Kuinka treidata CFD:tä?

Tartu tilaisuuteen tullaksesi itsevarmaksi CFD-kauppiaaksi.
Tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme näiden monipuolisten
rahoitusvälineiden hallintaan ja kaupankäyntitavoitteidesi
saavuttamiseen.Tervetuloa jännittävään CFD-kaupankäynnin maailmaan! Olettaen, että olet jo perehtynyt CFD-sopimuksiin, tutustumme siihen, kuinka käydä niillä tehokkaasti kauppaa. Jos olet vasta tutustumassa CFD:ihin tai tarvitset kertauksen, suosittelemme lukemaan artikkelimme "Mikä on CFD", jotta ymmärrät tämän finanssivälineen. Nyt sukellamme syvemmälle CFD-kaupankäynnin mekaniikkaan ja selvitämme vaiheet, jotka liittyvät onnistuneiden kauppojen toteuttamiseen.
Kuinka aloittaa CFD-kaupankäynti

Jos olet valmis lähtemään CFD-kaupankäynnin matkalle, seuraa tätä opasta aloittaaksesi:

1. CFD-välittäjän valitseminen

Ensimmäinen vaihe on valita luotettava CFD-välittäjä, jonka kanssa avaat tilin. Tutkiessasi vaihtoehtojasi harkitse AvaTradea, johtavaa CFD-välittäjää, jolla on monia ainutlaatuisia etuja. Palkittu ja säännelty välittäjä AvaTrade tarjoaa käyttäjäystävällisiä kaupankäyntialustoja, pääsyn useisiin erilaisiin rahoitusinstrumentteihin sekä kattavia koulutusresursseja, jotka antavat eväitä kaupankävijöille kaikilla tasoilla.

2. Tilin avaaminen ja rahoittaminen

Kun olet valinnut AvaTraden haluamaksesi CFD-välittäjäksi, seuraava vaihe on avata kaupankäyntitili. Onnistuneen tilin avaamisen jälkeen voit helposti rahoittaa sen haluamallasi pääomamäärällä käyttämällä erilaisia maksuvaihtoehtoja.

3. CFD-markkinan valitseminen

AvaTrade tarjoaa monipuolisen valikoiman instrumentteja CFD-kaupankäyntiin. Olitpa kiinnostunut valuutoista, osakkeista, indekseistä, hyödykkeistä tai kryptovaluutoista, AvaTrade kattaa tarpeesi. Tee perusteellista markkinatutkimusta, hyödynnä AvaTraden koulutusresursseja ja käytä teknistä sekä perustavanlaatuista analyysiä tehdäksesi tietoon perustuvia päätöksiä siitä, mikä markkina sopii kaupankäyntistrategiaasi ja tavoitteisiisi.

4. Kaupankäyntisuunnitelman laatiminen

Ennen kaupankäynnin aloittamista on olennaista laatia selkeä kaupankäyntisuunnitelma. Tämä suunnitelma tulisi sisältää kaupankäyntitavoitteesi, riskinsietokykysi ja strategiat. Kaupankäyntisuunnitelma toimii tienä ohjataksesi päätöksiäsi ja pitääksesi sinut keskittyneenä.

5. Kaupan asettaminen

Kaupan tekeminen

Nyt kun sinulla on tili ja olet valinnut markkinan, tutustutaan vaiheisiin, jotka liittyvät CFD-kaupan asettamiseen:

 • Päätä osto vai myynti: Päätä haluatko ottaa ostoaseman (long) vai myyntiaseman (short) markkina-analyysisi ja kaupankäyntistrategiasi perusteella.
 • Määritä positiokoko: Valitse CFD:iden määrä, jolla haluat käydä kauppaa, ottaen huomioon riskinsietokykysi ja käytettävissä olevan pääoman. AvaTrade tarjoaa joustavia positiokoon vaihtoehtoja erilaisille kaupankäyntityyleille.
 • Valitse vipuvaikutus: Arvioi sopiva vipuvaikutustaso riskinottohalusi ja kaupankäyntisuunnitelmasi perusteella. AvaTrade tarjoaa kilpailukykyisiä vipuvaikutusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kaupankäyntipotentiaalin kasvattamisen. Muista kuitenkin käyttää vipuvaikutusta vastuullisesti ja ymmärtää siihen liittyvät riskit.
 • Aseta stop- ja limit-ordereita: Toteuta riskienhallintatoimenpiteitä asettamalla stop-loss ja take-profit -ordereita. Nämä ordert ovat avuksi suojaamaan kauppojasi ja varmistamaan voittojen turvaaminen sulkemalla positiot automaattisesti ennalta määrätyillä hintatasoilla.
 • Seuraa ja sulje kauppa: Pysy valppaana ja seuraa kauppaa, kun markkinaolosuhteet kehittyvät. Tee tarvittaessa säätöjä ja sulje kauppa manuaalisesti, kun olet valmis lunastamaan voittosi tai rajoittamaan tappioitasi.

