Ethereum-kaupankäynti

Ethereum (ETH) Trading at AvaTrade

Ethereum ja Ethereum Classic

Ethereum on osoittautumassa yhdeksi kaikkien aikojen onnistuneimmista teknologiasijoituksista. Se luotiin vuonna 2015, jonka jälkeen sen arvo on kasvanut yli 1 000 %. Ethereum on avoimen lähdekoodin verkko, joka on paljon muutakin kuin pelkkä digitaalinen valuutta.
Ethereumin digitaalinen rahayksikkö, joka tunnetaan nimellä “ether”, saattaa olla nopeuttamassa maailmantalouden hajauttamista, ja sillä on potentiaalia vaikuttaa myös moniin teollisuudenaloihin. Ethereumia tukee joukko Fortune 500 -yhtiöitä, jotka tapasivat vuonna 2016 keskustellakseen Ethereumin verkkoteknologiasta ja sen kehittämisestä yhdessä. Ether-rahayksikön liikkeet ovat toisinaan ailahtelevia, mistä voi olla hyötyä sijoittajille.

Ethereum Classic on Ethereum-lohkoketjun alkuperäinen versio, jonka pohjalta uudempi valuutta luotiin. Uudempi valuutta sai nimekseen Ethereum. Lohkoketjut eivät ole keskenään yhteensopivia, eivätkä yhden valuutan päivitykset vaikuta toiseen valuuttaan. Näiden muutosten pohjalta syntyi uusi kryptovaluutta, joka sai aivan oman nimen, hinnan ja markkina-arvon. AvaTrade on alan johtava välittäjä, joka tarjoaa parhaimmat kaupankäyntiehdot, mukaan lukien markkinoiden alhaisimmat krypto-spreadit.

Tietoa Ethereumista (ETH)

Vitalik Buterin loi Ethereumin ja esitteli sen maailmalle vuonna 2015, ja valuutta otettiin käyttöön heinäkuussa 2015. Sen kehittäjät halusivat erottua Bitcoin-valuutasta ja luoda oman valuuttansa, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja omat markkinansa.
He kehittivät uuden lähestymistavan, johon kuuluivat uusi alusta ja yleisempi komentosarjakieli. Asiakkaat voivat suorittaa ohjelmiston kautta minkä tahansa ohjelman, mikä tekee Ethereum-lohkoketjun prosessista ja sovelluksista aiempaa tehokkaampia. Ethereumilla kehittäjät voivat luoda uudenlaisia ohjelmistoja, joita kutsutaan ”hajautetuiksi sovelluksiksi”. Tätä ohjelmointiteknologiaa ei hallinnoi kukaan yksittäinen ihminen tai mikään keskusjärjestelmä.

Ethereum- ja Ethereum Classic -kaupankäynnin edut AvaTradella

AvaTraden Ethereum- ja Ethereum Classic -kaupankäyntiin liittyy monia etuja, joita tavalliset kryptovaluuttapörssit eivät tarjoa.

 • Lyhyeksi myyminen: “Myy kalliilla, osta halvalla” määrittelee lyhyeksi myymisen, jonka avulla sijoittaja voi käydä kauppaa ja hyötyä silloin, kun markkinat ovat laskussa, ja korjata voitot niiden kääntyessä taas nousuun. Lyhyeksi myymisessä on siis takana ajatus siitä, että kun jonkin sijoituskohteen kurssi laskee, se voidaan ostaa se takaisin halvemmalla hinnalla.
 • velkavipu on välittäjän sijoittajalle tarjoama etu. Se mahdollistaa suuremman position avaamisen jo pienellä sijoituksella. Velkavipu suurentaa mahdollisia voittoja, mutta voi samalla kasvattaa myös tappioita.
 • Automaattinen kaupankäynti on ohjelma, joka luo automaattiset toimeksiannot ja lähettää ne arvopaperipörssiin. Nämä järjestelmät kykenevät suorittamaan toistuvia tehtäviä hyvin nopeasti. Ne mahdollistavat myös sosiaalisen kopioinnin eli kokeneiden ja menestyvien sijoittajien positioiden peilaamisen.

Sijoittaja ei tarvitse erillistä lompakkoa käydessään kauppaa AvaTraden kautta, sillä kaupat suoritetaan SSL-suojatun verkkokaupankäyntiympäristömme kautta: tämä auttaa asiakkaitamme suojautumaan hakkereilta ja varkailta.

Miksi krypto-CFD-sopimuksilla kannattaa käydä kauppaa AvaTradella?

 • Tinkimätön turvallisuus – Kuuden sääntelyviranomaisen ja erillään pidettävien tilien ansiosta rahasi pysyvät aina turvassa.
 • Valittavissa monia eri kryptoja – Käy kaupankäyntialustallamme kauppaa monilla eri kryptovaluutoilla.
 • Ei piilotettuja kuluja – Emmi peri kaupoista lainkaan palkkioita tai pankkikuluja!
 • Kryptot ovat aina kaupattavissa – AvaTrade on yksi harvoista välittäjistä, joka tarjoaa ympärivuorokautista asiakaspalvelua ja tukea 14 kielellä.
 • Antelias vipu – Kasvata alkuperäistä pääomaasi anteliaalla vivulla ja altistu suuremmille kaupoille kuin vain tilisi saldolla. Jopa 2:1 (EU:n kansalaisten osalta) ja 25:1 (muiden kuin EU:n kansalaisten osalta).
 • Rajoita riskiäsi – Voit asettaa tuotto- ja tappiorajoja käyttämällä kaupankäynneissä stop loss – ja take profit -raja. Määritä hintaa pohtiessasi suurin summa, jonka olet valmis vaarantamaan, tai aseta hinta, jossa haluat nostaa tuotot. Futuuritoimeksiannot, kuten Buy Stop – ja Buy Limit -toimeksiannot ovat myös saatavilla.
 • Kauppaa kryptoja fiat-valuuttoja vastaan – Toisin kuin monissa pörsseissä, jotka sallivat asiakkaidensa käydä kauppaa vain kryptopareilla, meidän asiakkaamme voivat käydä kauppaa kryptoilla myös fiat-valuuttoja (USD, EUR, JPY jne.) vastaan.

