Kaupankäynti Aloittelijoille

Trading for beginners - Educational section

Meidän Kaupankäynti aloittelijoille –osio antaa sinulle tiedot, joita tarvitset päästäksesi alkuun valuutta- ja CFD kaupankäyntiin luottamuksella.

Mitä on valuuttakauppa?

Opi maailmanlaajuisista valuuttamarkkinoista, valuuttapareista ja kaupankäynnistä. Täältä löydät myös kuvaukset käytetyimmistä kaupankäynti konsepteista, kuten toimeksiantotyypit, uusinnat ja suojaus.

Valuuttakauppa

Tässä osiossa tarkastelemme kuinka eri valuutat vaikuttavat yhdessä valuuttaparissa – peruste valuuttakaupalle. Opit myös pää-, vähäisempien- ja eksoottisten valuuttaparien eroista.

Kuinka käydä kauppaa osakkeilla?

CFD nettikaupankäynnin suosion kasvun myötä on siitä tullut helpompaa ja suurien globaalien yritysten, kuten Apple, Google ja Alibaba osakkeilla kaupankäynti nousu ja laskutilanteissa on yksinkertaista. Tässä osiossa voit lukea yhteenvedon kuinka CFD osakekauppa toimii ja oppia lisää siihen liittyvistä tekijöistä.

Tekninen analyysi

Tekninen analyysi on tärkeä osa fiksuja kaupankäyntipäätöksiä, kävit sitten kauppaa valuutoilla, raaka-aineilla, osakkeilla tai indekseillä. Lisätiedon avulla työkaluista ja tekniikoista joita tarvitset ymmärtämään ja analysoimaan kaavioita, saat paremmat mahdollisuudet onnistua markkinoilla.

Mitä ovat CFDt?

Contracts for Difference – yleisesti kutsuttuna CFDt – ovat tärkeä finanssi- instrumentti joka mahdollistaa sijoittajille spekuloinnin valuuttojen, indeksien, raaka-aineiden ja osakkeiden hinnan laskuilla ja nousuilla ilman varsinaisen tuotteen omistamista. Täältä löydät lisätietoa CFDn eri ominaisuuksista ja kuinka ne toimivat.

Jatka opiskelua

Pääse syvemmälle kaupankäynti konsepteihin, analyysiin ja alustan käyttöön meidän valikoimalla ilmaisia valuutta opasvideoita. Voit myös hyödyntää meidän sanastoa löytääksesi selitykset kaikille uusille termeille, joita saattaa tulla vastaan aloittaessasi kaupankäynti koulutuksen.

Nyt kun olet tutustunut perusasioihin, kirjaa harjoitustili ja aloita oppiesi hyödyntäminen käymällä kauppaa riskittömästi!