Käy kauppaa osakkeilla säännellyn,
palkitun välittäjän avulla!

AvaTradella voit käydä kauppaa maailman suurimpien yritysten osakkeiden CFD-tuotteilla milloin tahansa. OSTA ja MYY osakkeita NYSE:n, NASDAQ:n, Lontoon Pörssin ja muiden pörssiyhtiöiden listalla ilman perinteiseen osakekauppaan liittyviä maksuja tai rajoituksia.

Sijoita johtaviin globaaleihin osakkeisiin

Käy kauppaa maailman johtavilla osakkeilla AvaTraden kautta. CFD-sopimusten ja vivutuksen ansiosta voit moninkertaistaa mahdolliset voittosi aloittamalla pienemmällä sijoituksella. Muista kuitenkin, että voittojen kasvattamisen lisäksi vivutus voi myös suurentaa riskejä. Alustamme avulla voit käydä kauppaa joustavasti jopa 20:1:n vipuvaikutuksella.

Miksi valita AvaTrade?

 • Globaalisti tunnettu välittäjä, jolla on vahva tausta vuodesta 2006 lähtien
 • Jopa -vipu
 • Kaikki suurimmat pörssit, kuten NYSE, NASDAQ ja FTSE
 • Käy kauppaa osakkeilla, indekseillä ja hyödykkeillä yhdeltä ruudulta
 • Monikielinen reaaliaikainen asiakastuki
 • Maailman parhaat koulutustyökalut ja resurssit
 • Monia eri alustoja: työpöytä-, verkko- ja mobiiliversiot

Buy Stocks in the World’s Top Companies

AvaTrade tarjoaa kaupankäyntiä yli 100 globaalilla osakkeella, kuten:
Apple stock CFDs#APPLE 
Tesla stock CFDs#TESLA 
Amazon stock CFDs#AMAZON 
Google stock CFDs#GOOGL/ GOOG 
Coca Cola stock CFDs#COCA-COLA 
Tesco stock CFDs#Tesco 
Facebook stock CFDs#FACEBOOK 
Microsoft stock CFDs#MICROSOFT 
Boeing stock CFDs#BOEING 
Adidas stock CFDs#ADIDAS 
Netflix stock CFDs#NETFLIX 
Att stock CFDs#AT&T 
Hsbc stock CFDs#HSBC 
PayPal stock CFDs#PAYPAL 
Teva stock CFDs#TEVA 
Walt Disney stock CFDs#DISNEY 
Siemens stock CFDs_SIEMENS 
Vodafone stock CFDs_VODAFON 
Groupon stock CFDs#GROUPON 
Exxon Mobil stock CFDs#EXXONMOBIL 
Bayer stock CFDs_BAYER 
Barclays stock CFDs_BARCLAYS 
Nike stock CFDs#NIKE 
Adobe stock CFDs#ADOBE 
Bank of America stock CFDs#BOA 

Tutustu kaikkiin kaupankäynnin kohteina oleviin osakkeisiin Rahoitusinstrumenttien luettelossa.

Käy kauppaa osakkeiden CFD-tuotteilla

Osakkeiden CFD-tuotteiden (hinnanerosopimusten) suosio on kasvanut viime aikoina.

Käydessäsi kauppaa CFD-tuotteilla, et omista itse kohde-etuutta. Tämä tarkoittaa, että et esimerkiksi omista Facebook- tai Amazon-osaketta. Sen sijaan ennustat osakkeiden hintojen vaihtelua. Tuottosi on kaupan avaus- ja sulkeutumishinnan välinen ero vähennettynä spreadillä, joka on välittäjän palkkio. Tämä kaikki tarjoaa joustavuutta, jota perinteiset osakemarkkinat eivät useinkaan tarjoa.

CFD-kaupankäynnissä voit avata MYYNTI-position yhtä helposti kuin OSTO-position, jolloin voit hyödyntää hintojen vaihteluita sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla. Voit esimerkiksi toivoa saavasi tuottoa ostamalla halvemmalla ja myymällä kalliimmalla, jolloin hintojen ero on tuottosi. Vaihtoehtoisesti voit MYYDÄ kalliilla ja sitten OSTAA halvemmalla myöhemmin.

Muista, että koska et varsinaisesti osta kohde-etuutta, voit käydä kauppaa jopa 20:1-vipuvaikutuksella, jolloin voit avata suuren position pienellä sijoituksella. Muista kuitenkin, että vipuvaikutusta pidetään kaksiteräisenä miekkana, koska se lisää sekä tuottojasi että riskiäsi.

