Bitcoin

bitcoin trading

CFD-sopimuksiin perustuva Bitcoin-, Bitcoin Cash- ja Bitcoin Gold -kaupankäynti neljässä helpossa vaiheessa

 1. Avaa kaupankäyntitili AvaTradella
 2. Talleta varoja tilillesi
 3. Valitse haluamasi sopimus
 4. Aloita kaupankäynti

Bitcoin

Bitcoin on maailman ensimmäinen digitaalinen valuutta, ja sen suosio kasvaa edelleen ympäri maailmaa. Nyt sijoittajat voivat käydä CFD-malliin ihanteellisesti soveltuvaa Bitcoin-kauppaa myös AvaTradella. VieraileMetaTrader 4-käyttöympäristössämme ja käy kauppaa nopeasti muuttuvalla kryptovaluutalla Yhdysvaltain dollaria vastaan 24/7. Bitcoin, Bitcoin Cash ja Bitcoin Gold nauttivat arvostusta valuuttasijoittajien keskuudessa ja sopivat ailahtelevan luonteensa ansiosta ihanteellisesti CFD-kauppaan.

Bitcoin Cash

Tämä Bitcoinin 1. elokuuta 2017 julkistama uusi kryptovaluutta on Bitcoinin uudempi versio, johon pätevät myös eri säännöt. Uuden version ohjelmisto sallii vieläkin enemmän tapahtumia kuin tavallinen Bitcoin.

Bitcoin Gold

Bitcoin Gold on toinen Bitcoinista nouseva haara (eli toinen Bitcoinin lähdekoodista luotu versio). Sen tapahtumahistoria on sama kuin Bitcoinin, eli jos omistit Bitcoineja ennen haarautumista, omistat nyt saman verran Bitcoin Goldia. Tämän kryptovaluutan tarkoituksena on ottaa käyttöön vaihtoehtoinen louhinta-algoritmi, joka on vähemmän altis ASIC-pohjaiselle optimoinnille. Käyttäjät voivat tällöin ansaita enemmän tietokonesykleillään.

Bitcoin-, Bitcoin Cash- ja Bitcoin Gold -kaupankäynti AvaTradella kannattaa

 • Tarjoamme Bitcoin-kauppaa CFD-sopimuksilla jopa velkavivulla
 • Voit aloittaa Bitcoin-kaupankäynnin vain
 • Suuren volatiliteetin valuutta on erinomainen lisä mihin tahansa kaupankäyntisalkkuun
 • Bitcoin-markkinat ovat sijoittajien käytettävissä 24/7
 • Voit myydä Bitcoineja (lyhyeksi) ja tehdä mahdollisesti voittoa silloinkin, kun markkinahinta on laskussa
 • Reaaliaikainen asiakastuki eri kielillä kellon ympäri
 • AvaTradeei peri palkkioita Bitcoin-kaupasta pankkikuluja maksutapahtumista
 • Reaaliaikainen asiakastuki eri kielillä kellon ympäri viitenä päivänä viikossa
 • Koska et osta tai myy varsinaista kryptovaluuttaa, varkauksien ja hakkeroinnin riskiä ei ole
 • AvaTradea säännellään viidellä mantereella
 • Kaupan voi toteuttaa vain kolmella napsautuksella monimutkaisen kryptovaluuttojen ostoprosessin sijaan

Syyt Bitcoinin suosioon

Bitcoin oli ensimmäinen digitaalinen valuutta. Se on myös maailman arvostetuin, pääomitetuin ja kaupankäyntimäärältään suurin kryptovaluutta. Bitcoin-kauppa kukoistaa, suurilta osin juurikin kryptovaluutan vaihtelevuuden ansiosta. Suurimmat tuotot valuuttakaupassa saadaan silloin, kun kauppa on vaihtelevaa eli siinä on paljon nousuja ja laskuja. Tämä on syy siihen, miksi sijoittajat ympäri maailman pitävät Bitcoin-kaupankäynnistä. Tuottoisia tilaisuuksia on tarjolla runsaasti, kun markkinat ovat vaihtelevia, ja Bitcoin nauttiikin tällä hetkellä suurta suosiota valuuttasijoittajien keskuudessa.
Tiedotusvälineillä on myös merkittävä rooli Bitcoinin volatiliteetin kannalta. Aina, kun Bitcoinista julkaistaan tärkeä uutinen, sen volatiliteetti kasvaa ja sijoittajat ottavat tilanteesta hyödyn irti. Historia osoittaa, että juurikin Bitcoin-sijoittajat ja -keinottelijat ovat nostaneet tämän digivaluutan CFD-kaupankäynnin aallonharjalle. Sitä käytetään yhä enemmän maksuvälineenä ostosten tekoon, varainsiirtoihin ja kaupankäyntitarkoituksiin. Entistä useammat sijoittajat ovat siirtymässä Bitcoin-kauppaan, mikä tekee tästä kryptovaluutasta luonnostaan arvokkaan. Vaikka tällä rahoitusvälineellä ei ole kytköksiä hallituksiin tai keskuspankkeihin, sen kysyntä on suurta.
Bitcoineja louhitaan tehokkailla tietokoneilla ja ohjelmistoilla. Bitcoineja tulee olemaan maailmassa enintään 21 miljoonaa, minkä jälkeen niitä on mahdotonta tuottaa lisää. Bitcoinin tuotantoa hallinnoiva algoritmi rajoittaa sekä tuotettavaa määrää että tuotannon nopeutta. Kyseessä on siis rajallinen hyödyke, jonka lukumäärä on ennalta määrätty – tämä varmistaa sen, että suurempi kysyntä nostaa aina rahoitusvälineen hintaa. Tässä suhteessa kyseinen valuutta toimii samalla tavoin kuin muut rajalliset hyödykkeet, kuten raakaöljy, hopea ja kulta.
Älä ohita mahdollisuuttasi käydä Bitcoin-kauppaa. Aloita kaupankäynti jo tänään!

