Sääntely

Lisensioitu ja säännelty sijoitusyhtiö

AvaTrade erikoistuu Forex-kaupankäyntiin, osakekaupankäyntiin sekä CFD-kaupankäyntiin hyödykkeiden, ETF-rahastojen, arvopaperien ja indeksien osalta. Yhtiöllä on lisenssejä sekä sitä säännellään useissa maissa; täten se tarjoaa asiakkailleen mielenrauhaa luotettavana ja vakiintuneena välittäjänä. AvaTrade noudattaa tiukkoja vaatimuksia, mukaan lukien asiakasvarojen käsittelytapa, asiakasvarojen turvallisuus sekä taloudellinen raportointi. Lisenssejä ja sääntelyä tapahtuu seuraavilla alueilla:

Euroopan Unioni

AVA Trade EU Ltd on perustettu Irlannissa on se on säännelty Irlannin Keskuspankin toimesta. (Viitenro: C53877) AVA Trade EU Ltd on rahoitusmarkkinoita sääntelevän direktiivin (MiFID) mukainen lisensioitu sijoitusyhtiö. MiFID tarjoaa Euroopan talousalueen sijoituspalveluille yhdenmukaisen sääntelyjärjestelmän. Se lisää tehokkuutta ja taloudellista avoimuutta sekä tarjoaa kuluttajille parempaa suojaa sijoituspalveluiden osalta.

Toimipaikan osoite:
AvaTrade Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens St, Mountjoy
Dublin
D01 A7V2
Irlanti

Puolan Osasto

AVA Trade EU Ltd operoi Puolan Osastoa AvaTraden EU valtuuksien alla, jonka on hyväksyt Puolan finanssivalvontaviranomainen (https://www.knf.gov.pl/en/ENTITIES#693023)

Toimipaikan osoite:
Ul. Postępu 15, 02-676 Warszawa
Poland

Australia

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd on lisensioitu Australiassa Australian arvopaperi- & sijoituskomission (lisenssinumero: 406684) toimesta. ASIC on Australian yritys-, markkina- ja rahoituspalveluiden sääntelijä, sekä se on vastuussa sen rahoitusmarkkinoiden oikeudenmukaisuudesta ja läpinäkyvyydestä. Australian lisenssi ja säännökset koskevat vain Australian asukkaita (ASIC SÄÄNTELYOHJE 227)

Toimipaikan osoite:
AvaTrade Capital Markets Australia Pty Ltd.
Level 13
2 park street
Sydney NSW 2000
Australia

Kansainvälinen (BVI)

Ava Trade Ltd on rekisteröity rahoituspalveluyhtiö Brittiläisillä Neitsyssaarilla ja se on täysin lisensioitu ja säännelty Brittiläisten Neitsytsaarien rahoituspalvelukomission (No. SIBA/L/13/1049) toimesta. BVI:n rahoituspalvelukomissio on alueen ainoa rahoituspalveluiden sääntelijä, joka on vastuussa rahoituspalveluita tarjoavien yhtiöiden tai henkilöiden valtuuttamisesta ja lisensioimisesta .

Toimipaikan osoite:
Euro American Trust Building
PO Box 3483
Road Town, Tortola
BVI

Japani

Ava Trade Japan K.K. on lisensioitu ja säännelty Japanissa rahoituspalveluviranomaisen (lisenssinumero: 1662) sekä Japanin rahoitusfutuuriyhdistyksen (lisenssinumero: 1574).

Toimipaikan osoite:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japani

Etelä-Afrikka

Vuodesta 2016 lähtien AvaTrade on ollut osa Etelä-Afrikan markkinoita nimellä Ava Capital Markets Pty Ltd, joka on säännelty Etelä-Afrikan rahoituspalveluviranomaisen (FSCA No.45984) toimesta.

Toimipaikan osoite:
No. 70 Grayston Drive
2nd Floor
Sandton, Johannesburg
Etelä-Afrikka
2196

Lähi-Itä

ADGM:n (Abu Dhabi Global Market) rahoituspalveluiden sääntelyviranomainen perustettiin edistämään progressiivista rahoituspalveluympäristöä sekä ylläpitämään koko kansainvälisen rahoituskeskuksen eheyttä hallitsemalla mahdollisia riskejä ja epätoivottuja vaikutuksia.

FSRA:n käytännöt ja ADGM:n kansainvälisesti tunnustettujen standardien kanssa mallinnettujen ja yhdenmukaisten sääntöjen ja määräysten noudattaminen takaavat, että rahoituslaitokset toimivat varmuudella, markkinaosapuolet menestyvät tasavertaisissa olosuhteissa ja sijoittajien edut turvataan.