AvaProtectTM


Ultimaatinen Riskinhallinta Työkalu

Yksinomaan AvaTraden tarjoama AvaProtect™ maksaa sinulle rahaa takaisin tappiollisista kaupoista. Liity vallankumoukseen ja suojaa kauppasi tänään!

Suojaus Miljoonaan Dollariin Asti

AvaTrade, palkittu johtava forex- ja CFD-välittäjä, esittelee uuden standardin riskien vähentämisessä, innovatiivisen AvaProtect riskityökalun avulla. Tämän ainutlaatuisen riskienhallintaominaisuuden avulla voit suojata tietyt kaupat jopa miljoonan dollarin tappioilta valitun ajanjakson aikana. Tämä kaikki on vastineeksi oston yhteydessä maksettavalle vaatimattomalle suojauskustannukselle.

AvaProtect kehitettiin osana yrityksen jatkuvaa sitoutumista asiakkaan menestykseen ja tyytyväisyyteen, ja se on saatavana yksinoikeudella AvaTraden alustoilla: AvaTradeGO-sovelluksella, joka voidaan ladata Google Playsta ja App Storesta, sekä WebTraderilla, joka ei vaadi lataamista.

Vähemmän Riskiä, PALJON Etuja

Toisin kuin tavallisessa asemassa, missä asiat voivat mennä etelään, kun markkinat kääntyvät sinua vastaan, suojatut kaupat ovat turvassa kaikilta vahingollisilta liikkeiltä valitun ajanjakson aikana. Toisin sanoen AvaTrade korvaa sinulle kauppojen menettämisen suojatun ajanjakson lopussa suoraan tilillesi!

Suojaus on PÄÄLLÄ

Suojauksen aktivointi on helppoa ja vaatii vain 6 yksinkertaista vaihetta:

  • Napsauta avataksesi WebTrader tai AvaTradeGO sovellus
  • Valitse instrumentti
  • Klikkaa AvaProtect kuvaketta
  • Valitse suojauksen aika
  • Näe hinta ja erääntymispäivä
  • Suorita sijoitus

Valmista tuli -Sijoituksesi on suojattu!

*Saatavilla on Valuutta, Kulta ja Hopea kaupankäynti

Näe AvaProtect käytännössä, katso videomme

Miten Suojata Sijoituksesi AvaProtectin Avulla

AvaProtect-riskin kattavuus korvaa kaikki suojauksen aikana tapahtuvat menetykset, mukaan lukien: sulkeminen, kaupan manuaalinen sulkeminen tai avoimen kaupan realisoitumattomat menetykset suoja-ajan voimassaoloaikana. Kaikki kaupat, jotka ovat edelleen avoinna suojan voimassaolon päättyessä, pysyvät avoinna, mutta voimassaolon päättyessä negatiivinen kelluva summa korvataan suoraan tilillesi, pois lukien suojauskulut. Jos suojattu kauppa suljetaan manuaalisesti tai lopettamalla, kattavuus loppuu siihen kohtaan.Korvatut tappiot hyvitetään käteisvarojen muodossa ilman nostorajoituksia.

Nauti Totaalisesta Hallinnasta

Jokaisella AvaProtect-sopimuksella on kiinteä suoja-aika, jonka voit valita itse (tunti- tai päivittäin), jolloin AvaProtect-sopimuksen voimassaoloaika on täysin hallittavissa. Lisäksi voit ylläpitää suojatun kaupan hallintaa valitsemalla kohteen sulkemisen tai asettamalla Take Profit/Stop Loss -parametrit oman harkintasi mukaan.

AvaProtect Premium Laskelma

AvaProtect-palkkio perustuu kohde-etuuden odotettavissa olevaan volatiliteettiin sopimuksen voimassaoloaikana. Tämä palkkio vaihtelee valitsemasi kaupan koon ja suoja-ajan mukaan. AvaProtectin suojauskustannukset vähennetään vapaasta käteissaldostasi ostohetkellä.

Voiko Riskiä Vähentää Kaupankäynnin Aikana?

Käytä AvaProtectia seuraavaa kauppaa suorittaessasi ja nauti mielenrauhasta suoja-ajanjakson aikana. Voit tehdä suurempia ja rohkeampia muutoksia markkinoilla tietäen, että jos suojasi loppuu ja sinulla on avoin positio, joka menettää arvoaan, AvaTrade korvaa tilillesi aiheutuneet tappiot kokonaisuudessaan. Ainoa kustannuksesi on pieni suojauskustannus - yksinkertaista!

Pelottaako silti asemasi menettäminen? Älä murehdi enää koskaan AvaProtectin kanssa. Käytä WebTraderia tai lataa AvaTradeGO, avaa ilmainen kaupankäynti tili ja kokeile, mitä AvaProtect tarjoaa.

AvaTrade: Käy Kauppaa Luotettavasti

Turvaa talletuksesi säännellyn
välittäjän kanssa

Todella alhaiset spreadit
ja vaihto kurssit

Uskomaton monikielinen
asiakaspalvelu

*Suojaus ajan aikana

chatbot