Valuuttakaupankäyntiä – AvaTrade

Lue lisää valuuttakaupankäynnistä, opiskele kaupankäyntitaktiikoita, tutustu, miten tämä rahoitusväline voi hyödyttää salkkuasi ja lue, miksi AvaTrade on johtava verkkovälittäjä, jossa kaikki tämä onnistuu!

Vaivatonta valuuttakaupankäyntiä

Sijoita maailmanlaajuisille valuuttamarkkinoille viitenä päivänä viikossa AvaTraden kautta.
Käy kauppaa pitkäksi tai lyhyeksi ja paranna kauppojasi vivuttamalla. Aloita nyt ja hyödynnä jokainen markkinoiden muutos.

Miksi kannattaa valita AvaTrade

  • Saatavilla on yli 1250 rahoitusvälinettä, mukaan lukien valuutat, kryptovaluutat, osakkeet, hyödykkeet ja indeksit.
  • Pöytätietokone-, tabletti-, mobiili- ja verkkopohjainen kaupankäynti: MetaTrader 4, MetaTrader 5, yksinoikeudellinen WebTrader, AvaOptions ja palkittu AvaTradeGO.
  • Kilpailukykyinen spread ja vipuvaikutus.
  • Asiakkaiden varat pidetään erillisillä tileillä turvallisuuden tehostamiseksi.
  • Säännelty Euroopassa, Australiassa, Japanissa, Brittiläisillä Neitsytsaarilla, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Etelä-Afrikassa.
  • Kaupankäyntisivustot yli 20 kielellä.

Valuuttakaupankäynti selitettynä

FX-markkinat eli valuuttamarkkinat ovat hajautettu pörssi, jossa kaikilla maailman valuutoilla käydään aktiivisesti kauppaa. Muilla markkinoilla käydään kauppaa keskitetysti tietyllä alueella, mutta valuuttakauppaa käydään sähköisesti aina ja kaikkialla.Tiesitkö, että kauppaa käydään ympäri vuorokauden? Maailman likvideimpien markkinoiden eli valuuttamarkkinoiden päivittäiset kaupankäyntimäärät ovat nousseet 6,6 biljoonaan dollariin (luvut vuodelta 2019), ja valuuttakaupankävijöitä on yhä enemmän. Valuuttamarkkinat jättävät suuruutensa myötä varjoon kaikki muut suuret markkinat yhteensä.

Maailmanlaajuinen valuuttakaupankäyntitoiminta on ihan omaa luokkaansa ja valuuttakaupankäynti tuo monia etuja. Valuuttakaupankäynti tarjoaa uskomattomia kaupankäyntimahdollisuuksia, ja AvaTrade on valmis paljastamaan sinulle sen kaiken. Aloita avaamalla valuuttakaupankäyntitili heti tänään!Kuinka vaikeaa valuuttakaupankäynti on?

Valuuttakaupankäynti voi olla alkuun haastavaa. Siitä tulee kuitenkin helpompaa ajan kuluessa ja kokemuksen karttuessa. Alkuvaikeudet menee harjoittelun piikkiin oppiessasi ymmärtämään jargoniaa, käyttämään kaupankäyntialustoja, tutustumaan teknisiin ja fundamentaalisiin analyyseihin ja kaikkea muuta valuuttakaupankäyntiin liittyvää. Ajan kuluessa monista näistä asioista tulee itsestäänselvyyksiä, ja valuuttakaupankäynnistä tulee paljon yksinkertaisempaa. Se ei välttämättä koskaan tule olemaan helppoa, mutta mikään arvokas ei ole koskaan helppoa.

AvaTradelta saa mini-valuuttatilin, jolla voi aloittaa kaupankäynnin vain 100 dollarilla. Tällä tilillä voit erinomaisesti tutustua markkinoihin ja harjoitella kaupankäyntiä. Sillä ei välttämättä rikastu, vaan ennemminkin saat todellisissa markkinaolosuhteissa arvokasta kaupankäyntikokemusta, jota ei voi saada edes demokaupankäynnillä. Lisäksi sinun pitäisi alkaa kehittää kannattavia strategioita valuuttakaupankäyntiä varten. Jos varasi ovat rajalliset, tällä tavoin voit päästä sijoittamaan jännittävimmille markkinoille.

AvaTraden valuuttakaupankäyntialustat

WebTrader - WebTrader on palkittu yksinoikeudellinen alusta, jota ei tarvitse ladata. Se on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, ja se on monien AvaTrade-kaupankävijöiden suosikki.

