AvaProtect

AvaProtectTM -
Käy kauppaa huoletta

Pelkäätkö positiosi menettämistä? AvaTrade on tukenasi.
Valitse AvaProtect kauppojesi toteuttamiseen ja koe täydellinen mielenrauha.*
Saatavilla ainoastaan AvaTradeGO-sovelluksessa.

Kaupankäyntisi Suojaaminen

Kuvittele, että voit avata niin monta kauppaa kuin haluat ilman, että altistut kovalla työllä ansaitsemiesi rahojen menettämiselle? Suojaa kaupankäyntisi. Osta suojaus avatessasi position ja säädä sen kestoa. Anna tämän jälkeen markkinoiden tehdä taikansa ja kohdella uutta positiota samoin kuin kaikkia muita kauppoja. Jos suojaus päättyy ja sinulla on avoin tappiolla oleva positio, me hyvitämme sen tilillesi. Ainoa maksu on AvaProtectista koituva maksu.

Ilman riskiä, mutta PALJON etuja

Toisin kuin tavallisessa positiossa, jossa asiat voivat mennä nurin, kun markkinat kääntyvät sinua vastaan, suojatut kaupat ovat 100 % turvassa mahdollisilta haitallisilta liikkeiltä valitun ajanjakson aikana. Toisin sanoen AvaTrade korvaa sinulle tappiolliset kaupat suojausjakson lopussa suoraan tilillesi!

Yksi pieni maksu, yksi jättimäinen tuottomahdollisuus

Pienellä aloitusmaksulla saat kaupallesi virtuaalisen “henkivartijan” ja voit myös määrittää tarkkaan sen keston. Näin voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että kauppasi on hyvissä käsissä riippumatta siitä, mitä markkinoilla tapahtuu suojausjakson aikana!

Näe AvaProtect tositoimissa, katsomalla videomme

AvaTrade: Käy kauppaa luottamuksella

Turvatut talletukset säännellyn
välittäjän kanssa

Todella matalat spreadit
sekä vaihtokurssit

Erinomainen monikielinen
palvelu ja tuki

*Suojautumisjakson aikana

Subscribe to our news
Don't miss out on the latest news and updates!