin, kun siihen käytettävissä oleva aika on vähissä tai kun sijoittajalle ei ole riittävästi tietoa tai kokemusta.

DupliTrade

DupliTrade on MT4-yhteensopiva alusta, joka antaa kaupankävijöille mahdollisuuden seurata automaattisesti kokeneiden kaupankävijöiden signaaleja ja strategioita reaaliaikaisesti. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä helpottaa kaupankäyntisalkun rakentamista ja hallinnoimista, sekä samalla voit saada arvokkaita näkemyksiä menestyksekkäistä kaupankäyntistrategioista.
Avaa DupliTrade-tili

ZuluTrade

Yksi nykypäivän suosituimmista automaattisista kaupankäyntialustoista. ZuluTrade muuntaa kokeneiden kaupankävijöiden suosituksia sekä toteuttaa kaupan automaattisesti AvaTrade-tililläsi. Valitse, mitkä ohjelmat tai asiantuntijat sopivat juuri sinulle.
Käynnistä ZuluTrade