Automaattinen kaupankäynti

Automatisoitu treidaus 

Jos haluat avata automaattisen kaupankäyntitilin, klikkaa alla olevaa painiketta. Jos haluat lisätietoja AvaTraden automaattisista kaupankäyntiratkaisuista, lue seuraavat kuvaukset tai klikkaa alla olevia linkkejä saadaksesi lisätietoja.

Liity AvaTradeen ja nauti kaupankäynnin eduista säännellyn välittäjän kanssa!

Automatisoidut kaupankäyntijärjestelmät

Automaattisten kaupankäyntialustojen avulla voit peilata tai kopioida muiden, usein kokeneempien kauppiaiden tekemiä kauppoja. Voit automatisoida kaupankäyntisi täysin tällä tavoin, ja se antaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa jopa täysin aloittelijana. Edistyneemmille treidaajille se on loistava tapa olla istumatta näytön edessä koko päivää. Tarjoamme asiakkaillemme useita erilaisia automaattisen kaupankäynnin tuotteita, ja tuemme myös asiantuntijaneuvojien kaupankäyntibotteja MT4:lle.

AvaSocial

AvaSocialissa on kyse sosiaalisesta kaupankäynnistä AvaTrade-yhteisössä. Sosiaalinen kaupankäyntisovellus lyhentää oppimiskäyrää. Se tuo kopiointikaupankäynnin keskiöön, jossa voit löytää mentoreita, esittää kysymyksiä ja kopioida heidän kauppojaan. Oppimalla parhailta jäljittelet heidän suorituskykyään omassa salkussasi.

Duplitrade

DupliTrade on MT4-yhteensopiva alusta, jonka avulla treidaajat voivat seurata automaattisesti kokeneempien treidaajien signaaleja ja strategioita reaaliajassa. Sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla on helppo rakentaa ja hallita kaupankäyntisalkkua ja saada samalla arvokasta tietoa onnistuneista kaupankäyntistrategioista.

ZuluTrade

Yksi suosituimmista nykyään käytetyistä automaattisen kaupankäynnin alustoista, ZuluTrade muuntaa kokeneiden treidaajien suositukset ja toteuttaa kaupat automaattisesti AvaTrade-tililläsi. Valitse, mikä ohjelma tai asiantuntijat sopivat parhaiten tavoitteisiisi ja sijoittajaprofiiliisi.

Automaattisten kaupankäyntiratkaisujen tyypit

Sijoittajat voivat automatisoida kaupankäyntinsä kahdella tavalla: käyttämällä kaupankäyntibotteja ja kopioimalla tai sosiaalisella kaupankäynnillä. Mikä tahansa lähestymistapa riippuu taidoistasi, kokemuksestasi ja mieltymyksistäsi.

Automaattisessa kaupankäynnissä kaupankäyntiohjelmistot tai botit toteuttavat kauppapaikkoja markkinoilla määritellyn strategian tai sääntöpohjaisen kriteerin perusteella, joka on saavutettava. Joitakin tyypillisesti koodattuja strategioita ovat muun muassa mean reversion, trendi- ja momentumkauppa sekä arbitraasistrategia.

Kun sijoittajat koodaavat kaupankäyntibottejaan, joita kutsutaan myös asiantuntijaneuvojiksi (EA), he voivat sisällyttää sääntöihin esimerkiksi sen, että he ostavat vain silloin, kun hinta on 100 jakson liukuvan keskiarvon yläpuolella, tai käyvät kauppaa vain New Yorkin istunnon aikana. Sijoittajat voivat luoda, vuokrata tai ostaa kaupankäyntirobotteja automatisoidun kaupankäynnin harjoittamiseksi tai he voivat käyttää automaattista kaupankäyntialustaa.

Toisaalta sosiaalisen kaupankäynnin avulla sijoittajat voivat seurata, seurata ja kopioida/peilata vertaistensa tai menestyneiden sijoittajien kauppoja henkilökohtaisilla kaupankäyntitileillään. Onnistunut sosiaalinen kaupankäynti edellyttää vankkaa teknologiaa, jolla varmistetaan, että kaupat toteutetaan reaaliaikaisesti ja että ne heijastavat "menestynyttä" sijoittajaa täydellisesti.

Useimmat kopiointikaupankäyntialustat ovat täysin automatisoituja, mutta toiset antavat sijoittajien valita, mitkä kaupat tai signaalit he toteuttavat kaupankäyntitilillään.

