Johto

Dáire Ferguson, AvaTraden toimitusjohtaja

Dáire Ferguson tuli AvaTradelle toimittuaan aiemmin Euroopan ja Aasian vastaavana varainhallinnon johtajana Bristol Myers Squibbilla, joka on yksi maailman johtavista lääkeyhtiöistä. Tätä ennen hän toimi suuren kansainvälisen asiantuntijapankki- ja omaisuudenhoitoyrityksen valuuttamarkkinavastaavana Lontoossa ja Dublinissa. AvaTradeen hän liittyi vuonna 2008 kaupankäynti- ja riskinhallintajohtajana. Dáire Ferguson on suorittanut tietotekniikka- ja liiketaloustutkintonsa Irlannin University College Dublin -yliopistossa sekä Yhdysvaltain Missourissa sijaitsevassa Lindenwoodin yliopistossa.

Sari Hemmendinger, rahoitusjohtaja

Sari Hemmendinger tuli AvaTraden palvelukseen toimittuaan ensin ylemmän tason johtajana PwC:llä, joka on yksi suuresta viidestä kansainvälisestä tilintarkastusyrityksestä. Hemmendinger palkattiin AvaTradelle vuonna 2015, alunperin talousjohtajaksi.
Hemmendinger on valmistunut oikeustieteen maisteriksi sekä kauppatieteiden kandidaatiksi kirjanpidosta ja tietojärjestelmätieteestä. Hänellä on lisäksi CPA –pätevyys.

Turlough McIntyre, Riskienhallinnan varatoimitusjohtaja

Turlough McIntyrellä on yli yhdeksän vuoden kokemus rahoitusmarkkinoilla. Hän tuli AvaTradelle vuonna 2011 työskenneltyään sitä ennen Allied Irish Bankissa ja eräässä merkittävässä kirjanpitoyrityksessä Irlannissa. Turlough McIntyre on suorittanut matematiikan tutkinnon Irlannin kansallisessa yliopistossa Maynoothissa, rahoitusalan ja pääomamarkkinoiden maisterin tutkinnon Dublin Cityn yliopistossa ja matematiikan maisterin tutkinnon Irlannin kansallisessa yliopistossa Galwayssä.

Ian Webb, vaatimustenmukaisuuden varajohtaja

Ian Webbillä on yli 15 vuoden kokemus vaatimustenmukaisuudesta rahoituspalvelujen alalla. Ennen liittymistään AvaTradeen hän työskenteli 10 vuotta Citco Bank Nederland N.V:n vaatimustenmukaisuusjohtajana ja rahanpesuvalvonnasta vastaavana henkilönä. Hän aloitti uransa Deutsche Bankissa. Ian Webb on sertifioitu rahanpesun torjunnan asiantuntija. Lisäksi hän suorittanut vaatimustenmukaisuustutkinnon Irlannin pankki-instituutissa sekä varainhoitotutkinnon Irlannin National Collegessa.

Peadar O’Shea, pääjohtaja

Aiemmin toimitusjohtajana Lontoon Morgan Stanleyllä toiminut Peadar O’Shea on yrittäjä ja sijoittaja. Hän on työskennellyt koko uransa ajan maailmanlaajuisten pääomamarkkinoiden ytimessä aluksi Irlannin keskuspankissa ja sitten toimitusjohtajana Morgan Stanleyn Lontoon toimistossa. Lisäksi hän on toiminut Morgan Stanleyn Global Investment Strategy Groupissa, jossa hän kirjoitti säännöllisesti artikkeleja yrityksen investointitutkimusjulkaisuihin. Tällä hetkellä Peadar O’Shea toimii neuvoa-antavana johtajana johtavassa hedge-rahastossa, on mukana useiden yritysten hallituksissa ja toimii vanhempana neuvonantajana erilaisille yrityksille.