AvaTradeGO - Käy kauppaa tien päällä intuitiivisen AvaTradeGO-sovelluksemme avulla. Siinä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sekä edistyksellisiä kaupankäyntiominaisuuksia ja kaavioita, jotka toimivat hyvin älypuhelimen näytöllä.

MetaTrader 4- MetaTrader 4 on luultavasti suosituin kaupankäyntialusta, joka tarjoaa tehokkaan ja joustavan kaupankäyntiympäristön. Se sopii aloittelijoille ja edistyneille kaupankävijöille ja tarjoaa automatisoitua kaupankäyntiä Expert Advisors -ohjelmien ja erilaisten toimeksiantotyyppien avulla.

MetaTrader 5 - Uuden sukupolven MetaTrader-alusta, joka tarjoaa huippuluokan kaupankäyntiominaisuuksia, entistä enemmän teknisiä analyysityökaluja, toimeksiantotyyppejä, aikaikkunoita ja graafisia objekteja. Lisäksi se tarjoaa automatisoitua kaupankäyntiä täysin uudella koodauskielellä

AvaOptions -Ilmaise markkinanäkemyksesi osto- ja myyntioptioilla ja maksimoi tuottosi sisäisten työkalujemme avulla käydessäsi AvaTradella kauppaa tavanomaisilla optioilla.

Mac Trading - Mac-käyttäjät voivat käydä kauppaa MetaTrader4:n Mac-versiolla, joka on optimoitu Mac-käyttöliittymälle. Mac-käyttäjät voivat käyttää myös WebTraderia.

AvaSocial - Sosiaalisen kaupankäyntiteknologian uusi standardi. Voit seurata ja kopioida parhaiden kaupankävijöiden kauppoja AvaSocial-mobiilisovelluksen avulla. Hyödynnä asiantuntijoiden viisautta, kysele mentoreiltasi tai ryhmiltäsi ja löydä uusia tehokkaita strategioita.

Avaa valuuttakaupankäyntitili AvaTradelle ja nauti kansainvälisesti säännellyn välittäjän eduista!

UKK

Voiko valuuttakaupankäynnillä rikastua?

Useimmat kaupankävijät aloittavat uransa valuuttakaupankäynnin parissa rikastumisen toivossa. Onko se kuitenkaan mahdollista? Kaikkeen sijoittamiseen liittyy tietenkin riskejä, ja suurella pääomalla aloittaminen on paras tapa rikastua. Valuuttakaupankäynti voi olla todella haastavaa, ja tietojen mukaan yli kaksi kolmasosaa valuuttakaupankävijöistä ei ansaitse vuoden aikana lainkaan rahaa. Silti osa rahaa ansaitsevasta kolmasosasta todellakin rikastuu. Jos toiveenasi on ansaita rahaa, turvaa tilisi käyttämällä tappionpysäytystä (stop-loss), rajoittamalla vipuvaikutusta sekä käyttämällä hyvämaineista forex-välittäjää, kuten AvaTradea.

Miten valuuttakaupankäynnin voi aloittaa 100 dollarilla?

AvaTradelta saa mini-valuuttatilin, jolla voi aloittaa kaupankäynnin vain 100 dollarilla. Tällä tilillä voit erinomaisesti tutustua markkinoihin ja harjoitella kaupankäyntiä. Sillä ei välttämättä rikastu, vaan ennemminkin saat arvokasta kaupankäyntikokemusta todellisissa markkinaolosuhteissa, mitä ei voi saada edes demokaupankäynnillä. Lisäksi sinun pitäisi alkaa kehittää kannattavia strategioita valuuttakaupankäyntiä varten. Jos varasi ovat rajalliset, tällä tavoin voit päästä sijoittamaan jännittävimmille markkinoille.

Kuinka vaikeaa valuuttakaupankäynti on?

Valuuttakaupankäynti voi olla alkuun haastavaa. Siitä tulee kuitenkin helpompaa ajan kuluessa ja kokemuksen karttuessa. Alkuvaikeudet ovat pelkkää oppimiskäyrää oppiessasi ymmärtämään jargoniaa, käyttämään kaupankäyntialustoja, tutustumaan teknisiin ja fundamentaalisiin analyyseihin ja kaikkea muuta valuuttakaupankäyntiin liittyvää. Ajan kuluessa monista näistä asioista tulee itsestäänselvyyksiä, ja valuuttakaupankäynnistä tulee paljon yksinkertaisempaa. Se ei välttämättä koskaan tule olemaan helppoa, mutta mikään arvokas ei ole koskaan helppoa.

chatbot