Miksi AvaTrade

Why Avatrade

Miksi yhä useammat sijoittajat valitsevat AvaTraden

  • Yli 200 instrumenttiä kaupankäyntiin, sisältäen raaka-aineita, indeksejä ja osakkeita
  • Pöytäkone, tabletti & puhelin alustat AvaTradeActille & MetaTrader4:lle
  • Valikoima automaattisia alustoja ja EA & MQL5 sopivuus
  • Kiinteä & vaihteleva spread vaihtoehto, palkkio-osuus alkaen 0,9 pip
  • Asiakkaiden varat sijaitsevat erillään yrityksen varoista erillisillä asiakasvara tileillä turvallisuuden vuoksi
  • Täysin säännöstelty Euroopassa, Australiassa, Japanissa, Brittiläisillä Neitsytsaarilla ja Etelä-Afrikassa

Aloita kaupankäynti Avalla tänään ja saat uuden asiakkaan bonusta 10,000€ asti, tai kokeile alustoja riskittömästi meidän 21 päivän demo tilillä.

AvaTrade – Tiennäyttäjä netti kaupankäynnissä

Perustamisestaan vuonna 2006 lähtien AvaTrade on luonnut mainetta johtavana nettimeklarina, tarjoamalla luotettavaa, käyttäjäystävällistä kaupankäyntiympäristöä, joka koostuu kaikkein edistyneimmistä alustoista vahvojen finanssiyhtiöiden takaamana.

Tulokset puhuvat puolestaan – AvaTradella on tällä hetkellä yli 200 000 rekisteröitynyttä sijoittajaa ympäri maailman, tehden yli 2 miljoonaa kauppaa joka kuukausi.

AvaTraden asiakkaana voit luottaa, että saat tarvitsemasi tuen, turvan ja valikoiman.

Valikoima

Olemme omistautuneet jatkuvasti parantamaan ja laajentamaan valikoimaa. AvaTrade oli yksi ensimmäisistä valuuttameklareista, joka tarjoaa CFD kaupankäyntiä raaka-aineilla, indekseillä ja osakkeilla. Se oli myös edellä muita tarjoten kaupankäyntiä digivaluutoilla –mahdollistaen pääsyn tuottoisiin Bitcoin ja Litecoin markkinoihin tavallisille kaupankävijöille.

AvaTraden asiakkaana tulet myös hyötymään suuresta valikoimasta alustoja ja kaupankäyntitapoja. Tarjoamme kaksi manuaalista kaupankäyntialustaa – Metatrader 4 ja AvaTradeAct – täydellisellä puhelin kaupankäyntituella. Voit myös valita monista, automaattisista kaupankäynti alustoista, sisältäen Mirror Traderin ja Signal Traderin.

Tuki

Meidän palkittu tukipalvelu on tavoitettavissa puhelimella, sähköpostilla ja chatin kautta, joten aina löytyy apua- omalla kielelläsi – markkinoiden ollessa avoinna.

Tarjoamme myös koulutustukea, jotta voit parantaa kaupankäynti taitojasi ja oppia uusia menetelmiä ilmaisten videoiden, artikkeleiden, eKirjojen ja päivittäisen markkina-analyysin avulla.

Turva

Uskomme, että turvallisen ja varman kaupankäyntiympäristön tarjoaminen on välttämättömyys menestyäksesi markkinoilla. AvaTraden asiakkaana voit käydä kauppaa turvallisin mielin, koska takanasi on virallisesti säännelty ja reguloitu vakiintunut meklari.

AvaTrade on valtuutettu, reguloitu meklari EU:n alueella, Japanissa, Australiassa ja Brittien Neitsytsaarilla. Näin ollen noudatamme tiukkoja säännöksiä asiakkaiden varojen säilytyksessä, turvallisuudessa ja raportoinnissa.

Lisätietoa meidän lisensseistä ja sääntelystä löydät täältä.

Varojen turvallisuusjärjestelyistä lisää informaatiota löytyy klikkaamalla tästä.

Liity AvaTradeen tänään ja saat uuden asiakkaan bonusta 10000 € asti!