Bitcoin Gold

Bitcoin Gold (BTG) trading at AvaTrade

Mikä Bitcoin Gold on?

Bitcoin Gold (BTG) on toinen Bitcoin-haara (eli toinen Bitcoinin lähdekoodista luotu versio) Bitcoin Cashin jälkeen. Bitcoin Gold -haara syntyi 24. lokakuuta 2017, lohkon 491 407 kohdalla. Sen tapahtumahistoria on sama kuin Bitcoinin, eli jos omistit Bitcoineja ennen haarautumista, omistat nyt saman verran Bitcoin Goldia. Tämän kryptovaluutan tarkoituksena on ottaa käyttöön vaihtoehtoinen louhinta-algoritmi, joka on vähemmän altis ASIC-pohjaiselle optimoinnille. Käyttäjät voivat tällöin ansaita enemmän tietokonesykleillään.

Näin käyt kauppaa Bitcoin Gold -hinnanerosopimuksilla neljässä helpossa vaiheessa

 1. Avaa kaupankäyntitili AvaTradella
 2. Talleta varoja tilillesi
 3. Anna haluamasi sijoitussumma
 4. OSTA (pitkäksi) tai MYY (lyhyeksi) Bitcoin Goldia

AvaTrade on alan johtava välittäjä, joka tarjoaa parhaimmat kaupankäyntiehdot, mukaan lukien markkinoiden alhaisimmat krypto-spreadit.

Miksi krypto-CFD-sopimuksilla kannattaa käydä kauppaa AvaTradella?

 • Tinkimätön turvallisuus – Kuuden sääntelyviranomaisen ja erillään pidettävien tilien ansiosta rahasi pysyvät aina turvassa.
 • Valittavissa monia eri kryptoja – Käy kaupankäyntialustallamme kauppaa monilla eri kryptovaluutoilla.
 • Ei piilotettuja kuluja – Emmi peri kaupoista lainkaan palkkioita tai pankkikuluja!
 • Kryptot ovat aina kaupattavissa – AvaTrade on yksi harvoista välittäjistä, joka tarjoaa ympärivuorokautista asiakaspalvelua ja tukea 14 kielellä.
 • Antelias vipu – Kasvata alkuperäistä pääomaasi anteliaalla vivulla ja altistu suuremmille kaupoille kuin vain tilisi saldolla. Jopa 2:1 (EU:n kansalaisten osalta) ja 25:1 (muiden kuin EU:n kansalaisten osalta).
 • Rajoita riskiäsi – Voit asettaa tuotto- ja tappiorajoja käyttämällä kaupankäynneissä stop loss – ja take profit -raja. Määritä hintaa pohtiessasi suurin summa, jonka olet valmis vaarantamaan, tai aseta hinta, jossa haluat nostaa tuotot. Futuuritoimeksiannot, kuten Buy Stop – ja Buy Limit -toimeksiannot ovat myös saatavilla.
 • Kauppaa kryptoja fiat-valuuttoja vastaan – Toisin kuin monissa pörsseissä, jotka sallivat asiakkaidensa käydä kauppaa vain kryptopareilla, meidän asiakkaamme voivat käydä kauppaa kryptoilla myös fiat-valuuttoja (USD, EUR, JPY jne.) vastaan.

Bitcoin Gold markkinoilla

Tämänkään Bitcoinin jälkeläisen alku ei ollut järin lupaava: sen verkkosivusto oli suljettava heti sen lokakuussa tapahtuneen markkinoille tulon jälkeen DDOS-hyökkäyksen seurauksena. Tämä käänsi Bitcoin Goldin hinnan merkittävään laskuun. Rahoitusalan johtavan toimijan CoinMarketCapin mukaan Bitcoin Goldin kaupat alkoivat kello 20.00 UTC hinnalla 479 $, mutta jo kello 16:11 UTC hinta oli romahtanut arvoon 274,44 $.

Suljetun verkkosivuston lisäksi Bitcoin Goldia koetteli tuen puute Bitcoin-yhteisön taholta.

