Sääntely

Lisensoitu ja säännelty sijoitusyhtiö

AvaTrade on erikoistunut online-treidaukseen valuutoilla sekä hyödykkeiden, osakkeiden, ETF:ien, joukkovelkakirjojen ja indeksien CFD:illä. Konsernilla on lisenssejä ja sen toiminta on säännelty eri maissa. Tämä kertoo Avan asiakkaille, että he käyvät kauppaa luotettavan ja asemansa vakiinnuttaneen meklarin kanssa virallisesti valvottavassa ympäristössä.* Ava noudattaa tiukkoja määräyksiä, jotka koskevat asiakkaan varojen käsittelyä, asiakkaan varojen turvallisuutta ja finanssien raportointia. Meillä on seuraavien alueiden lisenssit ja sääntelyalaisuus:

Euroopan Unioni

AVA Trade EU Ltd sijaitsee Irlannissa ja sitä sääntelee Irlannin keskuspankki. (Referenssinumero: C53877) AVA Trade EU Ltd on lisensoitu sijoitusyhtiö, joka tottelee Markkinoiden ja finanssi-instrumenttien direktiiviä (MiFID). MiFID määrää Euroopan talousalueen sijoituspalvelujen sääntelystä. Se edistää tehokkuutta ja finanssien läpinäkyvyyttä sekä tarjoaa enemmän kuluttajansuojaa sijoituspalveluissa.

Toimipaikan osoite:
AvaTrade Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens Street
Dublin 1
Irlanti

Australia

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd on lisensoitu Australiassa Australian arvopaperi- ja sijoituskomissiossa (Lisenssin numero: 406684). ASIC on Australian liiketoiminnan, markkinoiden ja finanssipalvelujen valvontaviranomainen, joka vastaa finanssimarkkinoiden hyvistä toimintatavoista ja läpinäkyvyydestä.

Toimipaikan osoite:
Ava Capital Markets Australia Pty Ltd.
Level 13
2 park street
Sydney NSW 2000
Australia

ASIC:N SÄÄNTELYOHJE 227

Australian lisenssi ja sääntely kohdistuu ainoastaan Australian kansalaisiin

Kansainvälinen (Britannian Neitsytsaaret)

Ava Trade Ltd on Britannian Neitsytsaarilla rekisteröity finanssipalveluyhtiö, joka on lisensoitu ja valvottu Britannian Neitsytsaarien Finanssipalvelukomissiossa. Britannian Neitsytsaarien Finanssipalvelukomissio on alueen ainoa finanssipalvelujen sääntelyviranomainen, joka vastaa yhtiöiden tai henkilöiden finanssipalvelutoiminnan myöntämisestä ja lisensoinnista.

Toimipaikan osoite:
Euro American Trust Building
POB 3161
Road Town, Tortola
BVI

Japani

Ava Trade Japan K.K. on lisensoitu ja valvottu Japanissa Finanssipalveluvirastossa (Lisenssi: 1662), the Japanin finanssifutuurien yhdistyksessä (Lisenssin numero: 1574) ja Japanin raaka-ainefutuurijärjestössä.
Toimipaikan osoite:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japan

Etelä-Afrikka

Vuodesta 2016 alkaen AvaTrade on Etelä-Afrikan markkinoilla nimellä Ava Capital Markets Pty Ltd. Valvontaviranomainen on Financial Services Board (FSB) ja FSP-lisenssinumero on 45984.

Etelä-Afrikan toimisto on AvaTraden yhdestoista kansainvälinen toimisto. Kolme niistä on avattu vuonna 2015 tai sen jälkeen. AvaTraden saapuminen Etelä-Afrikkaan viestii kasvusta ja liikkeestä positiiviseen suuntaan.