Litecoin

litecoin trading

Kaupankäynti Litecoin-CFD:llä

Litecoin on vakiinnuttanut asemansa Bitcoinin johtavana kilpailijana, ja nyt sinäkin voit käydä kauppaa tällä jännittävällä digitaalivaluutalla AvaTraden kautta.

Kun käyt kauppaa Litecoin-CFD:illä AvaTraden kanssa, voit käydä pitkää tai lyhyttä kauppaa (ostaa tai myydä) hetkessä, joten voit käyttää analyysia päättääksesi oletko optimistinen vai kyyninen digivaluuttojen tulevaisuuden suhteen.

  • Käy kauppaa Litecoinilla 10:1 vivulla
  • Voit valita AvaTradeAct tai  MetaTrader 4 alustan
  • Käy kauppaa missä vain ilmaisten tabletti- ja mobiili applikaatioiden avulla
  • Nauti turvallisesta kaupankäynnistä reguloidun meklarin kanssa
  • Saat tukipalvelua omalla kielelläsi markkinoiden aukioloaikoina

Miksi CFD:t ovat hyvä vaihtoehto Litecoin-kaupassa:

  • Turvallisuus – Sinun ei tarvitse huolehtia Litecoinin varkaudesta. CFD:t ovat johdannaisia tuotteita. Mahdolliset voittosi perustuvat Litecoinin hinnan liikkeisiin, mutta niitä ei osteta tai myydä sinun nimelläsi.
  • Helppous – Digivaluuttojen suora kauppa voi olla monimutkainen. AvaTraden CFD-kauppa on helppo, koska valitset Litecoinin valikostasi ja klikkaat ostoa tai myyntiä. Se on niin yksinkertaista, että voit käydä kauppaa myös puhelimellasi tai kämmentietokoneellasi.
  • Saat jopa 10:1-vivun – Koska CFD:t ovat finanssijohdannaisia, voit käydä niillä vipukauppaa eli avata suuremman position markkinoilla.
  • Tarjonta – AvaTrade on yksi maailman johtavista CFD-meklareista, joten se tarjoaa sinulle laajan valikoiman CFD-tuotteita, joiden kauppa tapahtuu yhdellä kaupankäyntialustalla.

Aloita Litecoin-kauppa AvaTraden kanssa tänään ja saat uuden asiakkaan bonuksen.

Litecoin – Hopeaa Bitcoinin kullalle

Litecoin on sijoittajalta sijoittajalle kulkeva keskittymätön digivaluutta (joka myös tunnetaan kryptovaluuttana), joka perustuu Bitcoin-järjestelmään.. Litecoinin keksijät halusivat hyödyntää Bitcoin-mallin luodakseen vakaamman ja tehokkaamman valuutan.

Bitcoinin ja Litecoinin välillä on useita avaineroja, kuten niiden luomistapa, turvallisuustoimenpiteet ja lopullinen kokonaismäärä.

Vuonna 2013 Litecoinin arvo ampaisi alle 0,01 €:sta yli 20 €:iin. Voisiko Litecoin seurata Bitcoinin esimerkkiä ja jatkaa nousuaan?

Suurin kertynyt position koko Litecoinille on 5 000 LITECOIN Mini (50 ERÄÄ), katso tarkemmat tiedot Kaupankäyntiehdot ja Veloitukset -sivultamme.