Online treidausstrategiat

Yksityiskohtainen suunnitelma siitä, miten navigoida ja toteuttaa kaupankäyntistrategioita onnistuneesti.

Online Trading Strategies
Tasot

Jos rahoitusmarkkinat tuntuvat viidakolta, niin kaupankäyntistrategiasi on yksityiskohtainen suunnitelma siitä, miten navigoit ja toteutat menestyksekkäästi.

Miksi tarvitset treidausstrategian

Rahoitusmarkkinoilla kaupankäyntistrategiat kuvaavat, miten voit määrittää optimaaliset sisään- ja uloskirjautumiskohdat, joiden avulla voit ansaita mahdollisimman suuria voittoja mahdollisimman pienellä riskillä. Valtaville ja monipuolisille valuuttamarkkinoille on aina mahtunut erilaisia ja joustavia kaupankäyntistrategioita. Kun käydään kauppaa erikoistuneilla rahoitusmarkkinoilla, kuten indekseillä, joukkovelkakirjoilla, Vanilla-optioilla ja ETF-rahastoilla, on kuitenkin olemassa kaksi yleistä strategiaa, joita käytetään usein: päivätreidaus ja swing-treidaus.

Päivätreidausstrategia

Päivätreidaus on yksinkertaisesti kauppojen avaamista ja sulkemista päivän aikana tai useita kertoja päivässä. Koska voitot ja tappiot määräytyvät päivittäin, päivätreidausta pidetään yhtä tuottoisana kuin riskialttiina, ja se on kokeneempien sijoittajien suosimaa. Asianmukaisella tiedolla ja taidolla kuka tahansa voi kuitenkin käydä menestyksekkäästi päivätreidausta rahoitusmarkkinoilla. Päivätreidaus vaatii paljon kurinalaisuutta, koska lyhyessä ajassa voidaan tehdä paljon kauppoja. Päivätreidaus edellyttää myös asianmukaista tietämystä keskeisistä kaupankäyntiperiaatteista ja aikataulun mukaisista talousuutisista tietyllä kaupankäyntijaksolla.

Tämä kaupankäyntimenetelmä edellyttää myös kunnollista pääomitusta sekä tietoa parhaista kaupankäyntiajoista haluamillesi rahoitusvaroille. Sijoittajien, jotka haluavat käydä päiväkauppaa, on laadittava vankat riskienhallintasuunnitelmat ja myös kirjauduttava hyvämaineiseen ja luotettavaan välittäjään, jonka kaupankäyntialustat suosivat strategian perustana olevia suuria kauppamääriä. Automaattisen kaupankäyntiohjelmiston käyttö auttaa myös.

Swing treidausstrategia

Tämäntyyppisillä kaupankäyntialustoilla tulisi olla myös alhaiset marginaalit, ammattimainen kartoitus ja luotettava toimeksiantojen toteutus. Swing-treidauksessa taas hyödynnetään kaupankäyntimahdollisuuksia, jotka voivat kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Uskomus on, että markkinoilla tapahtuvista suurista hintavaihteluista saadaan suuria voittoja. Swing-treidaus on strategia, joka soveltuu omaisuuserille, joilla on taipumus tehdä ajoittain suuria suuntaliikkeitä.

Swing-treidausstrategiat edellyttävät kärsivällisyyttä pitää kauppoja yllä päivien ajan ilman, että lyhyen aikavälin heilahtelut huolestuttavat. Monet sijoittajat käyttävät swing-treidausstrategioita, koska ne tarjoavat ajallisen vapauden (sinun ei tarvitse olla liimautuneena kaavioihin) ja erinomaisen riski- ja tuottotasapainon. Suosituimmat swing-treidausstrategiat perustuvat breakouteihin, laajoihin vaihteluväleihin, trendin käänteisiin ja trendin palautuksiin. Alla on valikoima online-kauppastrategioita, jotka kattavat erilaisia rahoitusvälineitä ja soveltuvat sekä päivä- että swing-treidaajille, joten jatka lukemista!

Avaa Demo-tili harjoitellaksesi, mitä olet oppinut tai oikea tili aloittaaksesi kaupankäynnin tänään!

chatbot