Litecoin

litecoin trading

Kaupankäynti Litecoin-CFD:llä

Litecoin on vakiinnuttanut asemansa Bitcoinin johtavana kilpailijana, ja nyt sinäkin voit käydä kauppaa tällä jännittävällä digitaalivaluutalla AvaTraden kautta.

Kun käyt kauppaa Litecoin-CFD:illä AvaTraden kanssa, voit käydä pitkää tai lyhyttä kauppaa (ostaa tai myydä) hetkessä, joten voit käyttää analyysia päättääksesi oletko optimistinen vai kyyninen digivaluuttojen tulevaisuuden suhteen.

  • Käy kauppaa Litecoinilla vivulla
  • Voit valita AvaTradeAct tai  MetaTrader 4 alustan
  • Käy kauppaa missä vain ilmaisten tabletti- ja mobiili applikaatioiden avulla
  • Nauti turvallisesta kaupankäynnistä reguloidun meklarin kanssa
  • Saat tukipalvelua omalla kielelläsi markkinoiden aukioloaikoina

Miksi CFD:t ovat hyvä vaihtoehto Litecoin-kaupassa:

  • Turvallisuus – Sinun ei tarvitse huolehtia Litecoinin varkaudesta. CFD:t ovat johdannaisia tuotteita. Mahdolliset voittosi perustuvat Litecoinin hinnan liikkeisiin, mutta niitä ei osteta tai myydä sinun nimelläsi.
  • Helppous – Digivaluuttojen suora kauppa voi olla monimutkainen. AvaTraden CFD-kauppa on helppo, koska valitset Litecoinin valikostasi ja klikkaat ostoa tai myyntiä. Se on niin yksinkertaista, että voit käydä kauppaa myös puhelimellasi tai kämmentietokoneellasi.
  • Saat jopa -vivun – Koska CFD:t ovat finanssijohdannaisia, voit käydä niillä vipukauppaa eli avata suuremman position markkinoilla.
  • Tarjonta – AvaTrade on yksi maailman johtavista CFD-meklareista, joten se tarjoaa sinulle laajan valikoiman CFD-tuotteita, joiden kauppa tapahtuu yhdellä kaupankäyntialustalla.

Aloita Litecoin-kauppa AvaTraden kanssa tänään ja saat uuden asiakkaan bonuksen.

Litecoin – Hopeaa Bitcoinin kullalle

Litecoin on sijoittajalta sijoittajalle kulkeva keskittymätön digivaluutta (joka myös tunnetaan kryptovaluuttana), joka perustuu Bitcoin-järjestelmään.. Litecoinin keksijät halusivat hyödyntää Bitcoin-mallin luodakseen vakaamman ja tehokkaamman valuutan.

Bitcoinin ja Litecoinin välillä on useita avaineroja, kuten niiden luomistapa, turvallisuustoimenpiteet ja lopullinen kokonaismäärä.

Vuonna 2013 Litecoinin arvo ampaisi alle 0,01 €:sta yli 20 €:iin. Voisiko Litecoin seurata Bitcoinin esimerkkiä ja jatkaa nousuaan?

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.
Suurin kertynyt position koko Litecoinille on nimellisarvoltaan 200 000 $. Tarkat tiedot Kaupankäyntiehdot-sivullamme.