Aloita osakekaupankäynti AvaTradella tänään ja nauti ainutlaatuisesta kaupankäyntikokemuksesta!

Osakkeiden ostaminen vai osakekaupankäynti?

Keskimääräisellä sijoittajalla on erilaisia vaihtoehtoja osakesijoittamiseen. Osakkeita voi ensinnäkin ostaa suoraan osakevälittäjältä. Välittäjän kaupankäyntipalvelut voivat aiheuttaa merkittäviä kuluja ja provisioita. Tämä vanha sijoitustapa juontaa juurensa ajasta, jolloin kauppaa käytiin puhelimitse. Puhumattakaan siitä, että jotkut osakkeet ovat todella kalliita, joten tarvitset paljon pääomaa alkuun pääsemiseksi, ja kaupankäyntiin liittyy kohtuullinen markkinariski.

Nykyään osakekaupankäynti on mahdollista myös verkossa. Näin kaupankävijät voivat käydä suoraan ja itsenäisesti kauppaa samoilla maailmanlaajuisilla osakkeilla verkkovälittäjien kautta, jolloin he voivat hyötyä pienemmistä kustannuksista kaupankäynnin kuluista ja provisioista huolimatta.

Vaikka kaupankäynnin vähimmäisvaatimus on pienempi joillain verkkovälittäjillä, maksutaulukko on kohtuuton, mikä rasittaa sijoittajan voitto-/tappiosuhdetta. Tämän lisäksi jotkut verkkovälittäjät tarjoavat kaupankäyntiä vain joillain markkinoilla, kuten valuutoilla ja osakkeilla. Tämä saattaa rajoittaa kaupankäyntimahdollisuuksia jonkin verran, varsinkin jos haluat käydä kauppaa kryptovaluutoilla tai hyödykkeillä.

Jos sinulla on teknologista osaamista, olet saattanut törmätä moniin eri sijoitussovelluksiin. Vaikka nämä sovellukset ovat käteviä ja tuovat osakekaupankäynnin kätesi ulottuville, jotkut näistä sovelluksista tarjoavat vain rajallisesti sijoitusmahdollisuuksia. Lisäksi niiden taloudellisen tilanteesi kokonaisarviointi on rajallinen. Ennen sijoittamista kannattaa aina arvioida useita tekijöitä, kuten verotuksellista asemaasi, mahdollisia velkojasi ja muita sijoituksiasi. Tässä säännelty verkkovälittäjä on keskeisessä asemassa.

Avaa kaupankäyntitili AvaTradelle ja nauti alan parhaista kaupankäynnin ehdoista!

Vertaa kaikkea tätä osakkeiden CFD-kaupankäyntiin. Tällä sijoitusmuodolla voit käydä kauppaa vipuvaikutuksella ja säilyttää enemmän kaupankäyntipääomaasi muita mahdollisuuksia varten. Tämän lisäksi voit myydä lyhyeksi minkä tahansa osakkeen ilman osakkeiden lainaamista perinteisen reitin mukaisesti.

Lisäksi ainoat osakkeiden CFD- kaupankäyntiin liittyvät kustannukset AvaTradella ovat osto-/myyntihinnan spreadit. Tämä minimoi osakekaupankäynnin kustannukset ja poistaa välittäjäpalkkiot kokonaan kuvioista.

Monet yksityissijoittajat arvostavat muun muassa mahdollisuutta käydä kauppaa maailman johtavilla osakkeilla näillä edellytyksillä. Ilmaisemalla mielipiteesi yrityksen taloudellisesta tilanteesta kaupankäynnin avulla, voit tehdä sen ilman huomattavia kuluja ja/tai muita mahdollisia hankaluuksia.

Vaikka et saa tosiasiallista omistusta yrityksen kohde-etuutena oleviin osakkeisiin, pääset nauttimaan tärkeimmästä lyhytaikaisten ja swing-kaupankävijöiden etsimästä asiasta: mahdollisuudesta tunnistaa mahdollisesti tuottoisat kaupankäyntimahdollisuudet ja hyötyä niistä.

AvaTraden tarjoamat edut

Aloittaessasi osakekaupankäynnin AvaTradella, saat kaiken tarvitsemasi sujuvaan ja nautinnolliseen kaupankäyntikokemukseen.