Seuraamalla näitä vaiheita AvaTraden kanssa voit aloittaa CFD-kaupankäynnin luotettavan välittäjän tuella, joka tarjoaa kilpailuedut ja tukevan kaupankäyntiympäristön.CFD-kaupan esimerkki: Pitkä asema raakaöljyssä

Tutkitaan teoreettista CFD-kauppaa raakaöljyllä, jossa tarkastellaan kahta mahdollista lopputulosta: kannattavaa kauppaa (Tulos A) ja tappiollista kauppaa (Tulos B). Tässä esimerkissä oletetaan, että sisäänostohinta on 70 dollaria per tynnyri molemmissa skenaarioissa ja käytössä on 100 tynnyrin erä (erä on standardoitu yksiköiden määrä).

Tulos A: Kannattava kauppa

Päätät ottaa pitkän aseman raakaöljyssä 70 dollarin hintaan tynnyriltä käyttäen 100 tynnyrin erää. Pian kaupan avaamisen jälkeen tulee uutisia OPEC-kokouksesta, jossa jäsenmaat ilmoittavat tuotantoleikkauksista maailmanlaajuisen öljyntarjonnan vakauttamiseksi. Tämä perustekijä johtaa odotettuun kysynnän kasvuun, mikä saa raakaöljyn hinnan nousemaan.

Seuraavien päivien aikana raakaöljyn hinta nousee tasaisesti 80 dollariin tynnyriltä. Tunnistamalla positiivisen liikevoiman päätät sulkea asemasi hyödyntäen voittopotentiaalin.

Voiton laskeminen: Voitto tynnyriltä = Sulkuhinta - Avaushinta = 80 dollaria - 70 dollaria = 10 dollaria

Kokonaisvoitto = Voitto tynnyriltä × Tynnyreiden lukumäärä = 10 dollaria × 100 = 1 000 dollaria

Lopputulos A tuottava kauppa

Tulos B: Tappiollinen kauppa

Toisessa skenaariossa odottamattomia geopoliittisia jännitteitä syntyy suuressa öljyä kuluttavassa alueessa, mikä herättää huolta öljyn kysynnän häiriöistä. Lisäksi taloudelliset tiedot osoittavat hidastumista maailmanlaajuisessa talouskasvussa, mikä viittaa mahdolliseen öljyn kysynnän vähenemiseen.

Näiden perustekijöiden seurauksena raakaöljyn hinta kokee voimakkaan laskun. Hinta tynnyriltä laskee 60 dollariin, mikä johtaa tappioon pitkässä asemassasi. Huolestuneena mahdollisista lisätappioista päätät sulkea aseman riskin lieventämiseksi

Tappion laskeminen: Tappio tynnyriltä = Avaushinta - Sulkuhinta = 70 dollaria - 60 dollaria = 10 dollaria

Kokonaistappio Tappio tynnyriltä × Tynnyreiden lukumäärä = 10 dollaria × 100 = 1 000 dollaria

