Osakekaupasta tulee paljon helpompi, kun käyt kauppaa AvaTraden kanssa CFD-osakkeilla.

Ennen kuin siirrymme yksityiskohtiin, on tärkeää tähdentää, että kun käyt perinteistä osakekauppa, ostat pienen osan yrityksestä. Mitä enemmän osakkeita omistat, sitä suurempi on osuutesi yrityksessä. Pörssiosakkeita on tuhansia, ja monia listataan tai poistetaan listalta päivittäin.

Osakkeen arvo riippuu useista tekijöistä, kuten yrityksen arvoista, sosiotaloudellisista seikoista, geopoliittisista seikoista, inflaatiosta, työttömyydestä, verotuksesta ym. Nämä tekijät toimivat aina yhdessä – yleensä eri suuntiin ja vaikuttavat yrityksen osakkeen hintaan.Mutta kenties suurin ajava voima osakehintojen takana ovat arviot ja havainnot. Mitä enemmän ihmisiä uskoo osakkeen nousevan tai laskevan, sitä suurempi on todennäköisyys, että he tulevat liikuttamaan osakkeen hintaa tiettyyn suuntaan.

Miksi CFD-osakekauppa on huomattavasti helpompaa

Kun käyt CFD kauppaa esim. Googlen, Coca Colan, Applen tai Barclaysin osakkeilla, et osta yrityksen osakkeita vaan teet meklarin kanssa CFD-sopimuksen (hinnanerosopimus) tietyn osakkeen alku- ja loppuhinnan erotuksen sovittamisesta. Hinnat jatkuvasti liikkuvat ylös- ja alaspäin, mutta sijoittajat voivat aina hyötyä näistä hintavaihteluista, jopa laskujohteisten markkinoiden aikana.

Koska itse kaupattava kohde ei siirry omistukseesi, voit saada jopa -vivun, mikä tarkoittaa, että pienellä sijoituksella voit käydä kauppaa huomattavan suuremmilla osakevolyymeillä. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että CFD-osakekaupassa on niin hyvät kuin huonotkin puolensa, ja sijoittajan tulisi aina harjoittaa harkittua kaupankäyntiä.

how to trade stocks CFDs

Kaupankäyntialustan tärkeys

Yksi tärkeimmistä osakekaupan aspekteista on käyttämäsi kaupankäyntialusta. Meillä on tarjolla useita markkinoiden tehokkaimpia, innovatiivisimpia ja monimuotoisimpia kaupankäyntialustoja. Voit hyödyntää useita kaavioita, hallintatoimintoja ja muita ominaisuuksia kaupankäyntikokemuksesi parantamiseen. Pääset myös seuraamaan osake-, indeksi-, valuutta- ja raaka-aineportfolioitasi rinnakkain.

Toimitamme sijoittajillemme säännöllisesti viimeisimmät uutiset, opetusresurssit ja markkinakommentit, jotta olisit tietoinen osakekauppamaailman kuumimmista trendeistä, liikkeistä ja uutisista.

Nyt kun olet tutustunut AvaTraden osakkeiden verkkokaupankäyntiin, rekisteröidy jo tänään, avaa tili ja aloita kaupankäynti. .