Bitcoin

trading con bitcoin

Mikä Bitcoin on

Bitcoin on maailman ensimmäinen digitaalinen valuutta ja sen suosio kasvaa maailmanlaajuisesti. MetaTrader 4 – alustan avulla voit käydä kauppaa tällä nopeasti kasvavalla kryptovaluutalla Yhdysvaltain dollaria vastaan 24/7. Monet kaupankävijät suosivat Bitcoin-johdannaisia tämän omaisuuserän korkean epävakaan luonteen vuoksi, mikä tekee siitä ihanteellisen CFD-kaupankäyntiin.

Miten Bitcoinilla käydään kauppaa – AvaTrade

 1. Avaa kaupankäyntitili AvaTradeen
 2. Lisää tilillesi varoja
 3. Syötä haluamasi sijoitussumma
 4. OSTA (long) tai MYY (short) Bitcoinia

AvaTrade on alan johtava välittäjä, joka tarjoaa parhaimmat kaupankäyntiehdot, mukaan lukien markkinoiden alhaisimmat krypto-spreadit.

Haluatko liittyä eloisille Bitcoin-markkinoille? Avaa kaupankäyntitili AvaTradelle nyt!

 Miksi krypto-CFD-sopimuksilla kannattaa käydä kauppaa AvaTradella?

 • Tinkimätöntä turvallisuutta – Kuuden sääntelyviranomaisen ja erillisten tilien ansiosta rahasi ovat aina turvassa.
 • Valittavana useita kryptoja – Käy kauppaa useilla kaupankäyntialustallamme saatavilla olevilla kryptoilla.
 • Bitcoin ei koskaan nuku – AvaTrade on yksi harvoista välittäjistä, joka tarjoaa palvelua vuorokauden ympäri sekä tukea 14 kielellä.
 • Antelias vipuvaikutus – IKasvata alkupääomaasi anteliaalla vipuvaikutuksella ja käy kauppaa muullakin kuin tilisi saldolla. Jopa
 • Rajoita riskejäsi – Voit asettaa voitto- ja tappiotasoja käyttämällä kaupankäyntien yhteydessä stop loss- tai take profit – rajoituksia. Määritä, kuinka paljon olet enimmillään valmis vaarantamaan arvellessasi hintaa, tai määritä, kuinka paljon haluat saada voittoa. Tarjolla on myös futuuritoimeksiantoja, kuten Buy Stops- ja Buy Limits – toimeksiantoja.
 • Käy kauppaa Bitcoinilla Fiat-valuuttoja vastaan – Toisin kuin monissa pörsseissä, jotka rajoittavat asiakkaitaan käymään kauppaa ainoastaan kryptopareilla, meidän asiakkaamme voivat käydä kauppaa kryptoilla myös Fiat-valuuttoja (USD, EUR, JPY jne.) vastaan.

Bitcoinin nousu huipulle

Satoshi Nakamoto perusti vuoden 2008 tienoilla ensimmäisen kryptovaluutan, Bitcoinin. Sen mekaniikkaa ja ideologiaa selitettiin silloin Cryptography Mailing List – postituslistalla.

Ensimmäinen Bitcoin-ohjelmisto julkaistiin vuonna 2009 Nakamoton tehdessä yhteistyötä monien muiden avoimen lähteen kehittäjien kanssa. Hän salasi henkilöllisyytensä tarkkaan. Vuoteen 2011 mennessä tämä Bitcoinin salaperäinen perustaja oli kadonnut. Muut kehittäjät ymmärsivät kuitenkin tämän kryptovaluutan arvokkuuden ja työskentelivät ahkerasti sen kehittämiseksi maksimaaliseen potentiaaliinsa.

Maailman ensimmäinen Bitcoin-pörssi perustettiin lokakuussa 2009 ja saman vuoden marraskuussa 4 miljoonaa Bitcoinia oli louhittu. Siihen aikaan yhdellä dollarilla sai 1309 Bitcoinia. Ottaen huomioon, kuinka paljon Bitcoin heilahtelee, kyseessä oli todellinen onnenpotku: se saavutti 10 000 dollarin rajan kahdeksassa vuodessa.

Ja näin alkoi Bitcoinin nousu…

Historical chart of bitcoin's price and market cap

Source: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

Avaa kaupankäyntitili AvaTradelle tänään ja aloita kaupankäynti Bitcoineilla!

Suurin kertynyt position koko Bitcoinille on 100 BTCUSD. Lisätietoja kaupankäynnin ehtoja ja maksuja käsittelevällä sivullamme.