Lopputulos B hävitty kauppa

CFD-kaupankäyntivinkkejä aloittelijoille ja kokeneille kauppiaille

 • Hallitse perusteet: Ennen kuin aloitat CFD-kaupankäynnin, varmista, että ymmärrät selkeästi, mitä ne ovat ja miten ne toimivat.
 • Aloita demotilillä: On suositeltavaa aloittaa demotilillä, erityisesti jos olet vasta aloittelemassa CFD-kauppaa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua markkinoihin ja kaupankäynnin mekaniikkaan ilman oikean rahan riskiä.
 • Hallitse vipuvaikutusta viisaasti: CFD-kaupankäynti sisältää vipuvaikutuksen, mikä tarkoittaa, että voit käydä suurempaa positioita pienemmällä pääomamäärällä. Vaikka tämä voi kasvattaa mahdollisia tuottoja, on tärkeää käyttää vipuvaikutusta vastuullisesti ja olla tietoinen siitä, että se myös korostaa riskejä. Hallitse aina vipuvaikutustasi tehokkaasti välttääksesi merkittäviä tappioita.
 • Monipuolista portfoliotasi: CFD-välittäjät kuten AvaTrade tarjoavat pääsyn laajaan valikoimaan omaisuuseriä. Hyödynnä tätä monipuolistamalla altistumistasi eri omaisuusluokille. Tämä voi vähentää riippuvuutta yhdestä omaisuuserästä ja mahdollisesti parantaa riskienhallintaa.
 • Pysy ajan tasalla: Pysy ajan tasalla markkinoiden uutisista ja trendeistä tehdäksesi perusteltuja kaupankäyntipäätöksiä. Tietoisuus ajankohtaisista tapahtumista ja markkinakehityksistä voi tarjota arvokkaita näkemyksiä ja auttaa ennakoimaan mahdollisia markkinoiden liikkeitä.
 • Hallitse riskejä: Käytä riskienhallintatyökaluja, kuten stop-loss -ordereita, rajoittaaksesi mahdollisia tappioita. Älä koskaan sijoita enempää kuin voit menettää, ja ota aina huomioon kunkin kaupan mahdolliset riskit. AvaTrade tarjoaa ainutlaatuisen riskienhallintaratkaisun – AvaProtectin.
 • Jatka oppimista: Talousmarkkinat kehittyvät jatkuvasti, ja aina on jotain uutta opittavaa. Kouluta itseäsi jatkuvasti kaupankäyntistrategioista, markkina-analyysitekniikoista ja riskienhallintakäytännöistä. Laajentamalla tietämystäsi voit sopeutua muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja parantaa kaupankäyntitaitojasi.
 • Ymmärrä kustannukset: Ole tietoinen CFD-kaupankäyntiin liittyvistä kustannuksista, mukaan lukien yön yli -rahoitus ja komissiomaksut. Harkitse näitä kustannuksia arvioidessasi mahdollisia voittojasi ja varmista niiden asianmukainen hallinta.
CFD treidauksen vinkitMiksi kauppaa CFD:llä AvaTraden kanssa

AvaTradella tarjoamme joukon ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja, jotka erottavat meidät suosittuna valintana CFD-kaupankäynnissä. Valitessasi AvaTraden hyödyt seuraavista:

 • Säännelty ja turvallinen kaupankäyntiympäristö: Kauppaa täydellisen mielenrauhan kanssa, tietäen että AvaTrade toimii turvallisessa ja säännellyssä kaupankäyntiympäristössä. Olemme lisensoitu ja säännelty useiden kansainvälisten finanssiviranomaisten toimesta, ja asetamme etusijalle varojesi ja henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden.
 • Kattava koulutuskeskus: Pääset käsiksi laajaan valikoimaan koulutusresursseja, mukaan lukien webinaarit, artikkelit ja videotutoriaalit, jotka on suunniteltu varustamaan sinut tiedolla ja taidoilla menestyäksesi talousmarkkinoilla.
 • Käyttäjäystävälliset kaupankäyntialustat: Koe voimakkaat ja intuitiiviset kaupankäyntialustamme, mukaan lukien MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader ja AvaTradeGO- mobiilisovelluksemme. Nauti kehittyneistä kaupankäyntityökaluista ja ominaisuuksista, saumattomasta toteutuksesta sekä reaaliaikaisesta markkina-analyysistä
 • Riskitön demotili: Aloita kaupankäyntimatka riskittömällä demotilillämme. Harjoittele kaupankäyntistrategioita, tutustu alustaan ja rakenna itseluottamusta ilman oikean rahan riskiä.
 • Omistautunut asiakastuki: Monikielinen asiakastukitiimimme on käytettävissäsi auttaakseen sinua kaikissa kysymyksissä tai teknisissä ongelmissa, joita saatat kohdata. Olemme täällä varmistaaksemme, että sinulla on sujuva ja nautinnollinen kaupankäyntikokemus
 • Ainutlaatuiset kaupankäyntiresurssit: Pääset käsiksi yksinoikeudellisiin kaupankäyntiresursseihin, kuten Trading Centralin kattavaan markkina-analyysiin, ja hyödyntääksesi AvaProtectia, joka mahdollistaa kauppojen suojaamisen mahdollisia tappioita vastaan määritellyksi ajaksi.
 • Globaali säänti


Aloita CFD-kaupankäyntimatka AvaTraden kanssa

JJos olet valmis lähtemään CFD-kaupankäyntimatkallesi, kutsumme sinut avaamaan riskittömän demotili AvaTraden kanssa. Harjoittele strategioitasi, tutustu opetusmateriaaleihimme ja tutustu käyttäjäystävällisiin alustoihimme. Vaihtoehtoisesti voit avata oikean rahan kaupankäyntitilin ja kokea kaikki AvaTraden tarjoamat edut.

