Maatalous

trading agricultural commodities

Maataloushyödykemarkkinat

Kaupankäyntiä maataloushyödykkeillä on harjoitettu tuhansia vuosia, mikä tekee maataloushyödykemarkkinoista maailman vanhimman rahoitusmarkkinan. Koska hinnat ovat läheisesti sidoksissa säähän, kysyntään ja tarjontaan ja useisiin muihin tekijöihin, kaupankävijöille on tarjolla aina uusia tilaisuuksia. Viimeisten 63 vuoden aikana maataloushyödykkeiden keskimääräinen tuotto on ollut merkittävästi globaalia inflaatioastetta korkeampi. Tämä kannattaa pitää mielessä päättäessäsi, millä käyt kauppaa.

Kaupankäynti maataloushyödykkeillä AvaTradella

Monipuolista portfoliotasi ja tutustu epävakaiden maataloushyödykkeiden tuottopotentiaaliin AvaTradella.

Tarjoamme kaupattavaksi erilaisia pehmeiden hyödykkeiden futuureja, kuten maissi, soijapavut, sokeri, kahvi ja vehnä – kaikki kilpailukykyisillä spreadeillä ja hyvillä vivuilla.

  • Käy kauppaa suosituimmilla hyödykkeillä jopa vivulla
  • MetaTrader 4 ja AvaTrade app – työpöytä, tabletti ja matkapuhelin
  • Käy kauppaa globaalisti säännellyn valuutta- ja CFD-välittäjän kanssa
  • Monikielinen asiakastuki – 24 tuntia / 5 päivänä viikossa

Miksi käydä kauppaa maataloushyödykkeillä

  1. Vipu – kaupankävijät voivat käydä kauppaa murto-osalla sopimuksen varsinaisesta hinnasta vivun avulla, sillä sopimuksilla käydään kauppaa marginaaleilla
  2. Likviditeetti – Tarjoaa korkean likviditeetin, futuureiden myyminen ja ostaminen käy yhtä helposti, sillä kaupankävijät voivat likvidoida positionsa helposti tarpeen vaatiessa
  3. Avoimuus – Kaupankäyntialustalla ovat näkyvissä sen hetkiset markkinahinnat
  4. Markkinoiden kattavuus – AvaTrade tarjoaa useita erilaisia maataloushyödykkeitä, joten voit soveltaa markkinataitojasi ja näkemyksiäsi oleellisimpiin varoihin ja markkinoihin

Kaupattavat maataloushyödykkeet

AvaTrade tarjoaa kaupankäyntiin erilaisia maataloushyödykefutuureita ympäri vuoden CFD-kaupankäyntialustoillamme, MetaTrader 4 ja AvaTrade app-mobiilisovelluksessa.

Maissi – Edustaa yhtä tärkeimmistä maatalousmarkkinoista monipuolisten loppukäyttömahdollisuuksiensa ansiosta. Mittayksikkönä käytetään bushelia.

Soijapavut – Nämä markkinat ovat kasvaneet viime vuosina ruokavaliotrendien kehityksen myötä. Mittayksikkönä käytetään bushelia.

Vehnä – Yhdysvallat hallitsevat näitä keskeisiä maatalousmarkkinoita. Mittayksikkönä käytetään bushelia.

Kahvi C – Afrikasta alkunsa saaneella kahvilla käydään kauppaa sentteinä per pauna. Mittayksikkönä käytetään paunaa (100).

Sokeri nro. 11 – Sokeri on yksi vilkkaimman kaupan kohteena olevista pehmeistä hyödykkeistä, ja sillä käydään kauppaa sentteinä per pauna (100).

Puuvilla nro. 2/strong> – Puuvillan historia liittyy Yhdysvaltojen Etelävaltioihin, ja sillä käydään kauppaa sentteinä per pauna (100).

Kaakao – Kasvatetaan vain harvoissa maissa. Mittayksikkönä käytetään tonneja.

Maataloushyödykkeiden pörssit

Maataloushyödykekauppa luokitellaan maailman suurimmaksi kaupankäynnin kohteena olevaksi hyödykeluokaksi, ja niillä käydään kauppaa niin kansallisissa kuin kansainvälisissä pörsseissä. Kaikilla hyödykkeillä, mukaan lukien pehmeät hyödykkeet (kahvi, sokeri ja kaakao) käydään kauppaa näissä pörsseissä:

Maissi, soijapapu, vehnä – Chicago Board of Trade (CBOT)

Kahvi C, sokeri nro. 11, Puuvilla nro. 2, Kaakao – Intercontinental Exchange (ICE)

Katso kaikkien maataloushyödykkeidemme uusimmat hinnat ja oleelliset kaupankäyntitiedot rahoitusvälineindeksistämme.

Voit saada lisätietoa siitä, miten AvaTrade laskee yön-yli koron ja maataloushyödyke-CFD:n uusimiset, täältä.

Kovien hyödykkeiden kauppa AvaTradella

Jos olet kiinnostunut myös niin sanotuista kovista hyödykkeistä, muista lukea kultakaupasta ja muiden arvometallien CFD-sopimuksista sekä raakaöljy- ja energiatuotteista.