Bitcoin

bitcoin trading

CFD-sopimuksiin perustuva Bitcoin- ja Bitcoin Cash -kaupankäynti neljässä helpossa vaiheessa

 1. Avaa kaupankäyntitili AvaTradella
 2. Talleta varoja tilillesi
 3. Valitse haluamasi sopimus
 4. Aloita kaupankäynti

Bitcoin on maailman ensimmäinen digitaalinen valuutta, ja sen suosio kasvaa edelleen ympäri maailmaa. Nyt sijoittajat voivat käydä CFD-malliin ihanteellisesti soveltuvaa Bitcoin-kauppaa myös AvaTradella.
Vieraile MetaTrader 4 -käyttöympäristössämme ja käy kauppaa nopeasti muuttuvalla kryptovaluutalla Yhdysvaltain dollaria vastaan 24/7. Bitcoin ja Bitcoin Cash nauttivat arvostusta valuuttasijoittajien keskuudessa ja sopivat ailahtelevan luonteensa ansiosta ihanteellisesti CFD-kauppaan.

Bitcoin Cash

Tämä Bitcoinin 1. elokuuta 2017 julkistama uusi kryptovaluutta on Bitcoinin uudempi versio, johon pätevät myös eri säännöt. Uuden version ohjelmisto sallii vieläkin enemmän tapahtumia kuin tavallinen Bitcoin.

Bitcoin- ja Bitcoin Cash -kaupankäynti AvaTradella kannattaa

 • Tarjoamme Bitcoin-kauppaa CFD-sopimuksilla jopa 20:1 velkavivulla.
 • Voit aloittaa Bitcoin-kaupankäynnin vain 250 eurolla/dollarilla/punnalla.
 • Vaihtelevuus on erinomainen lisä mihin tahansa kaupankäyntisalkkuun.
 • Kaupankäynti AvaTradella on huomattavasti tuottoisampaa, koska emme peri palkkioita Bitcoin-kaupasta emmekä veloita pankkikuluja maksutapahtumista.
 • Reaaliaikainen asiakastuki eri kielillä kellon ympäri
 • AvaTradea säännellään viidellä mantereella.
 • Bitcoin-markkinat ovat äärimmäisen joustavia sijoittajille – auki 24/5
 • Voit ostaa tai myydä Bitcoinia AvaTradeAct- ja MT4-käyttöympäristöissämme yhdellä napsautuksellaKun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.

 • Suurin kertynyt position koko Bitcoinille on 100 BTCUSD (10 ERÄÄ).
 • Bitcoin Cashin suurin kertynyt positiokoko on 100 BCHUSD (10 erää).

Syyt Bitcoinin suosioon

Bitcoin oli ensimmäinen digitaalinen valuutta. Se on myös maailman arvostetuin, pääomitetuin ja kaupankäyntimäärältään suurin kryptovaluutta. Bitcoin-kauppa kukoistaa, suurilta osin juurikin kryptovaluutan vaihtelevuuden ansiosta. Suurimmat tuotot valuuttakaupassa saadaan silloin, kun kauppa on vaihtelevaa eli siinä on paljon nousuja ja laskuja. Tämä on syy siihen, miksi sijoittajat ympäri maailman pitävät Bitcoin-kaupankäynnistä. Tuottoisia tilaisuuksia on tarjolla runsaasti, kun markkinat ovat vaihtelevia, ja Bitcoin nauttiikin tällä hetkellä suurta suosiota valuuttasijoittajien keskuudessa.

Tiedotusvälineillä on myös merkittävä rooli Bitcoinin vaihtelevuuden kannalta. Aina, kun Bitcoinista julkaistaan tärkeä uutinen, sen vaihtelevuus kasvaa ja sijoittajat ottavat tilanteesta hyödyn irti. Historia osoittaa, että juurikin Bitcoin-sijoittajat ja -keinottelijat ovat nostaneet tämän digivaluutan CFD-kaupankäynnin aallonharjalle. Sitä käytetään yhä enemmän maksuvälineenä ostosten tekoon, varainsiirtoihin ja kaupankäyntitarkoituksiin. Entistä useammat sijoittajat ovat siirtymässä Bitcoin-kauppaan, mikä tekee tästä kryptovaluutasta luonnostaan arvokkaan. Vaikka tällä rahoitusvälineellä ei ole kytköksiä hallituksiin tai keskuspankkeihin, sen kysyntä on suurta.