Aloita kaupankäyntisi luotettavan välittäjän tuella, joka asettaa menestyksesi etusijalle ja tarjoaa poikkeuksellista asiakastukea.

Liity AvaTradeen tänään ja avaa CFD-kaupankäynnin mahdollisuudet.


FAQs

Mitkä ovat CFD-kaupankäynnin edut?

CFD-kaupankäynti tarjoaa useita etuja, mukaan lukien mahdollisuus käydä kauppaa sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla, pääsy laajaan valikoimaan instrumentteja, potentiaali suurempiin tuottoihin vipuvaikutuksen avulla ja mahdollisuus monipuolistaa salkkuasi. AvaTraden kanssa voit nauttia näistä eduista samalla kun käytät käyttäjäystävällistä kaupankäyntialustaa ja kattavia opetusresursseja parantaaksesi kaupankäyntikokemustasi.

Kuinka aloitan CFD-kaupankäynnin?

Aloittaaksesi CFD-kaupankäynnin, sinun tulee valita luotettava CFD-välittäjä, kuten AvaTrade, avata kaupankäyntitili ja rahoittaa se haluamallasi pääomamäärällä. Valitse CFD-markkina, jolla haluat käydä kauppaa, päätä, haluatko ostaa vai myydä markkina-analyysisi perusteella, määritä positiokokosi, aseta asianmukaiset riskienhallintatoimenpiteet kuten stop-loss -orderit ja seuraa kauppojasi. AvaTrade tarjoaa työkalut, opetusmateriaalit ja asiakastuen auttamaan sinua navigoimaan prosessissa tehokkaasti.

Mitkä riskit liittyvät CFD-kaupankäyntiin?

Vaikka CFD-kaupankäynti tarjoaa mahdollisuuksia, on tärkeää olla tietoinen mukana olevista riskeistä. CFD:t ovat vipuvaikutteisia tuotteita, mikä tarkoittaa, että mahdolliset voitot tai tappiot suurenevat. Sinun tulisi hallita vipuvaikutusta huolellisesti, asettaa stop-loss -orderit rajoittaaksesi mahdollisia tappioita ja olla koskaan sijoittamatta enempää kuin voit menettää. Markkinoiden volatiliteetti, taloudellisten olosuhteiden muutokset ja muut tekijät voivat vaikuttaa CFD-hintoihin. AvaTrade tarjoaa opetusmateriaaleja ja riskienhallintatyökaluja auttaakseen sinua navigoimaan näitä riskejä tehokkaasti.

Kuinka voin parantaa CFD-kaupankäyntitaitojani?

CFD-kaupankäyntitaitojesi parantaminen edellyttää jatkuvaa oppimista ja harjoittelua. AvaTrade tarjoaa kattavia talouskoulutusresursseja tiedon laajentamiseksi, mukaan lukien webinaarit, artikkelit ja videotutoriaalit. Pysy ajan tasalla markkinoiden uutisista ja trendeistä, sovita kaupankäyntistrategiasi muuttuviin olosuhteisiin ja kehitä selkeä kaupankäyntisuunnitelma. AvaTraden demotili tarjoaa riskitöntä ympäristöä harjoitteluun ja kaupankäyntistrategioidesi hienosäätämiseen ennen siirtymistä oikean rahan kaupankäyntiin.

Miksi minun pitäisi valita AvaTrade CFD-kaupankäyntiin?

AvaTrade erottuu johtavana CFD-välittäjänä kattavien talouskoulutusresurssiensa, käyttäjäystävällisten kaupankäyntialustojensa, omistautuneen asiakastukensa ja sitoutumisensa turvalliseen ja säänneltyyn kaupankäyntiympäristöön ansiosta. AvaTradella voit käydä kauppaa laajalla valikoimalla kaupankäynnin kohteita, käyttää innovatiivisia kaupankäyntityökaluja ja hyötyä ainutlaatuisista ominaisuuksista, kuten Trading Centralin markkina-analyysista ja riskienhallintaan tarkoitetusta AvaProtectista. Olet sitten aloittelija tai kokenut kauppias, AvaTrade tarjoaa tuen ja resurssit menestyvään CFD-kaupankäyntiin.

chatbot