Tarjoamme tehokkaita kaupankäyntialustoja, joilla voit käydä kauppaa reaaliajassa reaaliaikaisista kaavioista asettaen samalla erilaisia toimeksiantoja, stop-toimeksiantoja ja rajoituksia riskien ja salkun hallitsemiseksi. Voit myös seurata osakkeita ja käydä niillä kauppaa samalta näytöltä kuin valuutta- ja hyödykekauppoja.

MetaTrader 4: MT4 MT4 tunnetaan kaupankäyntipiireissä suosituimpana verkkokaupankäyntialustana. Tämä alusta tarjoaa kaupankävijöille kattavan valikoiman kaupankäyntityökaluja ja -välineitä yhden napsautuksen päässä, kuten asiantuntijoiden neuvoja, automatisoitua kaupankäyntiä , edistyneitä kaavioita sekä Guardian Angel-lisäosia.

MetaTrader 5: Tämä tunnetaan MetaTrader 4:n seuraajana. Siinä on samanlainen käyttöliittymä ja ulkoasu, mutta siinä on vielä enemmän ominaisuuksia, kuten enemmän aikavälejä ja indikaattoreita. Siinä on myös erilainen, kehittyneempi ohjelmointikieli asiantuntijaneuvojilleen (automatisoidun kaupankäynnin robotit). Se on myös nopeampi kuin vanhempi sisaruksensa.

AvaOptions: Ensiluokkainen alusta, joka tarjoaa kaupankävijöille mahdollisuuden optio-kaupankäyntiin. Käy kauppaa valuuttaoptioiden joustavuudella valuuttamarkkinoiden spot-kaupankäynnin ohella OTC-kaupankäynnin put- ja call-perusoptioilla. Yli 40 kaupankäynti-instrumenttia sisältävällä käyttöliittymällä kaupankävijät voivat toteuttaa tarkkoja, jokaiseen kaupankäyntityyliin sopivia kaupankäyntistrategioita.

Automatisoitu kaupankäynti: AvaTrade tarjoaa laajan valikoiman automatisoituja kaupankäyntiratkaisuja, joilla kaupankävijät voivat kopioida kokeneiden kaupankävijöiden kauppoja, mukaan lukien suositut DupliTrade- ja ZuluTrade-alustat.

Mac Trading: Java-pohjainen ja useimpien palomuurien kanssa toimiva osakekaupankäynti on nyt saatavilla verkkopohjaisilla MAC-kaupankäyntialustoilla. Kirjaudu vain sisään sivustomme kautta, aloita kaupankäynti ja nauti nopeasta toteutuksesta.

Verkkokaupankäynti: AvaTraden verkkopohjainen kaupankäyntialusta on kaikkien kaupankävijöiden käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa viitenä päivänä viikossa, ja se on yhteensopiva 95 % maailman selainten kanssa. Kirjaudu sisään mistä tahansa ja älä koskaan jää paitsi kaupankäyntimahdollisuuksista.

Mobiilikaupankäynti: Käy kauppaa liikkeellä AvaTradeGO-mobiilikaupankäyntisovelluksella, joka sisältää edistyneen sisäänrakennetun riskienrajoitustyökalun – - AvaProtect™.

AvaTraden tarjoamat hyödyt:

 • Luotettava ja säännelty välittäjä yli 14 vuoden kokemuksella
 • Palkittu välittäjä, joka on saanut muun muassa parhaan välittäjän palkinnon
 • Laadukas monikielinen asiakastuki
 • Asiakkaiden varat pidetään erillisillä tileillä johtavissa kansainvälisissä pankeissa
 • Yli 1 000 rahoitusvälinettä, mukaan lukien valuuttaparit, ja osakkeiden CDF-sopimukset, hyödykkeet, kryptovaluutat ja indeksit

Learn, Practice and Trade with AvaTrade


Our world-renowned AvaTrade trading academy is rich in highly beneficial educational materials, for both beginners and more seasoned traders alike. You can find our educational section on the website’s top menu. Remember to check out our one-stop educational portal, Sharp Trader for even more extensive learning.

Our educational tools and resources will introduce you to the latest market news, technical analysis, videos, eBook, strategies, trading insights and more, all allowing you stay better informed and help make educated decisions in the market.

Still not sure? Take a look at the Avatrade Reviews by our clients!

Trade the world’s leading companies with AvaTrade and enjoy the benefits of trading with a regulated, award-winning broker!

chatbot