Bitcoinin nousu huipulle

Bitcoinin perusti vuoden 2008 tienoilla Satoshi Nakamoto. Hän julkaisi silloin artikkelin Cryptography Mailing List -sähköpostilistalla. Ensimmäinen Bitcoin-ohjelmisto julkaistiin 2009 Nakamoton tehdessä yhteistyötä monien muiden avoimen lähdekoodin kehittäjien kanssa. Hän salasi aina henkilöllisyytensä tarkkaan. Vuoteen 2011 mennessä Bitcoinin salaperäinen perustaja oli kadonnut. Muut kehittäjät näkivät kryptovaluutan potentiaalin ja työskentelivät ahkerasti sen kehittämiseksi edelleen.
Maailman ensimmäinen Bitcoin-pörssi perustettiin vuonna 2009. Siihen aikaan yhdellä dollarilla sai 1 309 Bitcoinia. Hinta oli hyvin halpa verrattuna siihen, kuinka kallis Bitcoin nykyään on. Bitcoinin hinta pysyi alhaisena melko pitkään. Vuonna 2010 asiassa tapahtui kuitenkin käänne: kun Bitcoinin levinneisyys kasvoi, digivaluutasta tuli luonnostaan arvokkaampi. Kysyntä kasvoi ja valuutan vaihtokurssi muuttui sen mukana. Bitcoin alkoi saada tuulta alleen vuonna 2010, kun Bitcoinin levinneisyys alkoi kasvaa sen kysynnän myötä. Saman vuoden marraskuussa oli ”louhittu” jo neljä miljoonaa Bitcoinia.
Näin siis alkoi Bitcoinin nousu…

Historical chart of bitcoin's price and market cap
Source: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

Bitcoin uutisissa

Bitcoinin jatkuva nousukierre

 • Elokuu 2017 – Bitcoinin markkinapääoma ylittää 73,4 miljardia dollaria. Bitcoin-buumi alkaa.
 • Vuoden 2017 alkupuoli – Bitcoin saavuttaa ennätysarvon 2 900 dollaria ja sen maailmanlaajuinen kysyntä kasvaa kovaa vauhtia.
 • 1. elokuuta 2017 – syntyy ensimmäinen Bitcoin-haara: Bitcoin Cash
 • 24. lokakuuta 2017 – syntyy toinen Bitcoin-haara: Bitcoin Gold
 • 29. lokakuuta 2017 – Bitcoin saavuttaa uuden ennätysarvon 6 300 dollaria
 • 28. marraskuuta 2017 – Bitcoin saavuttaa ennennäkemättömän arvon 11 000 dollaria
 • 10. joulukuuta 2017 – Cboe Futures Exchange (CFE) alkaa tarjota Bitcoinin futuurisopimuskauppaa
 • 17. joulukuuta 2017 – Bitcoin jatkaa nousuaan ja saavuttaa lähes 20 000 dollarin rajapyykin
 • 18. joulukuuta 2017 – CME Group tuo Bitcoin-futuurit saataville kaupankäyntiä varten
 • 21. joulukuuta 2017 – Bitcoinin arvo romahtaa lähes 21 prosenttia. Markkinoiden avaamisen yhteydessä Bitcoinin arvo on 15 561 dollaria mutta romahtaa myöhemmin 12 504 dollariin. Päivän päätteeksi arvo on hieman kohentunut 13 942 dollaria
 • 23. joulukuuta 2017 – kryptovaluutan arvo romahtaa 11 000 dollariin, mutta saavuttaa myönteisen tason vuoden loppuun mennessä
 • 28. joulukuuta 2017 – syntyy kolmas Bitcoin-haara: SegWit2x-ketjun uusi kolikko B2X

Autamme sinua mielellämme Bitcoin-, Bitcoin Cash- ja Bitcoin Gold -kaupankäynnissä

AvaTrade tarjoaa sinulle tilaisuuden käydä Bitcoin-kauppaa ostamalla (pitkäksi) tai myymällä (lyhyeksi). Palvelu on käytettävissä 24/7. Voit ostaa tai myydä Bitcoinia, Bitcoin Cashia ja Bitcoin Goldia mieleisiäsi kaupankäyntistrategioita hyödyntäen siitä riippumatta, mihin suuntaan valuutta on liikkumassa.

Voit tutustua Bitcoin-kaupankäyntiin tarkemmin kaupankäynnin ehtoja ja maksuja käsittelevällä sivullamme.
Huomaa: Kryptovaluuttamarkkinoiden korkea volatiliteetti tarjoaa loputtomia kaupankäyntimahdollisuuksia.
Tiettyjä kryptopareja saatetaan poistaa palvelustamme ajoittain hintojen suuren vaihtelun vuoksi.

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.
Suurin kertynyt position koko Bitcoinille on nimellisarvoltaan 600 000 $. Tarkat tiedot Kaupankäyntiehdot-sivullamme.