Rahoitusväline on erittäin epävakaa, ja sen liikkeet ovat edelleen suuria ja arvaamattomia:

5 faktaa Bitcoin Goldista

 1. BTG-kolikon loi Lightning ASIC:n (tietokonelouhintayritys Hong Kongissa) perustaja Jack Liao. Liao julkisti hankkeensa heinäkuussa 2017.
 2. Equihash on Bitcoin Goldin uusi protokolla. Bitcoin käyttää Secure Hash -algoritmia (SHA-256-bittinen). BTG korvataan PoW-algoritmilla Equihash, jonka monet uskovat olevan parempi, sillä siinä on kattava muisti ja vieläkin nopeammat toteutukset.
 3. BTG:llä on Bitcoin-järjestelmän turvallisuuden varmistamiseksi käytössään ainutlaatuiset kryptovaluuttalompakko-osoitteet ja toistosuojausjärjestelmä – tämä tarjoaa kaksi kertaa paremman suojan hakkereita ja haittaohjelmia vastaan.
 4. Avoimen lähdekoodin ohjelmistohanke tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä. Hankkeessa työskentelevät vapaaehtoiset kehittäjät ja innokkaat Bitcoin-harrastajat ympäri maailmaa.
 5. Koska Bitcoin Gold käyttää hajautettua louhintaa, myös tavallisilla käyttäjillä on mahdollisuus louhia läsnä olevilla grafiikkasuorittimilla.

Bitcoin Gold -kauppa AvaTradella kannattaa:

 • Avaa Bitcoin Gold CFD -positioita jopa velkavivulla
 • Voit aloittaa Bitcoin Gold -kaupankäynnin vain
 • Ailahtelevat rahoitusvälineet, kuten Bitcoin Gold, sopivat erinomaisesti mihin tahansa kaupankäyntisalkkuun
 • Bitcoin Gold on AvaTraden asiakkaiden käytettävissä 24/7
 • Voit MYYDÄ Bitcoin Goldia (lyhyeksi) ja tehdä mahdollisesti voittoa silloinkin, kun Bitcoin Goldin hinta on laskussa
 • Reaaliaikainen asiakastuki eri kielillä kellon ympäri
 • AvaTrade ei peri palkkioita Bitcoin Gold -kaupasta eikä veloita pankkikuluja maksutapahtumista
 • Koska et osta tai myy varsinaista BTG-kolikkoa, varkauksien ja hakkeroinnin riskiä ei ole
 • AvaTradea säännellään viidellä mantereella
 • Kaupan voi toteuttaa kolmella napsautuksella monimutkaisen kryptovaluuttojen ostoprosessin sijaan

Älä ohita mahdollisuuttasi käydä Bitcoin Gold -kauppaa. Aloita kaupankäynti jo tänään!

Haluamme auttaa sinua käymään kauppaa Bitcoin Goldilla

AvaTradella voit OSTAA (pitkäksi) tai MYYDÄ (lyhyeksi) Bitcoin Goldia, joten voit hyödyntää mieleisiäsi kaupankäyntistrategioita siitä riippumatta, mihin suuntaan valuutta on liikkumassa.
Tutustu Bitcoin Gold -kaupankäyntiin tarkemmin kaupankäynnin ehtoja ja maksuja käsittelevällä sivullamme.

Huomaa: Kryptovaluuttamarkkinoiden korkea volatiliteetti tarjoaa loputtomia kaupankäyntimahdollisuuksia.
Tiettyjä kryptopareja saatetaan poistaa palvelustamme ajoittain hintojen suuren vaihtelun vuoksi.

Kun käyt kauppaa AvaTraden kautta, käyt kauppaa kyseisen digivaluutan hinnanvaihteluilla sen sijaan, että ostaisit sitä konkreettisesti.
Suurin kertynyt position koko Bitcoin Goldille on nimellisarvoltaan 50 000 $. Tarkat tiedot Kaupankäyntiehdot-sivullamme.