Sääntely

Lisensioitu ja säännelty sijoitusyhtiö

AvaTrade erikoistuu Forex-kaupankäyntiin, osakekaupankäyntiin sekä CFD-kaupankäyntiin hyödykkeiden, ETF-rahastojen, arvopaperien ja indeksien osalta. Yhtiöllä on lisenssejä sekä sitä säännellään useissa maissa; täten se tarjoaa asiakkailleen mielenrauhaa luotettavana ja vakiintuneena välittäjänä. AvaTrade noudattaa tiukkoja vaatimuksia, mukaan lukien asiakasvarojen käsittelytapa, asiakasvarojen turvallisuus sekä taloudellinen raportointi. Lisenssejä ja sääntelyä tapahtuu seuraavilla alueilla:

Euroopan Unioni

AVA Trade EU Ltd on perustettu Irlannissa on se on säännelty Irlannin Keskuspankin toimesta. (Viitenro: C53877) AVA Trade EU Ltd on rahoitusmarkkinoita sääntelevän direktiivin (MiFID) mukainen lisensioitu sijoitusyhtiö. MiFID tarjoaa Euroopan talousalueen sijoituspalveluille yhdenmukaisen sääntelyjärjestelmän. Se lisää tehokkuutta ja taloudellista avoimuutta sekä tarjoaa kuluttajille parempaa suojaa sijoituspalveluiden osalta.

Toimipaikan osoite:
AvaTrade
Dockline
Mayor Street
Dublin 1, D01 K8N7
Ireland

DT Direct Investment Hub Ltd:tä sääntelee Cyprus Securities and Exchange Commission (Nro. 347/17). DT Direct Investment Hub Ltd. on lisensioitu sijoitusyhtiö, joka noudattaa direktiiviä rahoitusvälineiden markkinoista (MiFID). MiFID toimii sijoituspalveluiden yhdenmukaistettuna sääntelyjärjestelmänä Euroopan talousalueella. MiFID lisää tehokkuutta ja rahoitusvälineiden kaupankäynnin avoimuutta sekä tarjoaa parempaa kuluttajansuojaa sijoituspalveluissa.

Toimipaikan osoite:
74 Archiepiskopou Makariou C’
Amaranton Court
2nd Floor
Mesa Geitonia
Limassol
Cyprus

Puolan Osasto

AVA Trade EU Ltd operoi Puolan Osastoa AvaTraden EU valtuuksien alla, jonka on hyväksyt Puolan finanssivalvontaviranomainen (https://www.knf.gov.pl/en/ENTITIES#693023)

Toimipaikan osoite:
Ul. Postępu 15, 02-676 Warszawa
Poland

Australia

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd on lisensioitu Australiassa Australian arvopaperi- & sijoituskomission (lisenssinumero: 406684) toimesta. ASIC on Australian yritys-, markkina- ja rahoituspalveluiden sääntelijä, sekä se on vastuussa sen rahoitusmarkkinoiden oikeudenmukaisuudesta ja läpinäkyvyydestä. Australian lisenssi ja säännökset koskevat vain Australian asukkaita (ASIC SÄÄNTELYOHJE 227)

Toimipaikan osoite:
Ava Capital Markets Pty Ltd C/O WeWork
Ground Floor, 320 Pitt Street
Sydney NSW 2000
Australia

Kansainvälinen (BVI)

Ava Trade Markets Ltd on rekisteröity rahoituspalveluyhtiö Brittiläisillä Neitsyssaarilla ja se on täysin lisensioitu ja säännelty Brittiläisten Neitsytsaarien rahoituspalvelukomission (No. SIBA/L/13/1049) toimesta. BVI:n rahoituspalvelukomissio on alueen ainoa rahoituspalveluiden sääntelijä, joka on vastuussa rahoituspalveluita tarjoavien yhtiöiden tai henkilöiden valtuuttamisesta ja lisensioimisesta .

Toimipaikan osoite:
Kingston Chambers,
PO Box 173,
Road Town, Tortola British Virgin Islands
BVI

Japani

Ava Trade Japan K.K. on lisensioitu ja säännelty Japanissa rahoituspalveluviranomaisen (lisenssinumero: 1662) sekä Japanin rahoitusfutuuriyhdistyksen (lisenssinumero: 1574).

Toimipaikan osoite:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japani

Etelä-Afrikka

Vuodesta 2016 lähtien AvaTrade on ollut osa Etelä-Afrikan markkinoita nimellä Ava Capital Markets Pty Ltd, joka on säännelty Etelä-Afrikan rahoituspalveluviranomaisen (FSCA No.45984) toimesta.

Toimipaikan osoite:
No. 70 Grayston Drive
2nd Floor
Sandton, Johannesburg
Etelä-Afrikka
2196

Lähi-Itä

AVA Trade Middle East Ltd:n toimintaa sääntelee Abu Dhabi Global Market rahoituspalveluiden sääntelyviranomainen (Nro.190018).

ADGM:n (Abu Dhabi Global Market) rahoituspalveluiden sääntelyviranomainen perustettiin edistämään progressiivista rahoituspalveluympäristöä sekä ylläpitämään koko kansainvälisen rahoituskeskuksen eheyttä hallitsemalla mahdollisia riskejä ja epätoivottuja vaikutuksia.

FSRA:n käytännöt ja ADGM:n kansainvälisesti tunnustettujen standardien kanssa mallinnettujen ja yhdenmukaisten sääntöjen ja määräysten noudattaminen takaavat, että rahoituslaitokset toimivat varmuudella, markkinaosapuolet menestyvät tasavertaisissa olosuhteissa ja sijoittajien edut turvataan.

Israel

ATrade Ltd:tä sääntelee Israelissa Israelin arvopaperiviranomainen (Nro. 514666577). Israelin arvopaperiviranomainen on Israelin kansallinen arvopaperimarkkinoiden sääntelijä, joka vastaa rahoituslaitosten toiminnan sääntelystä ja valvonnasta.

Toimipaikan osoite:
Arieh Shenkar St 9
Herzliya, 4672509
Israel