käy arvopaperikauppaa

trade bonds

Käy kauppaa valtioiden joukkovelkakirjoilla verkossa

AvaTrade tarjoaa keskitetyn valikoiman Yhdysvaltojen, Euroopan ja Aasian hallitusten joukkovelkakirjoja (tunnetaan myös nimillä rahastot tai arvopaperit) CDF-kaupankäyntiin MetaTrader 4:ssä.
Spreadit ovat alkaen vain 0,03 $ (markkinoiden yllä) ja vipu jopa , joten tämä on paras paikka aloittaa arvopaperi- ja rahastokauppa.

  • Yhdysvaltojen, Euroopan ja Aasian hallitusten joukkovelkakirjoja
  • Kilpailukykyiset spreadit
  • Vipu jopa
  • Pitkä (osta) tai lyhyt (myy) – käy kauppaa omalla tavallasi

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el

Mitä ovat rahastot?

Hallitusten joukkovelkakirjoja – kansallisten hallitusten myöntämiä joukkovelkakirjoja – pidetään turvallisimpina pitkän aikavälin sijoituksina.
Kun sijoittaja ostaa hallituksen joukkovelkakirjan, lainaa hän itse asiassa rahaa kyseiselle hallitukselle tietyksi määräksi vuosia. Sijoittaja saa vastineeksi korkomaksuja lainan summasta. Velkakirjan nimellisarvo ei muutu.
Velkakirjoja ei tarvitse pitää niiden erääntymiseen asti. Hallitusten joukkovelkakirjoilla on vilkkaat jälkimarkkinat.
Useita tekijöitä tulee ottaa huomioon hallituksen joukkovelkakirjan todennäköistä tulevaa arvoa laskettaessa, kuten poliittinen vakaus, maan valuutan arvo ja inflaatioriski.

Joukkovelkakirjojen CFD-kaupankäynti

AvaTrade antaa sinun keinotella yleisten hallitusten joukkovelkakirjojen, kuten US 10-vuotinen T-Note, arvonvaihteluilla CFD-kaupankäynnillä.
CFD eli hinnanerosopimus on johdannainen, jonka avulla voit keinotella sopimuksen perustana olevien varojen hinnalla – tässä tapauksessa hallituksen joukkovelkakirjan futuurisopimuksella – ilman, että itse asiassa omistaisit varoja.
CFD-kaupankäynnin etu on, että voit myydä pitkäksi (ostaa) tai lyhyeksi (myydä) helposti, käydä kauppaa vivulla saadaksesi suuremman position. Voit tehdä kaiken tämän verkkopohjaisella kaupankäyntialustalla, kuten MetaTrader 4 tai AvaTradeGO -mobiilisovelluksemme.
Jos haluat lisätietoa kaupankäyntiehdoista ja CFD:n uusimislaskennasta, napsauta tästä.

AvaTrade tarjoaa tällä hetkellä seuraavat rahastot:

  • 5 vuoden US T-Notes
  • 10 vuoden US T-Notes
  • 30 vuoden US T-Bond
  • Euro-Bund
  • Japanin hallituksen joukkovelkakirja

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el