Bitcoineja louhitaan tehokkailla tietokoneilla ja ohjelmistoilla. Bitcoineja tulee olemaan maailmassa enintään 21 miljoonaa, minkä jälkeen niitä on mahdotonta tuottaa lisää. Bitcoinin tuotantoa hallinnoiva algoritmi rajoittaa sekä tuotettavaa määrää että tuotannon nopeutta. Kyseessä on siis rajallinen hyödyke, jonka lukumäärä on ennalta määrätty – tämä varmistaa sen, että suurempi kysyntä nostaa aina rahoitusvälineen hintaa. Tässä suhteessa kyseinen valuutta toimii samalla tavoin kuin muut rajalliset hyödykkeet, kuten raakaöljy, hopea ja kulta.

Älä menetä tilaisuuttasi päästä käymään kauppaa markkinoiden kuumimmilla CFD-sopimuksilla.  Käy kauppaa jo nyt!

Bitcoinin nousu huipulle

Bitcoinin perusti vuoden 2008 tienoilla Satoshi Nakamoto. Hän julkaisi silloin artikkelin Cryptography Mailing List -sähköpostilistalla. Ensimmäinen Bitcoin-ohjelmisto julkaistiin 2009 Nakamoton tehdessä yhteistyötä monien muiden avoimen lähdekoodin kehittäjien kanssa. Hän salasi aina henkilöllisyytensä tarkkaan. Vuoteen 2011 mennessä Bitcoinin salaperäinen perustaja oli kadonnut. Hänen toverinsa ymmärsivät, kuinka arvokas tämä kryptovaluutta oli, ja työskentelivät kuumeisesti viedäkseen sen potentiaalin äärimmilleen.

Bitcoinin perusti vuoden 2008 tienoilla Satoshi Nakamoto. Hän julkaisi silloin artikkelin Cryptography Mailing List -sähköpostilistalla. Ensimmäinen Bitcoin-ohjelmisto julkaistiin 2009 Nakamoton tehdessä yhteistyötä monien muiden avoimen lähdekoodin kehittäjien kanssa. Hän salasi aina henkilöllisyytensä tarkkaan. Vuoteen 2011 mennessä Bitcoinin salaperäinen perustaja oli kadonnut. Hänen toverinsa ymmärsivät, kuinka arvokas tämä kryptovaluutta oli, ja työskentelivät kuumeisesti viedäkseen sen potentiaalin äärimmilleen. Näin siis alkoi Bitcoinin nousu…

Historical chart of bitcoin's price and market cap

Bitcoin uutisissa

Viimeaikaisia Bitcoin-faktoja:

 • ü  Elokuussa 2017 Bitcoinin markkinapääoma saavutti yli 73,4 miljardia dollaria.
 • ü  Elokuussa 2017 kurssi kohosi 4 400 dollarin ennätyslukemiin.
 • ü  Analyytikkojen arvioiden mukaan Bitcoin saattaa rikkoa 7 500 dollarin rajapyykin vuoden 2018 aikana.
 • ü  Maailmanlaajuinen poliittinen epävarmuus on saanut sijoittajat liikkeelle.
 • Lohkoketju jakautui ja Bitcoin Cash sai alkunsa

Haluamme auttaa sinua Bitcoin- ja Bitcoin Cash -kaupankäynnissä

AvaTrade tarjoaa sinulle tilaisuuden käydä kumpaakin Bitcoin-kauppaa ostamalla (pitkäksi) tai myymällä (lyhyeksi). Palvelu on käytettävissä 24/7. Voit ostaa tai myydä Bitcoinia tai Bitcoin Cashia mieleisiäsi kaupankäyntistrategioita hyödyntäen.

Kehotamme sinua lukemaan lisää Bitcoin-kaupasta AvaTraden sivulta Kaupankäynnin ehdot ja maksut.