Automaattisen kaupankäynnin edut ja haitat

Hyödyt

 • Säilyttää kurinalaisuuden ja minimoi tunteiden vaikutuksen kaupankäynnissä.
 • Säästää aikaa ja voidaan sovittaa minkä tahansa treidaajan aikatauluun.
 • Mahdollistaa sijoittajien tutkia monenlaisia mahdollisuuksia ja strategioita markkinoilla ilman stressiä
 • Parantaa toimeksiantojen toteutusta, jolloin kaupat voidaan tehdä ja lopettaa optimaalisiin hintoihin kannattavuuden maksimoimiseksi ja tappioiden rajoittamiseksi.

Miinukset

 • Voi aiheuttaa liiallista riippuvuutta teknologiasta ja automaattisesta kaupankäyntijärjestelmästä, ja järjestelmävioilla voi olla tuhoisat vaikutukset
 • Ylioptimoinnin vaara, jolloin sijoittajat todennäköisesti luovat järjestelmän, joka on hyvä paperilla, mutta ei sovellu elävään kaupankäyntiin.
 • Voi vaatia tiheää seurantaa mahdollisten riskien, kuten yhteysongelmien ja järjestelmävikojen, tunnistamiseksi.

Lopuksi

Muutamista haittapuolistaan huolimatta automaattiset kaupankäyntialustat ovat yleisesti ottaen hyödyksi treidaajille. Ne voivat auttaa tutkimaan useampia mahdollisuuksia markkinoilla ja hyödyntämään niitä mahdollisimman objektiivisesti strategioissa.

Rekisteröidy AvaTradeen ja pääset käyttämään huippuluokan automaattisia kaupankäyntialustoja, kuten AvaSocial, DupliTrade ja ZuluTrade.

UKK automaattisesta kaupankäynnistä

 • Toimiiko automaattinen kaupankäynti?

  Automaattiset kaupankäyntijärjestelmät eivät ole täydellisiä, mutta kun otetaan huomioon, että suurin osa suurimmissa pörsseissä käytävästä kaupankäynnistä on automaattista kaupankäyntiä, on helppo ymmärtää, että se toimii, kun se tehdään oikein. Itse asiassa automaattinen kaupankäynti ei ole mitään muuta kuin kaupankäyntijärjestelmän, markkinoille tulon, sieltä poistumisen ja rahanhallinnan sääntöjen muuttamista ohjelmoiduksi järjestelmäksi sen sijaan, että sitä noudatettaisiin manuaalisesti. Automaattista kaupankäyntiä voidaan pitää jopa parempana kuin manuaalista kaupankäyntiä, koska se poistaa täysin tunteet kaupankäynnistä.

   
 • Onko automaattinen kaupankäynti laillista?

  Automaattikaupankäynti valuuttamarkkinoilla, osakemarkkinoilla, hyödykemarkkinoilla ja kryptovaluuttamarkkinoilla on täysin laillista. Missään maassa ei ole annettu säännöksiä tai lakeja, jotka kieltäisivät automaattisen kaupankäynnin (tietojemme mukaan). Se, sallitaanko automaattinen kaupankäynti tilillä vai ei, on kuitenkin yksittäisen välittäjän tekemä päätös. Monet sallivat automaattisen kaupankäynnin, mutta jotkut kieltävät sen asiakkailtaan. Kun olet kaupankäynnissä AvaTraden kanssa, voit aina vapaasti käyttää automaattista kaupankäyntiä parantaaksesi kaupankäyntiäsi ja mahdollisia voittojasi.

   
 • Onko automaattinen kaupankäynti kannattavaa?

  Mikään kaupankäyntimenetelmä ei ole luonnostaan kannattava, ja tämä pätee myös automaattiseen kaupankäyntiin. Se voi olla kannattavaa, jos järjestelmän ohjelmoinnissa käytetyt säännöt ovat tarkkoja, mutta automaattinen kaupankäynti voi olla myös nopea tapa tyhjentää kaupankäyntitili. Lisäksi mitä tahansa automaattista kaupankäyntijärjestelmää on seurattava koko ajan. Markkinadynamiikan muutoksen tiedetään muuttavan menestyksekkään ja kannattavan automaattisen kaupankäyntijärjestelmän tappiolliseksi. Vaikka automaattinen kaupankäynti saattaa vaikuttaa helpolta tavalta saada voittoa, totuus on, ettei ole helppoa tapaa saada voittoa markkinoilta, vaikka automaattinen kaupankäynti voi helpottaa sen varmistamista, ettet missaa yhtään kauppaa.

   

Avaa kaupankäyntitili minuutissa
Hyödynnä kaupankäyntimahdollisuudet