Miten Bitcoinista tuli niin suosittu

Bitcoin oli ensimmäinen digitaalinen valuutta. Se on myös maailman arvostetuin, pääomitetuin ja kaupatuin kryptovaluutta. Kryptovaluuttakaupankäynti mahdollistaa maksimaaliset tuotot, silloin kun kauppa on vaihtelevaa, monien nousujen ja laskujen johdosta. Juuri tämän vuoksi kaupankävijät ympäri maailman nauttivat Bitcoin-kaupankäynnistä.

Medialla on suuri rooli Bitcoinin volatiliteetin kannalta. Aina kun tärkeitä uutisia julkistetaan, Bitcoin alkaa vaihdella ja kaupankävijät ottavat siitä kaiken hyödyn irti. Historia on osoittanut, että Bitcoin-kaupankävijät ja – keinottelijat ovat nostaneet tämän digitaalisen valuutan CFD-kaupankäynnin aallonharjalle.

Sitä käytetään yhä enemmän maksuvälineenä ostosten tekoon, varainsiirtoihin sekä kaupankäyntitarkoituksiin. Bitcoin nauttii laajalle levinneestä suosiosta, vaikka tällä rahoitusvälineellä ei ole kytköksiä hallituksiin tai keskuspankkeihin.

Bitcoineja louhitaan tehokkailla tietokoneilla ja ohjelmistoilla. Bitcoineja tulee olemaan saatavilla enintään 21 miljoonaa, minkä jälkeen niitä ei ole mahdollista tuottaa lisää. Bitcoinin tuotantoa hallinnoiva algoritmi rajoittaa tuotannon määrää sekä nopeutta. Kyseessä on rajallinen hyödyke – niitä on ennalta määrätty määrä, mikä varmistaa, että suurempi kysyntä nostaa aina hintaa. Tällä tavalla se toimii samoin kuin muut rajalliset hyödykkeet, kuten raakaöljy, hopea tai kulta.

Älä ohita mahdollisuuttasi käydä Bitcoin-kauppaa. Aloita kaupankäynti nyt!!

Bitcoin uutisissa

 • Marraskuu 2012 – WordPress alkoi hyväksyä Bitcoineja
 • Heinäkuu 2013 – Keniassa käynnistettiin yhteinen hanke, joka yhdistää Bitcoinin itäisen Afrikan suositun mobiilimaksujärjestelmän M-Pesan kanssa.
 • Syyskuu 2014 – TeraExchange, LLC sai U.S. Commodity Futures Trading Commissionin hyväksynnän aloittaa OTC-tuotteen listaamisen Bitcoinin hintaan perustuen, mikä tarkoitti, että Yhdysvaltain sääntelyviranomainen hyväksyi Bitcoinin ensimmäistä kertaa rahoitustuotteeksi.
 • Maaliskuu 2016 – Japanin hallitus tunnusti virtuaaliset valuutat, kuten Bitcoinin, toiminnoiltaan vastaaviksi kuin oikeat valuutat.
 • 1. elokuuta 2017 – Ensimmäinen Bitcoin-haara syntyy: Bitcoin Cash
 • 24. lokakuuta 2017 – Toinen Bitcoin-haara syntyy: Bitcoin Gold
 • 10. joulukuuta 2017 – Cboe Futures Exchange (CFE) alkaa tarjota Bitcoin-futuurisopimuksiin perustuvaa kaupankäyntiä
 • 28. joulukuuta 2017 – Kolmas Bitcoin-haara syntyy: SegWit2x-ketjun uusi kolikko B2X

Tarvitsetko apua Bitcoin-kaupankäyntiin liittyen?

AvaTrade tarjoaa sinulle mahdollisuuden OSTAA (long) tai MYYDÄ (short) Bitcoineja. Tämä palvelu on käytettävissä 24/7. Voit käyttää haluamiasi kaupankäyntistrategioita OSTAAKSESI tai MYYDÄKSESI Bitcoinia riippumatta siitä, mihin suuntaan valuutta on liikkumassa.

Suosittelemme sinua lukemaan lisää Bitcoin-kaupankäynnistä vierailemalla: kaupankäynnin ehtoja ja maksuja käsittelevällä sivullamme.

Huomaa: Kryptovaluuttamarkkinoiden korkea volatiliteetti tarjoaa loputtomia kaupankäyntimahdollisuuksia.

Käy kauppaa Bitcoin-hinnanvaihteluilla kolmessa vaiheessa:

2
Talleta varoja
3
Valitse kaupankäyntialustalta Bitcoin ja avaa myynti (long)- tai osto (short) -positio

Muut kryptovaluutat, joilla voit käydä kauppaa:

Hintojen vaihtelun vuoksi tiettyjä kryptopareja voidaan poistaa kaupankäyntialustoiltamme ajoittain.

Käydessäsi kauppaa AvaTradella, käyt kauppaa digitaalisen kolikon hintamuutoksista, eli et fyysisesti osta sitä.