Ethereumin tekniikka

 • Sovellusta ei voi koskaan sammuttaa.
 • Edistyksellinen kryptografia suojaa sovelluksia petoksilta ja tietomurroilta.
 • Teknologian sensurointi on mahdotonta, koska sen sovellukset perustuvat periaatteeltaan ryhmäpäätöksentekoon.
 • Kolmannet osapuolet eivät pysty tekemään muutoksia mihinkään tietoihin.
 • Ethereumilla on enemmän sovelluksia kuin Bitcoinilla.

Ethereum-käyttäjien käyttöliittymä ja digitaalinen lompakko on Mist-niminen selain. Sen avulla käyttäjät voivat tallettaa ja hallinnoida sopimuksiaan sekä käydä niillä kauppaa. Mist ja MetaMask (toinen selain) tekevät lohkoketjuun perustuvista sovelluksista helpommin käytettäviä.
Ethereum kehittää edelleen käyttäjäystävällistä alustaansa, jonka avulla sen lohkoketjuteknologiaa käytetään.
Käy Ethereum-kauppaa CFD-sopimuksilla (hinnanerosopimuksilla) AvaTraden kautta ja hyödynnä perinpohjaiset markkina-analyysit, joiden lisäksi opetussivustoltamme Sharp Traderista löytyy muun muassa päivän uutiset, päivitykset ja monia muita hyödyllisiä työkaluja.

Ethereumin hinta ja markkinatekijät

Ethereum voi olla paljon muutakin kuin pelkkä digitaalinen valuutta. Sen arvo juontuu Solidity-nimisestä tehokkaasta lohkoketjuohjelmointikielestä. Ethereumin tavoitteena on olla erilainen kuin muut digivaluutat. Lisääntyneen käytön myötä myös kehittäjien kysyntä Ether-kolikkoja kohtaan on kasvamassa.
Ethereumin hinta on kohonnut huimasti viime aikoina kaikkien aikojen ennätyslukemiin saakka. Myös Bitcoinin hinta on ollut jyrkässä nousussa: tämä lisää sijoittajien mielenkiintoa muita kryptovaluuttoja kohtaan varsinkin, jos niissä on tarjolla mahdollisia voittoja. Koska Ethereum ja Bitcoin eivät kilpaile keskenään, kumpikin voi hyötyä toisen noususta.

Sattumanvaraiset tapahtumat voivat vaikuttaa Ethereumin hintaan myönteisesti tai kielteisesti. Näin kävi kesäkuussa 2017, kun Ethereumin arvo romahti yllättäen. Tämä arvonromahdus tapahtui nopeasti: sijoittajat alkoivat muuttaa Ether-varantojaan rahaksi kirjaimellisesti muutaman sekunnin kuluttua eräästä merkittävästä myyntitapahtumasta. Tietokonealgoritmit jatkoivat kuitenkin valuutan ostamista jo muutaman sekunnin kuluessa, mikä nosti sen hinnan takaisin ylös. Kuten tästä voidaan päätellä, digivaluuttojen vaihtelevuus voi aiheuttaa hinnanmuutoksia jo sekuntien aikajänteellä. Suuri yleisö ja sijoittajat esittivät tämän jälkeen täsmälleen samoja kysymyksiä siitä, voisiko tämä tapahtua uudelleen ja millä aikataululla.
Vahva arvonnousu voi kuitenkin johtaa niin hinnankorjaukseen kuin kasvuvauhdin hidastumiseenkin – niin kryptovaluuttamarkkinoilla kuin kaikilla muillakin markkinoilla.

Kolmekymmentä suurta pankkia, teknologiajättiä ja muuta organisaatiota, mukaan lukien J.P. Morgan Chase, Microsoft ja Intel, tekevät yhteistyötä luodakseen liiketoimintaan soveltuvia versioita Ethereumin taustalla olevasta ohjelmistosta. Sen kyky tallentaa ja toteuttaa tapahtumia ilman välikäden tarvetta tekee tästä lohkoketjuteknologiasta entistä suositumman myös yritysmaailmassa.

Ethereum-kaupankäynti

Kaupankäynnin ehdot AvaTradella:

 • Kilpailukykyiset spreadit
 • Kaupan vähimmäissuuruus 1
 • Vipuvaikutus jopa
 • Kaupankäyntiajat 24/7
 • MT4-tunnus ETHUSD**
 • Vakuus 50%

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.
Suurin kertynyt position koko Ethereumille on nimellisarvoltaan 400 000 $. Tarkat tiedot Kaupankäyntiehdot-sivullamme.