Tietoja meistä

AvaTrade verkkokaupankäynnin
innovatiivinen edelläkävijä vuodesta 2006.

Yhtiö luotiin finanssiammattilaisten ja verkkokaupan
asiantuntijoiden yhteistyönä tarkoituksena tarjota
sijoittajille saumaton verkkokaupankäyntikokemus.

Rehellisyys ja
oikeudenmukaisuus
Asiakaspalvelu
ensisijalla
Ehdoton
itsearviointi
Jatkuvat
innovaatiot

Arvomaailmamme

AvaTrade on omistautunut ydinarvoille, jotka määrittävät suhteen asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihin sekä ohjaavat jokaista päätöstämme.

Visiomme

AvaTrade on sitoutunut auttamaan ihmisiä sijoittamaan ja käymään kauppaa turvallisesti innovatiivisessa ja luotettavassa ympäristössä, jota tukevat ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu sekä horjumaton rehellisyys.

Tietoja meistä

Tausta

Vain muutamassa vuodessa AvaTrade on kasvanut merkittävästi, ja nyt maailmanlaajuisesti yli 200 000 rekisteröitynyttä asiakasta toteuttaa yli 2 miljoonaa kauppaa kuukaudessa. Yhtiön kokonaiskauppavolyymi ylittää 60 miljardia dollaria kuussa.

AvaTraden käyttäjälähtöinen perspektiivi yhdessä vakaan finanssituen kanssa on verkkokaupankäynnin saralla ainutlaatuinen. Mm. 24 tuntia päivässä toimivan monikielisen asiakastukensa ja suuren kaupankäyntialustavalikoimansa avulla AvaTrade on luonut optimaalisen kauppaympäristön joka tason sijoittajia varten. AvaTraden laajaan instrumenttivalikoimaan kuuluvat niin valuutat, osakkeet, raaka-aineet kuin indeksitkin.

Ava on monikansallinen yhtiö, jolla on alueellisia toimistoja ja myyntikeskuksia Pariisissa, Dublinissa, Milanossa, Tokiossa ja Sydneyssä. Yhtiön hallinnollinen päämaja sijaitsee Dublinissa Irlannissa.

Riippumatta siitä, oletko kokenut sijoittaja vai vasta-alkaja, AvaTraden räätälöitävät kaupankäyntialustat ja palvelut ovat sekä yksinkertaisia että edistyksellisiä. Siksi ei olekaan yllättävää, että Ava on saanut vuoden 2009 jälkeen yhdeksän alan palkintoa.

Kutsumme sinut liittymään tuhansien sijoittajien ja yhteistyökumppaneiden joukkoon, joka on valinnut AvaTraden ensisijaiseksi kaupankäyntiportaalikseen

Klikkaa tästä aloittaaksesi.

Toimistomme maailmalla

AvaTrade
Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens Street,
Dublin 1 Ireland
Italy
Viale Enrico Forlanini 23
20134
Milano
Japan
Minatoku Akasaka
2-18-1
Tokyo
Spain
Calle Capitan Haya 1 Planta 15
Madrid
Australia
Level 13 2 park street
Sydney NSW 2000
Mongolia
MNTower – number 1402# (Тэнгис кино театрийн залгаа урд)
China
SOHO Shangdu, Chaoyang District, Beijing
Nigeria
Ojimadu Nwaeze House,
20 POW
Mafemi Crescent,
Jabi District
Abuja
Chile
Cerro el Plomo 5931
Oficina 514
Las Condes
Santiago
South Africa
70 Grayston Drive, second floor
Sandton 2196
Johannesburg